Νέα εντολή για ελεγχο των δημοσιογραφικών Ρεπορταζ στα Νοσοκομεία!!

O Mασκοφόρος στο Νοσοκομείο Κέρκυρας υπακούει στην εντολή?

Νέα Διαταγή εξεδόθη αυτή τη φορά από την  6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας του Υπουργείου Υγείας προς Τα Νοσοκομεία της Χώρας..

Η Διαταγή είναι να περνάει από ελεγχο κάθε ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ,Τηλεοπτικό Κανάλι Ραδιόφωνο ,Ηλεκτρονική Εφημερίδα SITE  και να δηλώνουν εκ των προτέρων οι Δημοσιογράφοι -Μέσα Ενημέρωσης το ρεπορτάζ πριν γίνει..Επίσης για να δοθεί άδεια το αίτημα των Δημοσιογράφων και Καναλιών θα περνάει από κρίση ελεγχο της ΧΟΥΝΤΑΣ στην 6η Υ.ΠΕ!!! για να δοθεί εάν δοθεί ΑΔΕΙΑ!!!

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΜΕΝ…Έτσι θα μπορούν να ελέγξουν τα ΜΜΕ για ρεπορτάζ σχετικά με τον κατασκευασμένο ιό και την εικόνα των Νοσοκομείων αν είναι άδεια  για να μπορούν με την σειρά τους να κρατάνε την κατευθυνόμενη Ενημέρωση …Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 6η ΥΠΕ!!!

Επίσης Ρωτάμε τον Μασκοφόρο Πρόεδρο του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας κ.Ρουμπάτη εάν απάντησε θετικά η αρνητικά στην ΔΙΑΤΑΓΗ αυτή? Να δημοσιοποιήσει την απάντηση του όπως και όλοι οι Διοικητές των Νοσοκομείων που εστάλη.

Σαφώς και θα υπάρχει ΕΝΤΟΛΗ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και γι αυτή την Ενέργεια και του Αρμόδιου Υπουργού Υγείας..κ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ για την ελεγχόμενη “Δημοκρατία” που επιβάλλουν…Για να δούμε τι απαντά η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας μετά την Δημοσιοποίηση της παρούσας εντολής? Το έκανε μόνη της η 6 ΥΠΕ???

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close