Μυρίζει πτωμαιλα !! Πέφτουν σαν τα κοτόπουλα!! 23.000 θάνατοι 2 εκ παρενέργειες και είναι μόνο το 10%

Πληθαίνουν οι αιφνίδιοι θάνατοι! Μυρίζει ΠΤΩΜΑΙΛΑ!! Πέφτουν σαν τα κοτόπουλα στο δρόμο..Εικοσι τρεις χιλιαδες διακόσιοι πενήντα δυο  (23.252 θανάτους  απο τα εμβόλια καταγράφει η Ευρωπαϊκή βάση Δεδομένων μέχρι τον Αύγουστο 21 και η ενημέρωση που δινουν τα Κράτη μελη ειναι στο 10%…Συνεπώς η πραγματική θνητότητα ειναι Χ 9 = 270.000 θάνατοι κατά προσέγγιση!!!

Τα Δολοφονικά τους σκευάσματα και η ακίδα δουλεύει στους εμβολιασθέντες θα επιφέρει θρομβώσεις  και θανάτους απο ανακοπές πολύ περισσότερες οσο συνεχιζεται το τσίμπημα!!!

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!!

ΑΙΦΝΙΔΙΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ
Νεκρός από ανακοπή καρδιάς 38ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΟΠ στη Λέσβο!

Σοκ στα στελέχη των Ενόπλων δυνάμεων της 98 ΑΔΤΕ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός 38χρονου ΕΠΟΠ στην Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος έσβησε από ανακοπή καρδιάς μέσα στην οικία του στην Μυτιλήνη που νοίκιαζε και έμενε μόνος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον 38χρονο εντόπισαν οικείοι του μετά από τρεις ημέρες εφόσον επήλθε το μοιραίο. Οι ιδιες πληροφορίες λένε πώς έχει διαταχθεί ΕΔΕ για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του και για την μη αναζήτηση του από φίλους η ανώτερους του, καθώς ο μόνιμος οπλίτης για λόγους που ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί είχε βγει τις τελευταίες ημέρες ελεύθερος υπηρεσίας με άδεια από το ΣΤΕΠ.

Ο 38χρονος τα τελευταία 10 χρόνια υπηρετούσε στην 126 ΤΕ της 98 ΑΔΤΕ ενώ η καταγωγή του είναι από την Ξάνθη.Συνάδελφοι του από την μονάδα του αναφέρουν ότι ο “Αρτζι” όπως τον αποκαλούσαν ήταν από τά καλύτερα παιδιά της μονάδας.Η σορός του θα μεταφερθεί με ευθύνη της 98 ΑΔΤΕ στον τόπο καταγωγής του.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ

 Ο ψυχίατρος Γιώργος Σύρπης στο Ανατρεπτικό Δελτίο στις 3/9/21 είπε στον αέρα ότι είχε την πληροφορία από Υγειονομικό του ΕΚΑΒ ότι μια συνάδελφος του/της στο ΕΚΑΒ πέθανε λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό.

Η γυναίκα όπως είπε δεν είχε εμβολιαστεί αλλά υπό την πίεση της αναστολής ενέδωσε κι εμβολιάστηκε με αποτέλεσμα να πεθάνει το ίδιο 24ωρο.

Μάλιστα είπε η γυναίκα πήγε με δάκρυα στα μάτια να εμβολιαστεί επιβαρύθνηκε ψυχολογικά δεν άντεξε η καρδιά της την ψυχολογική πίεση κι επιβάρυνση συν το εμβόλιο….Ο Ψυχίατρος δεν έδωσε το όνομα είναι από τη Θεσσαλονίκη ο γιατρός κι αυτό έχει σημασία γιατί σήμερα πέθανε αιφνιδίως τουλάχιστον έτσι ανακοινώθηκε επίσημα η διασώστης του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων ελένη Μάργαρη 48 ετων.

Προσλήφθηκε στο ΕΚΑΒ το 2002 ανήκε στο Παράρτημα ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας. ”Έφυγε αιφνίδια από την ζωή σήμερα το πρωί η διασώστης του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων Ελένη Μάργαρη.” Κάποιες αναφορές συσχετίζουν την αποκάλυψη Ψυχιάτρου με την συγκεκριμένη εργαζόμενη του ΕΚΑΒ….Ανεπιβεβαίωτη η ταύτιση ως τώρα αφού ο γιατρός δεν έδωσε στον αέρα το όνομα..Ωστόσο το γεγονός ότι γιατρός είναι από τη Θεσσαλονίκη που είναι στην τροχιά των Ιωαννίνων όπου πέθανε η κοπέλα και το γεγονός ότι ο γιατρός είπε ότι η αποθανούσα εργαζόταν στο ΕΚΑΒ όπως στο ΕΚΑΒ εργαζόταν και η Μάργαρη συγκλίνουν…

18 θανάτοι εφήβων μετά από εμβολιασμό COVID-19 στην Ευρωπαϊκή Βάση δεδομένων και 9 στο Vaers με 11.000 παρενέργειες!!

Δολοφόνησαν εναν ακόμη νεο 31 ετων με τα κορονο-κοκτειλ θανάτου

Η Δικαιοσύνη οφείλει να μεζέψει τους απατεώνες..Ομολόγησαν απο το 20 οτι χρέωναν θανάτους ως covid (Video)

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button