Η “Κυβέρνηση” θέλει επαίτες μετά την ΕΚΤΕΛΕΣΗ των επιχειρήσεων..

Έστησαν εκτελεστικό απόσπασμα στο εμπόριο για να μην έχουν να φάνε..

Mε το κλείσιμο των επιχειρήσεων και στη Χώρα μας και την ακινητοποίηση της Οικονομίας με πρόφαση τον Κορωνοιό διέλυσαν και κατέστρεψαν την Οικονομία μας και βέβαια χιλιάδες επαγγελματίες εργαζόμενους και Οικογένειες που είχαν ένα μικρο εισόδημα για να ζήσουν…Τώρα όλοι αυτοί παλεύουν για την επιβίωση τους με τα το ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ που εφάρμοσε η Κυβέρνηση…

Το 90% από αυτές τις επιχειρήσεις δεν θα μπορέσουν να ξαναλειτουργήσουν..Τα βουνά χρεών και τα τρέχοντα έξοδα αλλά και τα 800 ευρώ που είναι επιστρέψιμα είναι ο βρόγχος στο λαιμό τους. Η Κυβέρνηση στην ουσία δεν τους δίνει κανένα βοήθημα…Γελάνε και οι πέτρες με το επιστρέψιμο βοήθημα!!

Πως ζουν όλες αυτές οι Οικογένειες που η Κυβέρνηση έκλεισε την μοναδική πηγή εισοδήματος τους? Ποιος θα τους δώσει να φάνε? Πως θα μπορούν να αγοράσουν τα απαραίτητα τρόφιμα για την διαβίωση τους? Ποιος θα τους πληρώσει το ΡΕΥΜΑ ,το ΝΕΡΟ ,τα ΤΗΛΕΦΩΝΑ ,την ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ? Ποιος νοιάζεται γι αυτούς και για την κατάσταση που δημιούργησε η Κυβέρνηση με πρόφαση τον ιό που έριξαν οι Νεοταξίτες και εκτελούν το σχέδιο αυτό  τα εδώ υπαλληλάκια τους ως Κυβέρνηση και σιωπηρή Αντιπολίτευση?

Το σίγουρο είναι ότι μας θέλουν επαίτες, μας θέλουν ατάιστους, μας θέλουν τρομαγμένους..Σπέρνουν το φόβο τον τρόμο για να μας επιβάλουν το τσιπάρισμα-σφράγγισμα όταν ο καθένας θα έχει απελπιστεί και θα είναι στα πρόθυρα της Λιμοκτονίας και της αυτοκτονίας…Η Κυβέρνηση μάντρωσε τους Έλληνες πολίτες κατά παράβαση Άρθρου 5 του Συντάγματος παράγραφος 4. Στη συνέχεια  έστησε και “Νομιμοποίησε”  28 Μουσουλμανικές  πόλεις στη Χώρα Φυτεύοντας  νύχτα  μέρα χιλιάδες εισβολείς. Αφησε νηστικές ευπαθείς ομάδες επαγγελματιών που κατέστρεψε και μοιράζουν επιδόματα γίγας στους εισβολείς αντικαταστάτες μας..

Τα λουκέτα στις επιχειρήσεις είναι πολιτική τους  όπως και η απόγνωση σε κάθε οικογένεια..Το ποτήρι θα ξεχειλίσει και το Μένουμε σπίτι θα σπάσει και θα ξεμπουκάρουν από τη Φυλακή…Η εξέγερση είναι πολύ κοντά και την δημιουργούν σκόπιμα αυτά τα ερπετά που ακολουθούν τις παρανοϊκές συμφωνίες της Νέας τάξης.Το κουβάρι της απάτης ξετυλίγεται καθημερινά ..Η Δημοσιογραφική αλητεία και τα πληρωμένα στρατευμένα κανάλια αποκαλύπτεται…Και όταν σπάσει το μάντρωμα η κατάσταση θα είναι ανεξέλεγκτη από το πλήθος των εξαγριωμένων Φυλακισμένων .

Δεν θα μείνει όρθιο τίποτα ουτε Κανάλι με παπαγαλάκια ούτε παπαγάλοι ούτε πολιτικοί που εφάρμοσαν τις εντολές της Παγκόσμιας Δικτατορίας ..Η Τοπική Ελληνική  Χούντα του Κορωνοιού με τους ανήθικους πολιτικούς κομπάρσους της θα πληρώσει τη κλοπή των θεμελιωδών δικαιωμάτων του πολίτη τις απαγορεύσεις τις διαταγές  τη βια που εξαπέλυσαν και την Οικονομική καταστροφή που μας επέβαλαν..Οι εξελίξεις θα τρέχουν ραγδαία τις επόμενες εβδομάδες…διότι δημιουργούν συνθήκες εξέγερσης με τα προκλητικά μέτρα που λαμβάνουν.

Χρόνης Προσαλέντης – Δημοσιογράφος

ΑΡΘΡΟ – ΑΠΟΨΗ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close