LQC : Πώς να αφαιρέσετε το οξείδιο του ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ από τα 🦷 ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΑ

LA QUINTA COLUMNA – Πώς να αφαιρέσετε το ΓΡΑΦΕΝΙΟ από τα ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΑ

Dr. Delgado : Ελπίζω ότι αυτή η τεχνική θα βοηθήσει!!! Απλά πρέπει ο ιατρικά διεφθαρμένος και ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ με πλύση εγκεφάλου Οδοντίατρος σας να σας επιτρέψει να το κάνετε αυτό!!! Θυμηθείτε – ΕΣΕΙΣ είστε ο πελάτης!!!
ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ : Αυτό σημαίνει ότι ο επόμενος πελάτης θα συντριβεί από πιο συμπυκνωμένα σωματίδια γραφενίου που απομακρύνθηκαν στον πάτο του φιαλιδίου; 🤔

Από την LA QUINTA COLUMNA προειδοποιούμε ότι η τεχνική αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ από όσους, επιτακτικά, αναγκάζονται να παρευρεθούν σε οδοντιατρικές επισκέψεις ή κάτι παρόμοιο.

Συνεχίζουμε να ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τη ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ❕

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ VIDEO

Πολλοί από εσάς έχετε εκφράσει την ανησυχία σας όταν πηγαίνετε στον οδοντίατρο ή, εν τέλει, σε σχέση με κάθε είδους εμβολιασμό, λόγω του βάσιμου φόβου για την εισαγωγή του γραφενίου στον οργανισμό μας.

Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να επισημάνω ότι το μόνο αναισθητικό για οδοντιατρική χρήση -και το οποίο δεν περιέχει γραφένιο ή παράγωγά του -είναι αυτό που εμφανίζεται ακριβώς κάτω από το βίντεο λεβομπουπιβακαΐνη 1,25 χιλιοστόγραμμα από το εργαστήριο CABI, και είναι από τα πολλά που αναλύονται στο επίσημο κανάλι, επίσης από την La Quinta Columna, στο Mira AL Microscopio, το οποίο επίσης αποτελείται από περισσότερους από 25.000 ανεξάρτητους παρατηρητές. {🗳 Συνεργαστείτε με τη La Quinta Columna}

Ωστόσο από την La Quinta Columna έχουμε αναπτύξει μια τεχνική που θα ονομάσουμε “Cévelano Delgado Magneto Thermal Depuration Technique”. Αλλά σε τι συνίσταται αυτή η τεχνική; Συνίσταται στον καθαρισμό του τοξικού υλικού με τη χρήση πηγών θερμότητας και μαγνητισμού.

-Πόσο αποτελεσματική είναι αυτή η τεχνική;

Η διαδικασία είναι απλή. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια πηγή θερμότητας, για παράδειγμα μια θερμάστρα και έναν μικρό μαγνήτη.

-Ας δούμε ένα απλό παράδειγμα :

Στα χέρια μου έχω διάφορους τύπους αναισθητικών. Μεπιβακαΐνη, λιδοκαΐνη επινεφρίνη Νορμαν και υπερκαΐνη. Είναι όλα τοπικά αναισθητικά για οδοντιατρική χρήση.

Παρατηρήστε ότι κάθε φιαλίδιο έχει ένα μικρό πώμα από καουτσούκ το οποίο είναι αυτό εδώ και μια απόληξη στην οποία εισάγεται η σύριγγα για την εξαγωγή του αναισθητικού υγρού το οποίο είναι αυτό εδώ ένα μικρό πώμα αλουμινίου περίπου το ένα πέμπτο του κάθε φιαλιδίου εξάγεται και ο σκοπός μας είναι να καθαρίσουμε αυτό το πέμπτο μέρος από το γραφένιο, το οποίο τελικά είναι αυτό που θα εμβολιαστεί στον οργανισμό μας κατά τη διάρκεια της αναισθητικής διαδικασίας.

