Μούφα για 36 άτομα δηθεν θετικά σε Κορωνοιό..Κυβέρνηση Ξεφτίλα..Να συλληφθούν όλοι για την ΑΠΑΤΗ

Να αναλάβει προσωρινή Κυβέρνηση πολιτών ( 4 video)

ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΜΟΥΦΑ ΤΕΣΤ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΣΕ 37 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ…ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΦΕΣ!!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ….ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ,ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ,ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ…

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ…ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ…

ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ

Δείτε παρακάτω 4 από τις αποδείξεις για τον COVID 19 που ήρθαν με αρνητικό αποτέλεσμα σε πολίτες της Νέας Σμύρνης Λάρισας..Πρόκειται για τους ΣΤΡΑΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ετων 40 ,τον Καρδαμίλη Παρασκευά, την Σεργιοπούλου Μαρία και ΣΚΕΝΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ετων 17.

Οι πρώτες αποδείξεις με αρνητικά αποτελέσματα ενώ τους είχαν αναφέρει οι Κρατικές Αρχές και τα πιόνια τους ότι ήταν μέσα στους 36 που βρέθηκαν θετικοί στον Κορωνοιό!!!

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων των κατοίκων βγήκαν αρνητικά στο ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ αποδεικνύοντας τα ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ της ΝΔ και των εντεταλμένων του Υπουργείου Προστασίας και του Μπουμπουκιού που λέγεται Χαρδαλιάς!!!

Η απάτη ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ πλήρως..Περιμένουμε την επέμβαση της Ανεξάρτητης Δικαιοσύνης να απαντήσει η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΟΣ και ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ και να συλληφθούν όλοι όσοι εμπλέκονται με πρώτους από όλους ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ,ΤΣΙΟΡΔΑΣ που προκαλούν τους πολίτες καθημερινά και κατέστρεψαν την Οικονομία της Χώρας με την μαϊμού επιδημία και τα υπόλοιπα παραμύθια..

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ και να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ και η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ που στηρίζει την ΑΠΑΤΗ

Η Κυβέρνηση ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ  έστειλε λεωφορείο με ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ να πάρει τους 36 που έβγαλαν ως θετικά κρούσματα .Πήγαν σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ και έκαναν με έξοδα τους ΤΕΣΤ και βγήκαν αρνητικοί!!! Ακολούθησαν επεισόδια

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
Αρνητικά ολα αποτελέσματα σε εξέταση κατοίκων  Ρομά στον οικισμό Νέα Σμύρνη της Λάρισας η οποία έλαβε μέρος σε ιδιωτικό ιατρείο. Τα ίδια άτομα σε δειγματοληψίες κρατικών υπηρεσιών τα είχαν βγάλει θετικά στον κορονοϊό.
Η Κυβέρνηση μπροστά στο σάλο που ξέσπασε σύμφωνα με πληροφορίες έβαλε λυτούς και δεμένους να εκδώσει ανακοίνωση η Κλινική οτι δηθεν έκανε λάθος!! Προσπαθούν να ανασκευάσουν την πραγματικότητα και να καλύψουν την ΑΠΑΤΗ!!! Τα Μέσα ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ   δεν είδαν το θέμα !!!
ΔΕΙΤΕ 4 VIDEO και την επώνυμη καταγγελία του Στεφάνου Ντρολια.

*** ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Αυτό τους ενοχλεί πιο πολύ από τα like!!!Είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις και δεν κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ…Όσο θα είναι όρθιο και το Ιντερνετ…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ -Διάδωσε την αλήθεια…μόνο έτσι θα σωθεί ο κόσμος & η Χώρα μας από τα Παρανοϊκά σχέδια της Νέας τάξης και του Πολιτικού μας συστήματος που εκτελεί τους Ελληνες..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close