Θα πληρώσουν για την Εθνική Προδοσία ..Τι ερχεται..

Εδώ ο κόσμος καίγεται και κάποιοι συνεχίζουν τον χαβά τους……

Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και όλοι αυτοί που πρόδωσαν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία θα εκτεθούν όλοι για τα εγκλήματά τους, θα συλληφθούν και θα δικαστούν με συνοπτικές διαδικασίες, πολιτικοί Ηγέτες, υπουργοί, βουλευτές, πολιτικά πρόσωπα, ιεράρχες, ιερείς και πολίτες, σύντομα δεν θα μπορούν να περπατήσουν στον δρόμο!

Ήρθε η ώρα για Συλλήψεις και για κατηγορητήρια, η δικαιοσύνη έρχεται! Θα είμαστε μάρτυρες της μεγαλύτερης εκκαθάρισης των προδοτών και των συνεργατών τους, στην Αρχαία Ελλάδα ή προδοσία εθεωρείτο το πιο βαρύ έγκλημα, όλοι οι προδότες, μετά την ατιμωτική εκτέλεση τους, δεν επιτρεπόταν να ταφούν, ο αθηναϊκός νόμος, πρόβλεπε πέταμα των εκτελεσμένων προδοτών μακριά από την πολιτεία, εμείς οι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων επειδή είμαστε πιο ‘’έξυπνοι ‘’ τους προδοτες τους κάνουμε προέδρους της ‘’Δημοκρατίας’’ πρωθυπουργούς, βουλευτές, υπουργούς πολιτικούς κλπ. Κανένας δεν τιμωρήθηκε, κανένας δεν εκτελέστηκε, κανένας δεν πλήρωσε.

Ο Ελληνισμός πρέπει να προετοιμαστεί για αυτό που έρχεται! Ο Ελληνισμός πρέπει να σταματήσει την νέα προδοσία, για ακόμα μια φορά οι πολιτικοί ηγέτες με την συνεργασία των αρχιερέων θα προδώσουν για τελευταία φορά τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, από τις 15/9/2014 μας προειδοποιούσε ο Γέροντας ότι πρώτα θα περάσουμε την προδοσία (εθνική προδοσία ) μετά θα περάσουμε την δοκιμασία την μεγάλη ( πείνα κ.λ.π ) Θα πεινάσουμε και σωματικά και πνευματικά….

Να θυμάστε, ότι η εθνική (ΠΡΟΔΟΣΙΑ) είναι μόνο η αρχή! Μετά έρχεται το κτύπημα η ο ναυτικός αποκλεισμός των τούρκων στα νησιά και μετά θα έχουμε ΠΕΙΝΑ, μια πείνα που είπαν οι Γέροντες ότι θα είναι χειρότερη από αυτήν του Β’ παγκοσμίου πολέμου… ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Ο ΤΡΟΜΟΣ, ΟΙ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ… πάντα θα υπάρχουν προδοτες της πατρίδος και της Ορθοδοξίας, ‘’ έλληνες ορθόδοξοι χριστιανοί ΄΄ που θα πουλήσουν την ψυχή τους και την πατρίδα τους, για τα αξιώματα και για τα χρήματα.

Χάσαμε την Πίστη μας, την ελπίδα, το θάρρος, διότι εκλέγουμε ανθέλληνες, άθεους και αντίχριστους πολιτικούς και διότι δεν διώχνουμε τους αρχιερείς που πρόδωσαν τον Χριστό, που πρόδωσαν την Ορθοδοξία, διότι επιτρέψαμε να θάψουν το όραμα της μεγάλης Ελλάδας, διότι ζούσαμε με δανεικά, με πιστωτικές κάρτες με καταναλωτικά δάνεια, με καφέ στην πλατεία, με σίριαλ από την Τουρκία, διότι επιτρέψαμε την λαθρομετανάστευση, διότι τους αφήσαμε να καταστρέψουν την Ελληνική παιδεία

