Ο Κορωνοιός είναι η Ατζεντα της Νέας τάξης…Εφαρμόζουν τον ελεγχο και την μείωση πληθυσμού.

Ο Μητσοτάκης και όλο το πολιτικό σύστημα εκτελεί την Νεοταξίτικη ατζέντα και τους Ελληνες..

Το αρχικό σχέδιο ελέγχου του πληθυσμού και της μείωσης του μπήκε στις ράγες εκτέλεσης..Όσοι έχουν ακόμη τσίμπλα στο μάτι ας την βγάλουν..Γινόμαστε συνυπεύθυνοι της καταστροφής όσο αφήνουμε τα παράνομα και Αντισυνταγματικά περιοριστικά τους μέτρα.Αν δεν βγούμε τώρα από από την Φυλακή που θέσαμε τους εαυτούς μας θα μας κυριεύσουν ολοκληρωτικά. Τους χαρίζουμε τη ζωή μας τους δίνουμε τον πολύτιμο χρόνο μας τους παραδώσαμε την Ελευθερία μας δείξαμε με πόσο υπάκουοι είμαστε σε όλα αυτά τα μιάσματα και Ναζίδια της Νέας Τάξης .Όσοι φορούν μάσκες δεν είναι για προστασία είναι δείγμα υποταγής στα Καθάρματα της Χωρας που αποδέχθηκαν και εφαρμόζουν το σχέδιο Κορωνοιός!! Είναι προϊόν αναγνώρισης ηλιθίων και υποταγμένων. .Ο Ελληνας για να ξυπνήσει πρέπει να γίνει Σεισμός 12 Ρίχτερ.

Και προσεχώς μας ετοιμάζουν με φοβερή ενορχήστρωση την αναγέννηση του Κορωνοιού σε δεύτερη δόση.Μας το είπε ο νέος “Μωυσής” Κυριάκος μας το λένε και τα Μιάσματα από Αμερική…

Είναι μια τεράστια ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ των ΙΣΧΥΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ με διαικπερεωτες τις Κυβερνήσεις των Χωρών..Το Διευθυντήριο στη Χώρα μας είναι όλο το Βρώμικο πολιτικό συστημα που υπακουει στις εντολές της Νεας Ταξης.

Ολα τα συμφώνησαν το 1992 αρχικά με την Αντζεντα 21 ..στη συνέχεια μέσα από τις στοές και τις συναντήσεις τους έβαζαν τις λεπτομέρειες του Δολοφονικού τους σχεδίου .

Τον Ιούνιο του 1992 στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας και υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, δόθηκε τελικά ένα βροντερό παρών από κυβερνητικές αντιπροσωπείες 178 κρατών μελών του ΟΗΕ, μέλη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και άλλων τοπικών αρχών, αντιπρoσώπους αναπτυξιακών και περιβαλλοντικών οργανώσεων 120 χωρών, επιστήμονες και ερευνητές από ολόκληρο τον πλανήτη, προκειμένου να εξετασθούν ζητήματα για την ανάπτυξη και το περιβάλλον στον 21ο αιώνα. Στο συνέδριο αυτό υπογράφηκαν διάφορα ντοκουμέντα μεταξύ αυτών και αυτό που ονομάζεται Agenda 21.

Στις περίπου 400 σελίδες και 40 κεφάλαια του αναγράφονται τα κεντρικά σημεία που αφορούν στην αντιμετώπιση των βασικών προβλημάτων του 21ου αιώνα σχετικά με την αειφόρο ανάπτυξη και τη σύνδεσή τους με το περιβάλλον, καθώς και τρόποι με τους οποίους η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να αντιδράσει, έτσι ώστε να αντιμετωπισθούν τα φλέγοντα ζητήματα. Τα ΜΜΕ τότε, έδειξαν τεράστιο και πρωτοφανές ενδιαφέρον και ανέδειξαν το συνέδριο του Ρίο ως το πολιτικό γεγονός της χρονιάς, όπου για πρώτη φορά βρήκαν τόση μεγάλη απήχηση θέματα που άπτονται των περιβαλλοντικών και αναπτυξιακών ζητημάτων. Έκτοτε… σιωπή…και οι συναντήσεις ήταν κρυφές και με κλειστές πόρτες..