-Πώς το κάνουμε αυτό;

Πρώτα απ’ όλα, με τη βοήθεια μιας θερμάστρας ή άλλης πηγής θερμότητας, θερμαίνουμε το δοχείο του φιαλιδίου μέχρι να φτάσει περίπου στη θερμοκρασία του σώματος ή λίγο περισσότερο, περίπου 37°C ή περισσότερο.

Στη συνέχεια, παίρνουμε έναν μαγνήτη οποιουδήποτε σχήματος ή μεγέθους αλλά σχετικά ισχυρού. Για παράδειγμα, έχω πάρει αυτόν εδώ. Περίπου 25 κιλά πίεσης. Παίρνουμε το φιαλίδιο προς εμβολιασμό και το τοποθετούμε έτσι ώστε το ελαστικό πώμα να είναι στραμμένο προς τα κάτω. Και με τον μαγνήτη κάνουμε τουλάχιστον πέντε περάσματα από πάνω προς τα κάτω, με τον ακόλουθο τρόπο. Μόλις γίνουν τα πέντε περάσματα, αφήνουμε τον μαγνήτη στο κάτω μέρος του φιαλιδίου, το οποίο περιέχει το ελαστικό πώμα, για 10 δευτερόλεπτα. Τον αφήνουμε εδώ για περίπου 10 δευτερόλεπτα.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, ο αναισθησιολόγος ή ο οδοντίατρος θα λάβει το υγρό προς εμβολιασμό από το επάνω μέρος του φιαλιδίου, για το οποίο η σύριγγα θα πρέπει να εισαχθεί ελάχιστα, με σκοπό να λάβει το διάλυμα από το άνω μέρος.

-Ας δούμε όμως πόσο αποτελεσματική είναι αυτή η τεχνική με τη βοήθεια του μικροσκοπίου Aksana-Kiles II. Και θα το κάνουμε αυτό συγκρίνοντας την ανάλυση αυτών των δειγμάτων πριν και μετά την εφαρμογή αυτής της τεχνικής :

Ultra Cane Anesthetics : Αναισθητικά από υπεροξυγόνο με μαγνητοθερμική τεχνική :

Αναισθητικό Mepivacana, αναισθητικό Mepivacana με μαγνητοθερμική τεχνική. Σχεδόν καθαρά από γραφένιο. Πλήρης απουσία ζωνών και νημάτων.

Στο La Quinta Columna συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την τελειοποίηση της τεχνικής καθαρισμού, αλλά είναι σίγουρα μια σημαντική ανακάλυψη που πρέπει να ληφθεί υπόψη.

-Η έρευνα και η πραγματική επιστήμη στην υπηρεσία του ανθρώπου…

📺 Rumble / 📺 Odysee – 🗳 Συνεργαστείτε με τη La Quinta Columna


🔗 Αναζήτηση στο Telegram, στο LA Quinta Columna TV και στο Mira AL Microscopio

Επίσημο κανάλι έρευνας :


Οι οδοντίατροι περιφρονούν την επιστήμη, παραβιάζουν τον όρκο του Ιπποκράτη και καταστρέφουν το μυαλό και το σώμα των ασθενών τους. Όπως οι ψυχίατροι και οι παιδίατροι, είναι ιατρικοί αποστάτες…

·
13 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2023
Οι οδοντίατροι περιφρονούν την επιστήμη, παραβιάζουν τον όρκο του Ιπποκράτη και καταστρέφουν το μυαλό και το σώμα των ασθενών τους. Όπως οι ψυχίατροι και οι παιδίατροι, είναι ιατρικοί αποστάτες...