Θα εξαφανιστούν από προσώπου γης ο κομμουνισμός ο φασισμός, ο σοσιαλισμός, οι πολιτικοί, το 80% των αρχιερέων και ρασοφόρων ( που πρόδωσαν τον Χριστό) οι γιατροί που οδήγησαν χιλιάδες ανθρώπους στον θάνατο επειδή ήθελαν να τους ‘’σώσουν’’ με τα εμβόλια , οι δικηγόροι που ξεπουλούσαν τους πελάτες τους, θα εξαφανιστούν τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι που προωθούσαν όλες τις ανωμαλίες, αυτοί που έκαναν το φυσικό, ανώμαλο και το ανώμαλο το προωθούσαν ως φυσικό, θα εξαφανιστούν οι τράπεζες και οι τραπεζίτες που πλούτιζαν εις βάρος των ανθρώπων, και έσπρωξαν χιλιάδες ανθρώπους στην καταστροφή και στην αυτοκτονία.

Δεν θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα, και όσοι επιζήσουν θα καταλάβουν ότι άλλα μας δίδαξε ο Χριστός και άλλα εμείς οι άνθρωποι πράτταμε, ο Χριστός έλεγε αγαπάτε τον συνάνθρωπο σας, τους εχθρούς σας, εμείς όμως κάναμε το αντίθετο και έχουμε την απαίτηση να μας λυπηθεί και να μας σώσει…..

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΕΩΚΩΝ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

 1. Θα σφαχτουν μεταξύ τους όλοι αυτοί.
  Θα τους τρέχουν οι μετανάστες που οι ίδιοι δωροδοκηθηκαν για να κουβαλησουν και οι γενετικά εμβολιασμενοι μόλις τους πιάσει η… Πέινα και δεσμευτούν τα γκαφρα τους από τις τράπεζες. Αυτά που για να μη χάσουν προτίμησαν να υπακουσουν στις απειλές του Παραλόγου και να δεχθούν Γενετικές Παρεμβάσεις.Με τις μασκουλες και τα τεστ ιών γρίπης σαν άλλοι Αρμένιοι όλοι όσοι υπακουσαν θα τους τρέχουν στα γραφεία κατάταξης για να καθυστερήσουν με όπλα του 1980 το Τούρκο μέχρι να προλάβουν να το σκασουν με τα ελικόπτερα λεφτάδες δημόσιο κάφροι, επί χοιρηματιες, ψευδο επιστήμονες και γενοκτονοι εντολοδοχοι πολιτικοί. Όλα θα γινουν

 2. ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.!!

  ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ..!!!

  ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ???

  ΣΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ.!!

  ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.!!
  ΝΑΙ, Υπάρχει Διέξοδος!
  ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ”
  Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 11:00 το πρωί στο “ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” Απ. Παύλου 33, στο Θησείο!

  https://uploads.disquscdn.com/images/9117cbf8af36230a2bbac425a945f9e53e11103f61f35c19522eb73724a66d45.png

 3. Η ΙΣΤΟΡΙΑ λέει οτι μπορούμε και με την ψήφο μας:
  1) Η Μερκελ στη Γερμανία, έριξε τον Σρέντερ γιατί ανακοίνωσε μεγάλες κοινωνικές παροχές.

  2) Ο Λαφοντέν που διαφώνησε με τις περικοπές του Σρέντερ, αποχώρησε από το κόμμα του Σρέντερ και έφτιαξε το «αριστερό κόμμα» και είπε οτι πρέπει να αυξήσουν τις κοινωνικές παροχές.
  Έτσι πήγε στο 8 με 12% και αυτό ήταν που τρόμαξε την Μέρκελ και αυτή αναγκάστηκε να τηρήσει τις προεκλογικές της υποσχέσεις και να δώσει τότε (πρώτη 4ετία της) τις μεγάλες κοινωνικές παροχές που είχε υποσχεθεί. Αυτός ήταν και ο λόγος που ξαναεκλέχθηκε στις επόμενες εκλογές.

