“Το εμβόλιο περιέχει μια γονιδιακή ακολουθία που έχει σχεδιαστεί για να σας σκοτώσει …” Δηλώνει ο π.Αντιπρόεδρος της Pfizer!!(VIDEO)

Μιλαει αποκλεισιτκά ο πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer Δρ Mike  Yeadon: Το εμβόλιο περιέχει μια γονιδιακή ακολουθία που έχει σχεδιαστεί για να σας σκοτώσει …”

Νομίζω ότι το βασικό σημείο για τη «πανδημία», τα ψέματα, τα εμβόλιο, κ.λπ. ήταν να πείσουν το κοινό να πάρει την ηλεκτρονική, ψηφιακή ταυτότητα…

Μόλις τεθεί σε λειτουργία το σύστημα –και μας έχουν ήδη πει για “παραλλαγές” [του ιού], που είναι ψέμα- ίσως χρειαστεί να κάνουμε και μερικές ενισχυτικές ενέσεις και ξέρω ότι δεν τις χρειαζόμαστε, για τις οποίες φοβάμαι γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ!

Τι γίνεται αν σε αυτό το “εμβόλιο” υπάρχει μια γονιδιακή ακολουθία σχεδιασμένη να σε σκοτώσει;

Αν ήθελα να δημιουργήσω ένα σύστημα όπου θα ήθελα να έχω πλήρη έλεγχο και, με εύλογη δυνατότητα άρνησης, να διαχειριστώ, επι μια περίοδο μηνών και ετών, σε δισεκατομμύρια ανθρώπους, κάτι που θα τους τραυμάτιζε και θα τους σκότωνε, δεν θα μπορούσα να σκεφτώ μια καλύτερη πλοκή από αυτή.

Δεν υπάρχει κάτι που θα πρέπει να μας κάνει να φοβηθούμε σχετικά με τον ιο. Αυτό που πρέπει να μας τρομάξει είναι οι κυβερνήσεις μας.

Μην φοβόμαστε τον ιό. Έχει σχεδόν φύγει πια. Αλλά να φοβόμαστε τις κυβερνήσεις μας. Πρέπει να πάρουμε πίσω τις ελευθερίες μας!

Αλλά να φοβόμαστε τις κυβερνήσεις μας. Πρέπει να πάρουμε πίσω τις ελευθερίες μας γιατί δεν πρόκειται να μας τις επιστρέψουν διότι δεν μας τις πήραν νόμμια εξ αρχής! Δεν υπήρχε ΠΟΤΕ ανάγκη να μας κάνουν κλείδωμα, lockdown. Μας έχουν αγαγκάσει να φοράτε μάσκα για να μας τρομοκρατήσουν έτσι για τον ιο. Μας έχουν πει λάθος πράγματα όσον αφορά το επίπεδο της σοβαρότητας του ιού. Μας στέρησαν αποτελεσματικές ιατρικές θεραπείες και στη συνέχεια μας εξέθεσαν σε εξαιρετικά επικίνδυνα εμβόλια!

Δείτε τώρα το βίντεο όπου ο Δρ. Yeadon συζητεί όλα αυτά με τον μεγάλο παραγωγό τηλεοράσεως Del Bigtree, ο οποίος είναι κι ένας από τους μεγαλύτερους ακτιβιστές ενάντια στα εμβόλια σε όλο τον κόσμο!…

greeknewsondemand.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

5 Comments

 1. ΔΕIΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
  .
  ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ Ε.Ο.Φ …….
  ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ NON PAPER ΠOY KΡATAEI ΣTA XEΡIA TOY. ΣΤΟ 23:30 TOY BINTEO
  Ο
  ΔΑΜΙΑΝΙΔΗς

  https://www.youtube.com/watch?v=NpVMbQ9WEj8

  —————————
  ΔΙΑΔΩΣΤΕ

  Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Εν τω γίγνεσθαι μυστικό και ύπουλο σχέδιο για…ΜΟΝΙΜΟ LOCKDOWN στην Αγγλία!!! Βάζουν τον κορωνοϊό σε…ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ!!!
  EΓΓΡΑΦΟ MEMORATUM —–AΠΟ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ Ε.Ο.Φ

  http://greeknewsondemand.com/2021/06/27/%cf%83%ce%bf%ce%ba-%ce%b5%ce%bd-%cf%84%cf%89-%ce%b3%ce%af%ce%b3%ce%bd%ce%b5%cf%83%ce%b8%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%8d%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf/
  .
  Μόλις διέρρευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός μνημονίου που φέρεται να έγινε
  από τον Neil M Ferguson του Imperial College of London και στη σελίδα 1 αποκαλύπτεται ένα σοβαρό σχέδιο για τα ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ προς ένα ΜΟΝΙΜΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ. LOCKDOWN του Ηνωμένου Βασιλείου.
  .
  Με λίγα λόγια, αυτό θα πρέπει να κινείται προς ένα μόνιμο κλείδωμα της χώρας από την Πέμπτη, 15 Ιουλίου, με τους λόγους να γίνει αυτό να είναι μια έξαρση των νέων παραλλαγών του ιού της Ινδίας και του Νεπάλ (ο οποίος, όπως γνωρίζουμε, είναι απλά ένας επαναπροσδιορισμός της αλλεργικής ρινίτιδος)

  ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

 2. Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Εν τω γίγνεσθαι μυστικό και ύπουλο σχέδιο για…ΜΟΝΙΜΟ LOCKDOWN στην Αγγλία!!! Βάζουν τον κορωνοϊό σε…ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ!!!

  EΓΓΡΑΦΟ MEMORATUM —–AΠΟ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ Ε.Ο.Φ 4 ΣΕΛΙΔΕΣ

  https://nikosxeiladakis.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%ac%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b7-%cf%83%ce%bf%ce%ba-%ce%b5%ce%bd-%cf%84%cf%89-%ce%b3%ce%af%ce%b3%ce%bd%ce%b5%cf%83%ce%b8%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c/

  ————————
  ΔΕIΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
  Θέμα: Επόμενα βήματα – Μόνιμο κλείδωμα (ή κατακλείδωμα, lockdown) του Ηνωμένου Βασιλείου (απόρρητο και εμπιστευτικό).
  .
  ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ Ε.Ο.Φ …….
  ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ NON PAPER ΠOY KΡATAEI ΣTA XEΡIA TOY. ΣΤΟ 23:30 TOY BINTEO
  Ο ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

  https://www.youtube.com/watch?v=NpVMbQ9WEj8

 3. ΣΟΚ. ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΓΙΑ NA ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ! (βίντεο)

  https://attikanea.info/%cf%83%ce%bf%ce%ba-%ce%ba%cf%81%cf%85%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%89%ce%bd%ce%bf%cf%8a%ce%bf/

  AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button