Η “αξιοποίηση” της περιουσίας του Γηροκομείου Κερκυρας..Η Δήμαρχος κ Υδραίου τι κάνει??.Οικια 120 τ.μ με 15 ευρώ το μηνα κ.α

Η Δημοτική περιουσία γράφει στη σελίδα του ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και το αρμόδιο τμήμα του οτι τηρεί τις διαδικασίες που σχετίζονται με την αξιοποίηση των δωρεών και κληροδοτημάτων…μεριμνά για την αξιοποίηση της κλπ…Δειτε ΦΩΤΟ απο το αναρτημένο Τμημα της Δημοτικής περιουσίας.

Το Γηροκομείο Κέρκυρας εχει εξ οφίτσιο Πρόεδρο στο ΔΣ του την Δήμαρχο Κέρκυρας κ.Υδραίου….Δίνουμε σήμερα τρια παραδείγματα διαχείρισης της Περιουσίας του……και θα ανοίξουμε δρόμο και ερευνα και στην περιουσία του Δημου Κέρκυρας…Οι συμβάσεις δεν εχουν υπογραφεί απο την σημερινη Δήμαρχο Κερκυρας αλλα ως Πρόεδρος οφείλει να τα δει και να τα ξερει..

Μήπως μπορεί η Δήμαρχος Κέρκυρας η ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος η Υπεύθυνος να εξηγήσει στους Δημότες του αυτες οι Φωτογραφίες που δημοσιεύουμε λέγονται αξιοποίηση της περιουσίας αυτης?

Ετσι διαχειρίζεται και η μεγάλη  περιουσία του Δήμου Κέρκυρας?

Σε μια απο τις παρακάτω κάρτες υπάρχει ενοικιαστής “αξιωματούχος” Δημοτικός σύμβουλος της “κυβερνώσας” παράταξης στο Δημο Κεντρικής Κέρκυρας.Σε αλλη κάρτα υπάλληλος του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας!!

Γιατι πολλοί Κερκυραίοι θα ηθελαν μια  Επαγγελματική στέγη στο κεντρο της πόλης με 132 ευρω το μηνα!!! Τα ονόματα στη δημοσίευση και οι αριθμοί  είναι κρυμμένα  μεχρι να μας απαντήσουν το συντομότερο αν θα τα δώσουν Δημόσια και φανερά  σε ολους τους Κερκυραίους σε αυτές  την χαμηλή τιμές .

Επισης μπορουν να μας πουν ποια αξιοποίηση της περιουσίας γίνεται οταν Οικια  140 τμ νοικιαζεται με ΕΤΗΣΙΟ ΜΙΣΘΩΜΑ 186 ευρω δηλαδή με 15,5 ευρω το μηνα να  το πάρουν  τετοιο κελεπούρι??? Η συμβαση αυτη λήγει στις 31/10/2029!!!! ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ λεγεται αυτο???

120 τμ ΟΙΚΙΑ στην οδο Φιλαρμονικής δόθηκε με ενοίκιο ετησιο 492 ευρω δηλαδή με 41 ευρω το μηνα!!!!!!

Περιμένουμε τις απαντήσεις και την ΦΟΒΕΡΗ  μέριμνα για τη Φοβερη αξιοποίηση……

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close