Αυτό είναι το προσχέδιο του προλόγου του νέου μου βιβλίου. Αναζητώ κριτικές και όχι επαίνους. Χτυπήστε με στα σχόλια αν βρείτε κάτι που δεν είναι τεκμηριωμένο ή χρειάζεται αναθεώρηση. Να θυμάστε ότι έχω χοντρό δέρμα και ότι πρόκειται για μια διαδικασία βελτίωσης και όχι για διαγωνισμό δημοτικότητας. Τα πάντα είναι ελεύθερα, ακόμη και οι γραμματοσειρές σ…

Read full story

Οδοντιατρικά αναισθητικά – Το Borg Chip 2 είναι μια σημαντική δομή. Πρόκειται για μια μεγάλη κρυσταλλική δομή που παρουσιάζει σημαντική εσωτερική πολυπλοκότητα. Η πολυπλοκότητά της αυξήθηκε με την πάροδο του χρόνου, ιδίως τις πρώτες δύο ημέρες, αλλά και με την πάροδο των εβδομάδων. Αυτή ήταν η πρώτη κρυσταλλική δομή στην οποία είχα εφαρμόσει λάδι για να βελτιώσω την εμφάνιση της επιφάνειας και αφού ήταν δύο ημερών ένα σύρμα εισχώρησε στη γωνία κάτω δεξιά), το οποίο έγινε κορυφαίο όταν το επισκέφθηκα ξανά. Κάθε φορά που πρέπει να επιδείξω το καλύτερο παράδειγμα μιας δομής που έχω βρει στην οδοντιατρική αναισθησία – αυτό είναι το παράδειγμα που επιλέγω!


ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ Ο MEΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ Ο MEΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

·
11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2023
Read full story

Η αποκαθήλωση του Covid-19 : Πώς η La Quinta Columna σε συμφωνία με την Αργεντινή ανακάλυψε τη σύνδεση μεταξύ του νανοσωματιδίου, οξειδίου του γραφενίου και ηλεκτρομαγνητικών πεδίων.


Όλα είναι μέρος μιας αναζήτησης για την ανακάλυψη των καλύτερων τρόπων αποστολής μηνυμάτων μέσω των ανθρώπινων σωμάτων, προκειμένου αυτά τα σώματα να λειτουργούν με όποιον τρόπο τους ζητηθεί.Αξιολογήθηκε μία μόνο ένωση που παράγεται από τα Cross Domain Bacteria (CDB), ένα ξενοβιοτικό μικρόβιο που μελετάται από το Ινστιτούτο Carnicom (CI) τις τελευταίες δεκαετίες (προέλευση ονοματολογίας, 2014).

Υπάρχουν ντουζίνες από διάφορες ενώσεις και μορφές καλλιέργειας που είναι γνωστό ότι υπάρχουν από αυτή τη συνθετική βιολογία που έχει αποκαλυφθεί από το CI- η συγκεκριμένη έχει ιδιαίτερη σύγχρονη σημασία. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ένωση προέρχεται αποκλειστικά από τον μεταβολισμό και την καλλιέργεια του CDB- δεν απαιτούνται άλλοι παράγοντες (π.χ. εμβόλιο) για την παραγωγή της. Το γεγονός ότι υπάρχουν αλληλεπιδράσεις μεταξύ των υποτιθέμενων “εμβολίων” του CDB δεν υποβαθμίζεται καθόλου- είναι, στην πραγματικότητα, αναμενόμενο και ήδη τεκμηριωμένο σε κάποιο βαθμό. Η επιβολή της συνθετικής βιολογίας στον άνθρωπο έχει μια ιστορία πολύ μεγαλύτερη από ό,τι πολλοί από εμάς συνειδητοποιούν.

Η προτεινόμενη αξιολόγηση της αναγνωρισμένης ένωσης από την καλλιέργεια έχει ως εξής:

“Ένα γενετικά τροποποιημένο βακτήριο (δηλαδή συνθετική βιολογία σε αυτή την περίπτωση) που προέρχεται από πολυμερές που περιέχει πολυβινυλική αλκοόλη (PVA), πολυγαλακτικό οξύ (PLA) και ιόντα ασβεστίου. Η ραχοκοκαλιά του πολυμερούς αποτελείται από λειτουργικές ομάδες βινυλίου και περιλαμβάνει λειτουργικές ομάδες αλκοόλης, βινυλεστέρα και αμιδίου/πρωτεΐνης”.

