Το video που σου δείχνει τι μπορούν να κάνουν με το εμβόλιο και πως σκοτώνουν.

Το video αυτο δείχνει πως σου περνούν τσιπάκι που μπορεί να είναι και υγρο και μετα εκπέμπεις σημα..Σε βλέπουν στο κεντρικό τους server είσαι πια ενας αριθμός…Με τα 5G θα σε ελέγχουν καλυτέρα..Θα μπορούν να παρακολουθούν καθε σου κινηση καθε συνομιλία…Θα εισαι το ρομποτάκι τους..Θα εκπέμπεις ενα μοναδικό αριθμό στα κομπιούτερ τους..Η Ενεργοποίηση του μηχανισμού ελέγχου  της ανθρωπότητας μέσω του 5G θα γινει με τον εμβολιασμό του 70-75% του πληθυσμου. Η Γενετική παρέμβαση τους δινει την δυνατότητα να δώσουν εντολές στα κύτταρα σου να βλέπουν εχθρικά τα αλλα και να αποκτάς αυτοάνοσα ..Καρκίνους κλπ..

Οι οπαδοί της μείωσης πληθυσμού οταν ολοκληρώσουν τους εμβολιασμούς θα κόψουν τα μετρητά και μονο με κάρτες και ενα φτωχο εγγυημένο εισόδημα π.χ 200 ευρω θα σου δίνουν και μονο αν εχεις κανει το εμβόλιο…Η ζωη σου θα τους ΑΝΗΚΕΙ…..Με ενα κουμπί θα σε Σκοτώνουν…..

Αν δεν ξυπνήσεις θα εισαι το ρομποτάκι τους με ημερομηνία λήξεως και τρομακτικές παρενέργειες….Εσυ αποφασίζεις αν θέλεις να μείνεις άνθρωπος και ελεύθερος…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close