Τα πρακτοράκια των ellinikahoaxes σε νέες περιπέτειες

Εχουν πλάκα τα πρακτοράκια στα ellinikahoaxes. Προσπαθούν καθημερινά να κάνουν την μέρα-νύχτα, διασπείροντας συνεχώς ψευδείς ειδήσεις και διαψεύσεις «του κ…λου»», εισπράττοντας, τον χρόνο κάπου 350.000 ευρώ από αμερικανική διαδικτυακή εταιρεία για να γράφουν ψέματα και έχοντας αρκετό θράσος ώστε να βάζουν δημοσίους υπαλλήλους που εργάζονται και σε ανταγωνιστικά του pronews.gr ΜΜΕ να προσπαθούν να μας συκοφαντούν.

Π.χ. ο Αθανάσιος Σιτίστας, που δηλώνεται ως διαχειριστής της ιστοσελίδας, είναι εν ενεργεία στρατιωτικός, και συγκεκριμένα επισμηνίας, όπως έχει γράψει το zougla.gr!

Και ο εν λόγω απατεώνας σε συγκεκριμένο υποκείμενο λαμβάνοντας την παχυλή αμοιβή του; Οτι το άρθρο του pronews.gr «Η Μόσχα θεωρεί πως η Ιταλία δέχτηκε βιολογική επίθεση – Οι Ιταλοί παίζουν τον ρωσικό εθνικό ύμνο στα σπίτια τους» είναι… fake news!

Γιατί; Γιατί «το μετέδωσε το Sputnik Λεττονίας» το οποίο «ναι μεν» (έτσι ακριβώς γράφει) το θεωρεί κάποια επιτροπή της ΕΕ ότι είναι «Οργανο της Μόσχας», αλλά κατά τα ellinikahoaxes και τον εν λόγω καραγκιόζη μισθοφόρο «Η Μόσχα ΔΕΝ θεωρεί πως η Ιταλία δέχτηκε βιολογική επίθεση» άρα το pronews.gr γράφει ψέματα!

Γιατί; Γιατί «Παρά το γεγονός πως το Sputnik είναι ελεγχόμενο από το Κρεμλίνο, το συγκεκριμένο άρθρο σε κανένα σημείο δεν επικαλείται αξιωματούχο ή αρχή που να εκφράζει επίσημη θέση για το θέμα», όπως γράφουμε.

Βρε καραγκιοζάκο συκοφάντη Θανασάκη Σιτίστα, πώς από την μία γράφεις ότι «το Sputnik Λετονίας είναι όργανο της Μόσχας» και από την άλλη ότι «το συγκεκριμένο άρθρο σε κανένα σημείο δεν επικαλείται (σ.σ.: Ρώσο) αξιωματούχο ή αρχή που να εκφράζει επίσημη θέση για το θέμα» άρα είναι ψευδές ότι «Η Μόσχα θεωρεί πως η Ιταλία δέχτηκε βιολογική επίθεση» όπως γράφει το pronews.gr;

Εσύ δεν γράφεις μέσα στο ίδιο κείμενο ότι το Sputnik Λετονίας εκφράζει την Μόσχα;

Και σε τελική ανάλυση αφού είναι το Sputnik είναι ιδιοκτησία του ρωσικού κράτους πώς είναι δυνατόν να μην εκφράζει την Ρωσία;

Και για τα τελειώνουμε με τα ρετάλια: Το ότι έχετε συμφωνήσει να κάνετε δουλειά συκοφαντών ρουφιάνων δεν μας απασχολεί. Δικό σας θέμα. Αλλά όταν τολμάτε να συκοφαντήσετε το pronews,gr να ξέρετε ότι θα υποστείτε και τις ανάλογες συνέπειες…

pronews

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close