Μια εκδοχή τεσσάρων λέξεων είναι πλαστικό, πρωτεΐνη και θρόμβοι αίματος. Το υλικό είναι, στην ουσία, μια υδρογέλη.

“Όσον αφορά το αν μια τέτοια ένωση θα μπορούσε να έχει πολυάριθμες βιοϊατρικές εφαρμογές (ή αλλιώς συνθετική βιολογία εφαρμοσμένη στην ανθρώπινη βιολογία), η απάντηση είναι ένα ηχηρό ναι. Οι εφαρμογές αυτές περιστρέφονται γύρω από την ανάπτυξη και τη χρήση υδρογελών και συναφών υλικών στην ενσωμάτωση ανθρώπινων ιστών ή/και οστών”.

“Όσον αφορά το κατά πόσον το υλικό είναι κατάλληλο για βιοϊατρική χρήση (ή, στην προκειμένη περίπτωση, aka χρήση συνθετικής βιολογίας).

Mερικές από τις εφαρμογές αυτής της μορφής υδρογέλης περιλαμβάνουν ότι :

1. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μηχανική ιστών, την υποστήριξη της ανάπτυξης κυττάρων, την αντικατάσταση ιστών και την αναγέννηση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποκατάσταση και την αναγέννηση χόνδρων και οστών.

2. Μπορεί να παραδώσει και να ενθυλακώσει “φάρμακα” με ελεγχόμενο και στοχευμένο τρόπο.

3. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βιοαισθητήρας που ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένα σήματα, επιτρέποντας τη χρήση παρακολούθησης ή τηλεμετρίας.

Υπάρχουν εμπορικά προϊόντα με παρόμοιες χημικές ιδιότητες και φύση.
*Σημείωση: Η εκτεταμένη διανομή ή αποκάλυψη των ανωτέρω πληροφοριών είναι απίθανη”.

Αυτός είναι ο τρανσουμανισμός. Αυτή είναι η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση ☠️☠️

Dolores Cahill : “Τα “εμβόλια” είναι ανθρώπινα φυτοφάρμακα και γινόμαστε μάρτυρες της εφαρμογής της Ατζέντα 21 για τον α π ο π λ η θ υ σ μ ό – και την υπονόμευση της κοινωνίας. Βασικά σ χ ε δ ι ά ζ ο υ ν – και υ λ ο π ο ι ο ύ ν την καταστροφή κάθε τομέα της κοινωνίας μας εκ των έσω” (https://anatropitora.blogspot.com/2022/11/dolores-cahill-21.html)

Το λεγόμενο “εμβόλιο” C19 καταχωρήθηκε εξαρχής ως ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

Είναι μια πειραματική γονιδιακή θεραπεία. Το “💉” είναι ένα συνθετικό μοντέλο οδηγιών mRNA για την κατασκευή μιας πρωτεΐνης Spike που μοιάζει με SARS, διεγείροντας τον λήπτη να γίνει ένα συνθετικό εργοστάσιο τοξινών.

ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσουμε να το αποκαλούμε “εμβόλιο” δίνοντας έτσι στους υποστηρικτές την κάλυψη που χρειάζονται για να προωθήσουν την πρόθεσή τους για τη δημόσια υγεία❕

🫴🏻https://anatropitora.blogspot.com/2022/09/chief-medical-officer-moderna-spike.html

🫴🏻https://anatropitora.blogspot.com/2022/01/spike-covid.html

🫴🏻https://anatropitora.blogspot.com/2021/08/rna.html

🫴🏻https://anatropitora.blogspot.com/2022/09/mrna.html

ΠΗΓΗ: anatropi.substack.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button