  3) Στη Γαλλία ο Ντομινίκ Ντε Βιλπέν, δεν είχε βάλει ποτέ υποψηφιότητα για πρόεδρος. Όμως οι εταιρίες δημοσκοπήσεων στην Γαλλία που βγάζουν στις δημοσκοπήσεις, βάζουν και την προτίμηση για δημοφιλή πρόσωπα.
  Ο Ντε Βιλπέν στις δημοσκοπήσεις αυτές εκείνη την 3ετία, έπαιρνε όπως και πολλοί άλλοι γύρω στο 2%. Μόλις όμως βγήκε και είπε πρώτος από όλους όχι στο ευρωσύνταγμα και την λιτότητα, του ευρωσυντάγματος, και ότι η μόνη λύση της Ευρώπης είναι να αυξήσει θεαματικά τοις κοινωνικές παροχές, και όταν τα ίδια ακριβώς, απάντησε στον Μπους στην σύνοδο του ΟΗΕ, λέγοντάς του ότι εμείς οι Ευρωπαίοι δεν θα υπακούσουμε στις υποδείξεις σας για λιτότητα, αντίθετα θα αυξήσουμε και άλλο το κοινωνικό κράτος, τότε ξαφνικά ανέβηκε στο 15% μετά στο 30% μετά στο 45% κλπ, πράγμα πρωτοφανές στην ιστορία της Γαλλίας – ούτε ο Ντε Γκώλ δεν είχε πλησιάσει τέτοια ποσοστά.

  Και όσο ανέβαινε αυτός, τόσο συρρικνώνονταν και πάτωναν ο Σαρκοζί (δεξιό κόμμα) και η Σεγκολέν (σοσιαλδημοκρατικό κόμμα), οι οποίοι κατάντησαν να πέσουν κοντά στο 10%. Σαν να λέμε ότι εδώ προεκλογικά μέσα σε ένα 3μηνο ο Καζάκης να παίρνει στις δημοσκοπήσεις 45% ο Μητσοτάκης 12% και ο Τσίπρας 10%. Θα τολμούσαν να φέρουν μνημόνια;;;

  4) Όπως χαρακτηριστικό είναι και το αντίθετο: ένα μήνα πρίν τις εκλογές, και ενώ ο ΝΤΕ ΒΙΛΠΕΝ είναι ο σίγουρος επόμενος πρόεδρος της Γαλλίας, μόλις οι βιομήχανοι και οι τραπεζίτες, του είπαν να βγει και να υποστηρίξει το νομοσχέδιο για την ελαστική απασχόληση των νέων εργαζομένων, μόλις τόλμησε να το κάνει, ξαφνικά τα ποσοστά του ξεφούσκωσαν και το 45% μέσα σε 20 μόλις μέρες, έγινε 5%. Και έτσι κέρδισε ο Σαρκοζί και για αυτό αναγκάστηκε να δώσει όλες τις κοινωνικές παροχές που είχε υποσχεθεί προεκλογικά και να μην κάνει καμία μείωση.

  Με απλά λόγια, και στη Γερμανία και στη Γαλλία (και σε πολλές άλλες χώρες) μόλις οι πολίτες δείξουν ότι ξέρουν τα δικαιώματά τους και δεν διστάζουν να καταποντίσουν τα μεγάλα κόμματα και να αναδείξουν ένα μικρό και ασήμαντο (αρκεί να τα λέει σωστά), αμέσως τρέχουν να δώσουν τις κοινωνικές παροχές που πρέπει. Το πρόβλημα είναι ότι εμείς (όπως Ισπανοί, Ιταλοί, Πορτογάλοι, κλπ) ποτέ δεν έχουμε στείλει ένα τέτοιο μήνυμα σε αυτούς που κυβερνάνε.

  https://www.youtube.com/watch?v=S00mRi9IL0U

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button