Γερμανός παρουσιαστής υπέρμαχος της Γενοκτονίας με τα Δολοφονικά σκευάσματα (Video)

O Γερμανός Παρουσιαστής Τηλεοπτικών Προγραμμάτων Markus Lanz σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέρει ΞΕΚΑΘΑΡΑ  με απύθμενο θρασος οτι με τα εμβόλια θα σκοτώσουν αρχικά τους ηλικιωμένους και αρρώστους και στη συνέχεια τους  διανοητικά και σωματικά άρρωστους μετά τους  κοινωνικά αδύναμους  και τέλος τα παιδιά..Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ παρουσιάζεται Δημόσια ως προτροπή…ως ειλημμένη απόφαση των Παρανοϊκών του Πλανήτη!!

Οταν βγαίνουν Δημόσια και υποστηρίζουν οτι πρέπει να ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΟΥΝ οι πολίτες με τα Πειραματικά σκευάσματα (δηθεν εμβόλια)  και ειναι Υπέρμαχοι ωμα της Γενοκτονίας με Βιολογικά οπλα και δεν κουνιέται φύλλο τι να πεις???Ειναι ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ!!!! Τα ακούτε? Είναι ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ και κάποιοι τρεχουν για την Ευθανασία τους !!!

Markus Lanz: Εμβολιάστε  πρώτα τις ηλικίες άνω των 65 ετών, γιατί τότε φτάνουμε σε έναν πολύ σημαντικό στρατηγικό στόχο με αυτή την πανδημία, δηλαδή ότι οι ηλικιωμένοι πεθαίνουν! Πρώτα οι ηλικιωμένοι και άρρωστοι, ύστερα οι διανοητικά και σωματικά άρρωστοι, μετά οι κοινωνικά αδύναμοι και τέλος τα παιδιά !!!

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close