Στο βιβλίο που εκδόθηκε το 2008 από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο καταγράφονται πολλά από τα σχέδια όπως και ο έλεγχος των λαών από επιδημίες..Στις 18 Οκτωβρίου του 2019 ακριβώς δύο μήνες πριν το ξέσπασμα της επιδημίας του κορωνοιού στην Wuhan της Κίνας, το Αμερικάνικο πανεπιστήμιο John Hopkins μαζί με το ίδρυμα Bill and Melinda Gates, διεξήγαγαν άσκηση προσομοίωσης επικείμενης επιδημίας Κορωνοιού με τον τίτλο nCov-2019 σε περίπτωση Πανδημίας.Εκει ήταν όλοι οι οπαδοί της μείωσης πληθυσμού Μεγάλες Φαρμακευτικές εταιρείες  η Big Pharma, η…CIA και το CDC ,το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών, Χρηματωπιστωτικά Ιδρύματα, Διευθυντές σύμβουλοι μεγάλων Πολυεθνικών εταιρειών, άλλα μεγάλα ιδρύματα κ.α

 Ξεκάθαρα ο Bill Gates (Οπαδός μείωσης πληθυσμού) έδωσε και εκτίμηση για τον  αριθμό νεκρών από τον Κορωνοιό. Στο Event 201 είπε ότι όταν ξεσπάσει οι νεκροί μπορεί να  φθάσουν τα 65 εκ κόσμο!!!! .Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πάει τον  Ιανουάριο (2020) στο…ΝΤΑΒΟΣ πολύ νωρίτερα για συναντήσεις στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ που τυχαίνει να είναι ένας από τους κύριους ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ της όλης…ΑΠΑΤΗΣ του ΨΕΥΤΟ-κορωναϊού..Σαφώς ο Πρωθυπουργός πήγε για να λάβει τις τελευταίες οδηγίες εφαρμογής του σχεδίου ελέγχου του πληθυσμού που είχαν εκπονήσει τα ηγετικά καθάρματα της Νέας Τάξης και το τρίπτυχο Bill Gates-Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ-Πανεπιστήμιο John Hopkins.Πήρε τις οδηγίες και σήμερα εκτελεί τους ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Ο Μητσοτάκης συνδέεται επίσης και με το επίσης προαναφερθέν πανεπιστήμιο John Hopkins. Σύμφωνα με τον «ΕΘΝΙΚΟ ΚΥΡΗΚΑ»  είχε μιλήσει ο ίδιος σε ένα συνέδριό τους στις ΗΠΑ το 2016!

Πολλά από τα περιστατικά της άσκησης nCoV-2019 (κορωναϊού), που, επαναλαμβάνουμε έλαβε χώρα τον Οκτώβριο  του 2019,  έχουν συμπέσει με αυτά που ΕΧΟΥΝ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΕΙ με τον κορωνοϊο… Για παράδειγμα, στην Eκδήλωση 201 (Event 201) προσομοίωσης μιας πανδημίας κορωναϊού, μια κατάρρευση 15% των χρηματοπιστωτικών αγορών «εξομοιώθηκε» και αυτό είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει σήμερα, ειδικά στην Ελλάδα και σε αρκετές χώρες του κόσμου!!!

Η συνωμοσία και οι εκτελεστές του σχεδίου είχαν αποφασίσει τον τρόπο αλλά και τον χρόνο που θα ξεκινούσε οριστικά το ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ τους παρανοϊκό παιχνίδι..

Τα Κράτη που συμφώνησαν  για την μείωση πληθυσμού ερήμην των πολιτών και η Ελλάδα κατέθεσε Νόμο αρχικά το Καλοκαίρι του 2019 για μεταδοτικές ασθένειες. Τότε δεν υπήρχε τίποτα ούτε ως υποψία για μεταδοτικές ασθένειες και Πανδημίες.Στη συνέχεια με Π.Ν.Π στις 25 /02/20 και Νόμο στις 11.03/2020 έθεσαν τις λεπτομέρειες για τον Υποχρεωτικό Εμβολιασμό μας με ποινές έως και 10 χρόνια αν αρνηθούμε αυτόν.

