Νεα ΠΑΡΑΛΥΣΗ…Σε Νοσοκομείο νεος μετα απο τρύπημα με Johnson

Eμβολιάστηκε την Τετάρτη 01/09/21 και απο τοτε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ….Το συστημα στο Νοσοκομείο του μιλά για πεταλούδες αντι για το εμβόλιο!!

Αλλη ενα ΣΑΚΑΤΕΜΑ αλλη μια ΠΑΡΑΛΥΣΗ!! ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΉ ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΑ

23.000 θάνατοι και 2 εκ παρενέργειες απο αυτές που εχουν δηλωθεί ΖΗΤΟΥΝ ΕΝΟΧΟΥΣ…ΖΗΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ

Και η Κυβέρνηση Μαριονέτα που εκτελεί τους Έλληνες συνεχίζει να εκβιάζει να απειλεί να κανεις ενα εμβόλιο που δεν εχει την ευθύνη κανένας παρα μονο ο πολίτης

Τρυπήθηκε με Johnson & Johnson και σε ανάρτηση του ο Γιώργος Βαγιαννίδης περιγράφει το δράμα του.

Επειδή τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί πολλά, οφείλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, για να μην υπάρχουν περαιτέρω αερολογίες,σχετικά με την κατάσταση της υγείας μου.Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου, έκλεισα το ραντεβού για τον εμβολιασμό μου (Johnson’s and Johnson’s). Να τονίσω πως ήταν καθαρά δική μου επιλογή και ΚΑΝΕΝΑΣ δε μου προέτρεψε να το κάνω. Πήγα λοιπόν στο ΓΝ Κατερίνης και το έκανα. Όλα αυτά γύρω στις 16.00. Πολύ τυπικά τα πράγματα. Το μόνο που μου είπαν είναι «Περίμενε ένα 15’ & άμα αισθανθείς το ο,τιδήποτε ενημέρωσε μας». Δεν αισθάνθηκα. Έφυγα.Γύρω στις 23.00, όντας ξαπλωμένος, άρχισα να μην αισθάνομαι καλά. Κρύωνα πολύ, ένιωθα αδυναμία. Οξύνονται τα συμπτώματα.Ρίγος,ζαλάδα,αδυναμία,πιο έντονος πυρετός.

Φτάνω 39,9. Φεύγω σφαίρα για νοσοκομείο. Ώρα 4.00 το χάραμα.Η αναμονή για να εισέλθω στα επείγοντα κράτησε πάνω κάτω ένα 45’. Στο διάστημα αυτό της αναμονής, άρχισα να μη νιώθω τα πόδια μου. Για να μην τα πολυλογώ, χρειαζόμουν νευρολόγο για να εξετάσει τα πόδια μου & επειδή δεν υπήρχε, μεταφέρθηκα έκτακτα στο Παπανικολάου,Θεσσαλονίκη που εφημέρευε.

Με εξετάζουν εξονυχιστικά νευρολόγοι.Βγαίνουν όλα καθαρά.Οι μέρες περνάνε.

Οι εξετάσεις συνεχίζουν.«Δεν έχεις κάτι παθολογικό βάσει των εξετάσεων που σου έχουμε κάνει έως τώρα.»Δεν είναι αυτό.Δεν είναι εκείνο.«Μπορεί να ναι ψυχολογικό», είπαν.Άκυρο.Ούτε αυτό είναι τελικά.

Αυτό που Δ Ε Ν έχουν πει σίγουρα πάντως, είναι ότι μπορεί να οφείλεται στο ΕΜΒΟΛΙΟ!«Δεν έχει βρεθεί τέτοια παρενέργεια στο εμβόλιο.»«Το αποκλείουμε, καθώς θα είχαν βρεθεί παρόμοια περιστατικά με το δικό σου, πράγμα που δεν έχει συμβεί έως τώρα.»

. Σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου. Έχει πλέον έρθει η 12η μέρα που βρίσκομαι στο νοσοκομείο, δεν μπορώ να σταθώ όρθιος, ούτε να περπατήσω, τα πόδια μου κάνουν ελάχιστες βασικές κινήσεις, τα νιώθω και τα αισθάνομαι όμως κανονικά. Κάνουν συσπάσεις οι μύες, οπότε δε θεωρούμαι παράλυτος.

Κάνω φυσικοθεραπείες καθημερινά, έχω δει βελτίωση σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες.Έχω θετικές σκέψεις.Δεν το βάζω κάτω.Θα το παλέψω.Θα προσπαθήσω.Θα κουραστώ.Θα τα καταφέρω.
ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close