Γ.Παύλου: Θα αρρωστήσουν με καρκίνους τα παιδιά μας, είναι βιολογικό όπλο και συνωμοσία

Ο καθηγητής Φυσικής κ.Γεωργιος Παύλος  στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης μιλώντας σε συγκέντρωση στήριξης στους Υγειονομικούς κατέθεσε για αλλη μια φορά τις απόψεις του που στηρίζονται σε έρευνες Γιατρών που δεν τα έχουν αρπάξει απο τις Φαρμακοβιομηχανίες..

Ειδικότερα, ο Γεώργιος Παύλος εκανε λόγο  «βιολογικό όπλο», για «συνωμοσία κατά της ανθρωπότητας»  για πείραμα για καρκίνους και αρρώστιες στα παιδιά που θα εμβολιαστούν!

Όλα αυτά τα ανεφερε και  τα είπε ο Γεώργιος Παύλος σε συγκέντρωση στήριξης στους υγειονομικούς, οι οποίοι θα βγουν σε αναστολή εργασίας από 1 Σεπτεμβρίου εφόσον δεν κάνουν το εμβόλιο την περασμένη Τετάρτη 25 Αυγούστου έξω από το «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Ειδικότερα ο Καθηγητής Γ.Παύλου ειπε  μεταξύ άλλων:

«Εάν αφήσουμε να εμβολιάσουν τα παιδιά σημαίνει ότι μπαίνουν στη διαδικασία τα επόμενα χρόνια να αρρωστήσουν με καρκίνους, με εγκεφαλικά κλπ. Είναι τόσο έξυπνα στημένο αυτό το παιχνίδι που οι άνθρωποι δεν το αντιλαμβάνονται. Ως επιστήμονας κάθισα και μελέτησα όλες τις μελέτες που υπάρχουν και είμαι πεπεισμένος, γι’ αυτό και εκτίθεμαι δημόσια, και λέω ότι αυτό το εμβόλιο είναι δολοφόνος. Είναι βιολογικό όπλο, ένα πείραμα που γίνεται πάνω στην ανθρωπότητα και δεν ξέρουμε που θα οδηγήσει. Οι άνθρωποι που εμβολιάζονται έχουν πέσει σε μία παγίδα διότι έχουν πιστέψει σε ένα ψέμα. Και μόνο το γεγονός ότι σε αναγκάζουν να βάζεις στο σώμα σου ουσίες που δεν ξέρεις, αυτό από μόνο του συνιστά έγκλημα. Δεν θα έπρεπε κανείς να το δέχεται. Κανείς δεν μπορεί να επιβάλει στον άνθρωπο να κάνει πάνω στο σώμα του οτιδήποτε. Θα πρέπει να φυλάξουμε το σώμα μας όπως φυλάμε τις εκκλησίες μας. Δεν θα έπρεπε να επιτρέπουμε σε κανέναν γιατρό ή πολιτικό να αγγίζει το σώμα μας τόσο βάναυσα. Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, όπου η δημογραφία έχει καταρρεύσει, έρχονται τα εμβόλια να αποτελειώσουν τον ελληνικό λαό. Είναι χειρότερο απ’ ότι συνέβη το 1940, απ’ ότι συνέβη με τις γενοκτονίες. Τώρα το παθαίνει όλη η ανθρωπότητα. Όσοι επιστήμονες στηρίζουν αυτό το εγχείρημα, εγκληματούν. Θα πρέπει να δικαστούν κάποια στιγμή και να μπουν φυλακή».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button