Πρόσφατα βγήκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης  να μας διαφημίσει ως ντίλερ το εμβόλιο του Bill Gates και άλλα παπαγαλάκια .Συνεπώς η τεκμηρίωση της συνωμοσίας εναντίον της Χώρας μας από το πολιτικό σύστημα που μας κυβερνά είναι μπροστά μας…Το σχέδιο έχει καταστροφή της Οικονομίας της εργασίας και τα περιοριστικά μέτρα. Τρίβουν τα χέρια τους από χαρά  οι Παρανοϊκοί Νεοταξίτες  γιατί οι περισσότεροι  Ελληνες εφάρμοσαν τα μέτρα της Νέας τάξης  με το φόβο και τρόμο που έσπειραν….

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτελεί μια ξεκάθαρη ατζέντα…ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ εις βάρος της Ελλάδος σχετικά με τον ΨΕΥΔΟ-κορωναϊο που δεν τους βγήκε τόσο δυνατός όσο περίμεναν και έβαλαν τον Π.Ο Υ να τον ανακηρύξει ως Πανδημια χωρίς να καλύπτει τους αριθμούς Πανδημίας..Μια Μαϊμού Πανδημια που υπάρχει παρά μόνο στην…αρρωστημένη φαντασία του Κυριάκου  και των…αφεντικών του από τις μεγάλες μυστικές λέσχες (Μπίλντερμπέργκ), κτλ. Δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς. Είναι ξεπουλημένο το παιδί από νεανικής ηλικίας αφού προέρχεται από μια οικογένεια…ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ. Το μόνο τώρα που μένει είναι ο Ελληνικός λαός κάνει τώρα το…αυτονόητο  μήπως και σωθεί η Χώρα.

Oπως είπε ο Bill Gates ” Αυτη είναι η πρώτη φάση της Πανδημίας και σίγουρα θα έχουμε και δεύτερη”!!!

Την ίδια στάση κράτησε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης που θεωρεί βέβαιο ότι ο Κορωνοιός θα μας έρθει ξανά!!!!

Συνεπώς έχουμε μια σειρά από 7 βασικές κινήσεις που αποδεικνύουν την μεθόδευση για τον ελεγχο της μάζας και το σφράγισμα μας.Η μια από τις επτά είναι η αποκαλυπτική Δημοσίευση-ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ  των όσων γίνονται σήμερα με τις επιδημίες πριν από χρόνια το 2008 που σημαίνει ότι το οργανωμένο δολοφονικό τους σχέδιο έχει καταγραφεί χρόνια πριν και δεν είναι κάτι τυχαίο!!!

Ακολουθεί η σειρά κινήσεων και αποδείξεων:

2.Συναντήσεις για τον τρόπο ελέγχου με Πανδημίες.
3.Εκδοση του Βιβλίου Δημοσθένη Λιακόπουλου το 2008 με τίτλο Γιατί και πως ζουν ανάμεσα μας -Αντζέντα 21  στο ποίο κατεγράφησαν όλα όσα  διέρρευσαν και πως θα στήσουν το Παγκόσμιο ελεγχο με ενότητες και στόχους.
4.Το ίδρυμα Rockefeller  συνέταξε το 2010 μια ακριβή έκθεση όπου περιγράφεται πρακτικά η τρέχουσα μετα-πανδημική αυταρχική κοινωνία
5 Εγγραφο του ΠΟΥ για δυο Παγκόσμιες Ασκήσεις Πανδημίας A WORLD AT RISK_Global Preparedness Monitoring Board.pdf 
Στην σελίδα 10 διαβάζουμε και αναφέρεται σαφέστατα οτι τα ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ μαζί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας θα διεξάγουν ΔΥΟ (2) τουλάχιστον Παγκόσμιες ΑΣΚΗΣΕΙΣ προσομοίωσης και εκπαίδευσης απο τις οποίες τουλάχιστον η μια συμπεριλαμβάνει την εσκεμμένη απελευθέρωση ενός παθογόνου θανατηφόρου ιού του αναπνευστικού συστήματος!!!
 6.Το πρωτότυπο έγγραφο της αναφοράς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας έναν χρόνο πριν, τον Σεπτέμβριο του 2019 στην Νεα Υόρκη  και την εκδήλωση 201 για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ Κορωνοιός  η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη..
7.Συναντήσεις στο Νταβός για να δοθούν στους αρχηγούς των Κρατών οι τελικές οδηγίες.
Και ενώ περιμένουμε όπως είπαν Gates και Μητσοτάκης τη δεύτερη φάση της  Πανδημίας στην Ελλάδα μόνοι τους αποκαλύπτουν είτε με δηλώσεις είτε με προσπάθειες να στοχοποιήσουν πολίτες με Κορωνοιό και να αποτυγχάνουν.

