Ελλάς ΑΕ και όχι Ελληνική Δημοκρατία..Οι Ισλαμιστές καταλαμβάνουν τη Χώρα.(video)

Με το σχέδιο “ΕΙΡΗΝΗ” παραχωρήθηκε το Αιγαίο στην Τουρκία. Δυστυχώς τυπικά και ουσιαστικά τελειώσαμε σαν Χώρα, Πλέων δεν είμαστε Κράτος αλλά ΕΛΛΑΣ. Α.Ε.Έχουμε χάσει την εθνική μας κυριαρχία καταλύθηκε το Σύνταγμα με όλους τους Αντισυνταγματικους Νόμους.

Η χώρα μας θεωρείται πλέον και χαρακτηρίζεται στους διεθνής οργανισμούς Ελλάς Α.Ε….αυτό σημαίνει η Βουλή των Ελλήνων,ο Στρατός,η Αστυνομία,εφορίες,η Εκκλησία,όλοι είναι Α.Ε…

Έχουν χάσει το δικαίωμα σύστασης σε σώμα είναι απλοί ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν έχουν το χαρακτήρα του κρατικού λειτουργού έχουνε ξεχωριστό Α.Φ.Μ.

Γι’αυτό μπαίνουν στα κρυφά σωρηδόν λαθροεισβολεliς στη Xώρα μας από θάλασσα και στεριά και δεν έχει το δικαίωμα ούτε το λιμενικό ούτε ο στρατός να τους σταματήσουν. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί τους βάζουν κρυφά εν μέσω πανδημίας?

Σε περίπτωση που ξεπεράσουν το 50%του Ελληνικού Έθνους αρχίζουν να εφαρμόζουν τον ισλαμικό νόμο.Στη Λέσβο οι κάτοικοι του νησιού είναι 20 χλδ η παράνομα εισερχόμενοι μετανάστες είναι 25 χλδ έχει εφαρμοστεί ισλαμικός νόμος,κλέβουν ζώα,καταστρέφουν εκκλησίες,καταπατούν περιουσίες,κυκλοφορούν με Χατζάρες και κάνουν ότι θέλουν..

Δεν τολμάει κανείς εκεί και πουθενά. Κατά την εκπαίδευση μας μαθαίναμε όμως ότι ο Τολμών Νικά!!
Στην Αθήνα τώρα αυτή τη στιγμή έχει εφαρμοστεί Σαρiα,κανένας Έλληνας δεν μπορεί να πάει να πει το παραμικρό σε Πακιστανό δεν πληρώνουν νοίκια, ρεύμα, νερό, τίποτα.

Δεν δικαιολογούμαστε, συντελείται εθνική γενοκτονία και εδώ μέσα διασκεδάζουμε με τις εντυπώσεις από τα σχόλια. Είναι έξω από τα σπίτια μας και περιμένουν να μας πετάξουν έξω για να μπούνε μέσα αυτοί,και εδώ μέσα κάνουμε ότι κοιμόμαστε!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close