Οι Παρανοϊκοί του Πλανήτη ετοιμάζουν ψωμί με αλεύρι απο έντομα & Γρύλους!!!

Εταιρεία, η οποία παράγει αλεύρι από γρύλους πήρε άδεια για την πώληση τροφίμων που παρασκευάζονται από έντομα, ούσα η πρώτη στην Ιταλία!

Η εν λόγω εταιρεία θεωρεί ότι άνοιξε με τον τρόπο αυτό μια νέα σελίδα στην ιστορία των τροφίμων, καθώς πλέον τα εγκεκριμένα άλευρα για τα οποία μιλούσε ο Λιακόπουλος ήρθαν για τα καλά μια ανάσα από την Ελλάδα!

Όπως τονίζουν στην Ιταλία, το γεμάτο θρεπτικά συστατικά αλεύρι εντόμων μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια σειρά από τρόφιμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκατομμύρια γρύλοι εκτρέφονται στην κεντρική Ιταλία, όπου υφίστανται θερμική επεξεργασία πριν καταψυχθούν και αλεστούν για να αποτελέσουν εναλλακτική πηγή πρωτεΐνης!

Το αλεύρι θα διανέμεται σε εταιρείες προμήθειας τροφίμων και σε όσες δραστηριοποιούνται στο catering, μεταδίδει Guardian.

Αναφορικά με την γεύση, λένε πως «μοιάζει με κολοκυθόσπορους, φουντούκια, αλλά και λίγο με γαρίδες».

Η ΕΕ έχει εγκρίνει την πώληση εντόμων για ανθρώπινη κατανάλωση στις αρχές του 2023, έτσι ωστε  κατά τα φαινόμενα, να αντικαταστήσουν την παραδοσιακή αρτοποιία, η οποία πλήττεται από την τεχνητή οικονομική κρίση με πρόσχημα την Ουκρανία και ό,τι άλλο!

Ήδη το WEF διαφημίζει, από το 2018, «ψωμί εντόμων»!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button