Η ομολογία Τσιόρδα ότι χρεώνουν τους θανάτους από άλλες αιτίες στον Κορωνοιό η προσπάθεια αρπαγής 36 πολιτών στη Λάρισα με Αστυνομία και Κυβερνητικούς Γιατρούς που τους έβγαλαν θετικούς στον ιό σκόπιμα θα τίναζε στον αέρα το βρώμικο παιχνίδι τους. Οι αποκαλύψεις αυτές δεν πήραν διάσταση  από  τα στρατευμένα – πληρωμένα Μέσα Εξαπάτησης τους καλύπτουν.. Αποδείχθηκε όμως από την εξυπνάδα των πολιτών που μπήκαν στο στόχαστρο Χαρδαλιά η εξαπάτηση  όταν πήγαν ομαδικά σε Ιδιωτικό Κέντρο (ΙΑΣΩ) να κάνουν μοριακό ελεγχο. Ετσι φανερώθηκε η ΑΠΑΤΗ. Όλοι βγήκαν αρνητικοί!!! Αυτά είναι ΙΣΧΥΡΑ αποδεικτικά στοιχεία της εξαπάτησης των πολιτών της Χώρας..Η Δικαιοσύνη βέβαια μέχρι σήμερα δεν κινήθηκε ως οφείλει!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ BILL GATES

Και όμως αυτά δεν ήταν ικανά να ξεσηκωθεί ο Λαός..Πρέπει να φθάσουμε στην Πείνα τα συσσίτια και στην απόλυτη  εξαθλίωση & καταστροφή η στη δεύτερη Φυλάκιση μας για να ξυπνήσουμε? Προσεχώς θα έχουμε νέα κύματα Κορωνοιού όπως οι ίδιοι σχεδιάζουν για να τα ξανακλείσουν όλα και να αρχίσει το Τερματικό τους σχέδιο ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ και ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ δια της βίας..Ο Ελληνας τότε θα επαναστατήσει αναγκαστικά Θα διαπιστώσει ότι ακόμη και με το μερικό άνοιγμα των  επιχειρήσεων  με τα παράνομα περιοριστικά μέτρα δεν έχει μέλλον ..Και πολλοί δεν θα δεχθούν τον εμβολιασμό του Αργού Δολοφόνου!!

Γι αυτό παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας.. Επαναφέρουμε εμεις την κανονικότητα..Καθαιρούμε τη Χούντα που μας Κυβερνά (αρθρο 120 του Συντάγματος) και τους  περνάμε από Λαϊκά Δικαστήρια…Επιλέγουμε προσωρινή Πατριωτική Κυβέρνηση. Απελαύνουμε ολους τους Λαθροεισβολείς. Κόβουμε τα επιδόματα τους και τα δίνουμε στην Ελληνική Οικογένεια. Τώρα πριν βγάλουν τα αποσπάσματα απομόνωσης όσων δεν δεχθούν τον εμβολιασμό και το σφράγισμα για να καθορίζουν τη διάρκεια ζωής μας αλλά και τον πλήρη ελεγχο μας.

Από εδώ και πέρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να βρεθούμε στους δρόμους..για τον αγώνα της απελευθέρωσης..Ζητάμε και κάνουμε πράξη την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ όλων των Αντισυνταγματικών και παράνομων περιορισμών.Επαναφέρουμε την Κοινωνική ,Οικονομική Τουριστική και φυσιολογική ανθρώπινη Λειτουργία..

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

*** ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Αυτό τους ενοχλεί πιο πολύ από τα like!!!Είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις και δεν κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ…Όσο θα είναι όρθιο και το Ιντερνετ…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ -Διάδωσε την αλήθεια…μόνο έτσι θα σωθεί ο κόσμος & η Χώρα μας από τα Παρανοϊκά σχέδια της Νέας τάξης και του Πολιτικού μας συστήματος που εκτελεί τους Ελληνες..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Απασφάλισε ο Bill Gates …Συναθροίσεις μόνο με Μαζικό εμβολιασμό!!!!(2 video)

 

https://aphdalosnays.blogspot.com/2020/05/2019-2.html?fbclid=IwAR0tzVHJmnMHfdz6XOeUG7c-dRo_VYbJ19yH04DsKZD5HGQNdgLGI-3u6jo

 

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close