Θα έρχονται στα σπίτια μας με αστυνομία να μας βγάζουν για απομόνωση με πρόσχημα τον ιό

Στη Νέα Σμύρνη Λάρισας κάνουν πρόβα των μέτρων αρπαγής δηθεν άρρωστων!!!

Αυτό που είδαμε στη Νέα Σμύρνη Λάρισας είναι ΠΡΟΒΑ!!!! Πρόβα για το πως θα μπουκάρουν και να παίρνουν μέλη της Οικογένειας η ολόκληρη φαμίλια για μεταφορά μας σε χώρους απομόνωσης η Νοσοκομεία σε όσους θα ‘βάζουν” τη ταμπέλα  αρρώστου από  Κορωνοιό…

Ο Χαρδαλιας  έστειλε Αστυνομία και λεωφορείο για να κάνει αυτό πράξη στη Νέα Σμύρνη στη Λάρισα…ευτυχώς που οι 36 Ρομα έκαναν μαζικά εξέταση σε Ιδιωτική Κλινική και απέδειξαν πόσο βρώμικα λειτουργεί η Κυβέρνηση..

Oπως κατήγγειλε χθες 15/05/20 ο Στέφανος Ντρολιας που ανέβασε και video στο διαδίκτυο   ο Kρατικοί Γιατροί, χαρακτηρίζουν θετικούς στον κορωνοϊό πολίτες, ενώ τεστ σε ιδιωτικές κλινικές τους βγάζουν αρνητικούς.Αποτέλεσμα οι Ρομά πήραν στο κυνήγι γιατρούς, αστυνομικούς, τον Δήμαρχο Λάρισας Καλογιάννη και τον Περιφερειάρχη Αγοραστό.

Η Κυβέρνηση ακολουθεί  εντολές ξένων κέντρων που στερούνται Δημοκρατικών ενεργειών με πρόφαση τον κατασκευασμένο ιό που τα ίδια κέντρα χρηματοδότησαν και έριξαν για να ελέγξουν το πληθυσμό.

Απόδειξη ότι θα μπουκάρουν σε σπίτια σε γειτονιές και σε οικισμούς η Χωριά να σηκώνουν μαζικά πληθυσμό είναι αυτό που γίνεται στη Λάρισα…Γι αυτό να είστε σε εγρήγορση και ετοιμότητα..Όπως βλέπετε βγάζουν ψευδώς άτομα ότι έχουν Κορωνοιό και στο παιχνίδι είναι Τοπικά “Πολιτικα Κυβερνητικά  Κέντρα στην Επικράτεια  με  τοπικά πουλημένα Ιατρικά Ιερατεία..Στα Νοσοκομεία έχουν δώσει εντολή όποιος μπαίνει εμπύρετος για οποιαδήποτε αιτία  να εξετάζεται για Κορωνοιό!!!!

Η ιχνηλάτηση μπορεί γίνεται  ακόμη και με τα κινητά..Ετσι όποιος εντοπίζεται να πλησίασε “άρρωστο” με Κορωνοιό η αυτός που είναι “θετικός”  καταθέσει ότι συναντήθηκε μαζί σου  θα είναι δυνατόν να σε αρπάζουν και να σε παίρνουν στην απομόνωση χωρίς δεύτερη λέξη με αστυνομία και Υγειονομικούς…Θα ζήσουμε πολλά…Γι αυτό οι Ρομά έκαναν τα ΤΕΣΤ και σε Κλινική και είδαμε την ΑΠΑΤΗ!!

Σας θυμίζουμε τι ειχε δηλώσει και  ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Προγράμματος Έκτακτης Ανάγκης Υγείας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Ως απάντηση στην εξάπλωση του κοροναϊού, οι αρχές ενδέχεται να χρειαστεί να εισέλθουν στα σπίτια  και να απομακρύνουν τα μέλη της οικογένειας “.Ψήφισαν και Νόμο οι Υπάλληλοι της Νέας Τάξης στην Ελλάδα  τον Ν. 4682/2020

 Στις 30 Μαρτίου ο Δρ Μάικλ Ράιαν, ο οποίος είναι Εκτελεστικός Διευθυντής του Προγράμματος Έκτακτης Ανάγκης Υγείας του ΠΟΥ, δήλωσε :
   ” ……στα περισσότερα μέρη του κόσμου, λόγω της απομόνωσης, το μεγαλύτερο μέρος της μετάδοσης που συμβαίνει στην πραγματικότητα σε πολλές χώρες τώρα συμβαίνει στο σπίτι, σε οικογενειακό επίπεδο. 
  H μετάδοση έχει αφαιρεθεί από τους δρόμους και υπάρχει στις οικογενειακές μονάδες. 

Τώρα πρέπει να πάμε να κοιτάξουμε στις οικογένειες και να βρούμε εκείνους τους ανθρώπους που μπορεί να είναι άρρωστοι, να τους απομακρύνουμε και να τους απομονώσουμε με ασφάλεια και αξιοπρέπεια ».

*** ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Αυτό τους ενοχλεί πιο πολύ από τα like!!!Είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις και δεν κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ…Όσο θα είναι όρθιο και το Ιντερνετ…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ -Διάδωσε την αλήθεια…μόνο έτσι θα σωθεί ο κόσμος & η Χώρα μας από τα Παρανοϊκά σχέδια της Νέας τάξης και του Πολιτικού μας συστήματος που εκτελεί τους Ελληνες..

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ

Μούφα για 36 άτομα δηθεν θετικά σε Κορωνοιό..Κυβέρνηση Ξεφτίλα..Να συλληφθούν όλοι για την ΑΠΑΤΗ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button
Close