Οκτώ Δόσεις εξάρτησης και ελέγχου – μείωσης προσδόκιμου ζωής.

Σε πολλές Χώρες αρχισαν να λένε στους πολίτες οτι δεν θα μείνουν στις πρώτες δυο δόσεις των δηθεν εμβολίων(Βιολογικά οπλα) αλλα θα κάνουν και αλλες αλλιώς θα θεωρηθούν ανεμβολίαστοι και θα θα ισχύουν τα πιστοποιητικά -Πράσινα Διαβατήρια για την μετακίνηση τους…

Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ θα είναι συνεχής απο τη στιγμή που πολίτες ανοιξαν πόρτα και δέχθηκαν Ιατρικές πράξεις στο σώμα τους..

Θα σας καλούν να σας ΤΡΥΠΑΝΕ οποτε γουστάρουν…Το εμβολιαστικό τους πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 συνολικά δόσεις!!

Είναι μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ  οπως για χρήστες ένεσης επικίνδυνων τοξικών ουσιών..Ειναι η εμβολο-μάνια!!!. Είναι παραδοχή ήττας και  δήλωση –  ομολογία αδιεξόδου που θα μπαίνει καθε πολίτης..Ο έλεγχος του σώματος σας μεταφέρθηκε στις Μαριονέτες της καθε κυβέρνησης που εκτελεί το πρόγραμμα εξολόθρευσης και σκλαβοποίησης των πολιτών.

Αυτή θα είναι η ζωή σας από εδώ και πέρα  ..Οσοι τους δώσατε πρόσβαση στο σώμα σας θα ειστε ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ και βέβαια με κίνδυνο για την ζωή σας..

Ενέσεις Δόσεις χρήσεις για  να τρυπιέσαι για εξάρτηση με  παρενέργειες και θανάτους!! Ελεγχος με  εμβολιακή κάρτα εργασίας που θα την ανανεώνεις με συνεχή νέα επικίνδυνα κι αμφιλεγόμενα εμβόλια-Βιολογικά Οπλα ..

Δυστυχώς κάποιοι δεν κατάλαβαν ακόμα οτι ζούμε Παγκόσμιο Πόλεμο νεου τυπου…Στόχος τα ΠΑΙΔΙΑ μας γι αυτη την χρονιά….Αυτα θέλουν να τρυπήσουν τωρα για να ελέγξουν και τις επόμενες γενιές!!

Οσο θα κοιμούνται οι πολίτες θα αποτελειώσουν το ανθρώπινο είδος..Μας τα είπαν πριν τα εκτελέσουν και μετατρέψουν τους πολίτες σε πειραματοζωα…Οποιος τα ερευνήσει θα δει τι κρύβεται πισω απο την εμβολο-μανία τους…Θα βρει την αλήθεια που θα τον οδηγήσει στην Ελευθερία στην ζωή..Νικήστε τον Φόβο πολεμήστε για την Ελευθερία σας..

Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μυρίζει πτωμαιλα !! Πέφτουν σαν τα κοτόπουλα!! 23.000 θάνατοι 2 εκ παρενέργειες και είναι μόνο το 10%

Καθηγητής ΑΠΘ Παύλου:Το εμβόλιο είναι ένα βιολογικό όπλο, ένα πείραμα πάνω στην ανθρωπότητα

Η εξολόθρευση του πληθυσμού αρχισε να αποδίδει..Τα διαγράμματα θανάτου δείχνουν την αύξηση(Video)

«Υποκύπτοντας στις ορέξεις του βιαστή σου, αυτός δεν θα σταματήσει και θα ξαναεπιστρέψει για ακόμα περισσότερα…»

Ζώης Μπέχλης..Πρ.Στρατιωτικών Γιατρών: Πολεμήστε τους αντισταθείτε στη Γενοκτονία..(Video)

Αιμα εμβολιασμένων σε μικροσκόπιο δείχνει αρχή θρομβώσεων..Εξέτασαν και φιαλίδιο της Τζόνσον.(Video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ:

Δειτε και τους παρακάτω συνδέσμους …Ολα αυτα αποδεικνύουν οτι μας ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ και κάποιοι πιστεύουν τον Μητσοτάκη και τα υπόλοιπα κόμματα ως Σωτήρες καθως και τους πληρωμένους της Κυβερνητικής επιτροπής Υγείας απο τις Φαρμακομαφίες  και τρέχουν να εμβολιαστούν.Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ με αποδείξεις..Αν παρ ολα αυτα κάποιοι επιμένουν να τρυπηθούν ας το αποφασίσουν..ειναι δικαίωμα τους και η Αυτοχειρία…..

https://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ..ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!!!!

Και ολα αυτά τα επιβεβαίωσαν στο event 201 στις 18/10/2019 .https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Επιβεβαίωση και απο τον πρώην Διευθυντικό στέλεχος της Pfizer oτι με τα εμβόλια θα μας σκοτώσουν!! “Το εμβόλιο περιέχει μια γονιδιακή ακολουθία που έχει σχεδιαστεί για να σας σκοτώσει …” Δηλώνει ο π.Αντιπρόεδρος της Pfizer!!(VIDEO)

Επιβεβαίωση απο την Παγκόσμια Συμμαχία Γιατρών οτι θα μας ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ..Προσοχή:::: Video απο την Παγκόσμια Συμμαχία Γιατρών.. για την απάτη της Πανδημίας τον εγκλεισμό μας και τα επιζήμια μέτρα

Επιβεβαίωση απο τον Νομπελίστα Ιολογο Μοντανιε οτι θα μας ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ και μάλιστα εξηγεί πως θα πεθαίνουν οι εμβολιασμένοι..Tα τρια κύματα του Noμπελίστα ιολόγου Luc Montanger …Πως θα πεθάνουν οι εμβολιασμένοι(Video)

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΑΝΔΙΚΗ ΒΟΥΛΗ (VIDEO)

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button