Σίγουρο και βέβαιο λέει το Μασόνι-Τσιόρδας το 2ο κυμα Κορωνοιού

Σε νέες περιπέτειες το Μασονικό ΣΚΟΥΠΙΔΙ και εργαλείο της Νέας τάξης Καθηγητής στο να μοστράρει το ψέμα για τον Κορωνοιό δήλωσε ότι ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΤΟ 2ο ΚΥΜΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ…

Γίνεται κατανοητό ότι μας ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ 2ο ΓΥΡΟ και από ότι μαθαίνουμε πιο σκληρό..

Διαβάστε την τοποθέτηση του στο ΘΕΑΤΡΟ των ΕΞΗ !!!

Η επιφυλακή παραμένει σε ύψιστο επίπεδο», ανέφερε ο καθηγητής Σωτήρης Τσίοδρας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοιού στην Ελλάδα, ενώ κάλεσε σε επαγρύπνηση.

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους του Παγκόσμιου Οργανισμού Υειάς και του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου Νοσημάτων έχουμε αρκετό δρόμο ακόμα μπροστά μας με την πανδημία. «Το απαγορευτικό οδήγησε στη μείωση του ρυθμού νέων λοιμώξεων σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου, οι οποίες όμως ήδη ετοιμάζονται για ένα δεύτερο κύμα», προειδοποίησε ο κ. Τσιόδρας.

Όπως ανέφερε, «σύμφωνα με τη Διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Κέντρου Νόσων θεωρείται βέβαιη η επάνοδος του ιού με ένα δεύτερο κύμα λοιμώξεων, τη στιγμή μάλιστα, που μικρά ποσοστά ανοσίας διαπιστώνονται στην Ευρώπη».

Θα ήθελα να τονίζω την προσοχή όλων μας για αυξημένη εγρήγορση ιδιαίτερα σε περιοχές που μπορεί να λειτουργήσουν πιο εύκολα ως εστίες μετάδοσης του ιού. Δηλαδή κλειστούς χώρους, περιοχές που μπορεί να οδηγήσουν σε πολλαπλές επαφές με συνανθρώπους μας και ανθρώπους που μπορεί να είναι φορείς του ιού», ανέφερε ο καθηγητής.

Ο κ. Τσιόδρας τόνισε ότι η κύρια πηγή μετάδοσης του πολύ καλά προσαρμοσμένου στον άνθρωπο νέου ιού, σύμφωνα με επικαιροποιημένες οδηγίες, είναι πως ο ιός στη μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων μεταδίδεται με αεροσταγονίδια από τη μύτη και το στόμα μας και φυσικά από άνθρωπο στον άνθρωπο. «Κομβικά σημεία στη διασπορά του φαίνεται πως είναι εστίες υπερμετάδοσης σε κλειστούς χώρους με μαζικό συνωστισμό ατόμων», τόνισε.

Όλες αυτές οι Χαρτορίχτρες οι Μάντισες τι μας λένε? Μας δίνουν ημερομηνία ..Πότε? Σεπτέμβριο και μετά ότι θα μας ξανακλείσουν μέσα…Πήραν εντολές από τα ΜΑΣΟΝΙΚΑ αφεντικά τους δοκιμάζουν αν πειθαρχούμε και αν δεχόμαστε την Κατάργηση των θεμελιωδών Δικαιωμάτων μας αν δεχόμαστε να κουρελιάζουν το Σύνταγμα και  είναι έτοιμοι για νέα περιοριστικά μέτρα…Θα τους αφήσουμε να μας αποτελειώσουν?

ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΚΟΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ!!!!!

Μετράνε μέρες τα μιάσματα της μείωσης πληθυσμού και καταστροφής της Οικονομίας!!!

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button