Καθηγητής Αρβανίτης: Ολα για τον ιο με βάση επιστημονικές μελέτες…

Η Δημοσιογράφος Ευα Μαυρογένη μένει πιστή στην Ενημέρωση και εξω απο το Πολιτικό σύστημα που εκτελεί Μαζική εξολόθρευση πληθυσμού και σκλαβοποίηση-ελεγχο των πολιτών μιλα με τον Καθηγητή Καρδιολογίας κ Αρβανίτη..

Ο Καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών εχει δώσει και αυτός στίγμα κατά του Υγειονομικού Ναζισμού και της Πολιτικής Χούντας..

Αποκάλυψε με στοιχεία του Κράτους την αύξηση θανάτων μετα τους εμβολιασμούς…Εδω σε μια ακόμη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Δεν μπορουν να απαιτούν να εμβολιαστεί αυτος που δεν το θελει…Δεν μπορούν να λενε οτι δεν θα δέχονται αντιεμβολιαστες για παροχές Ιατρικής..απο την στιγμή που εχουν πληρωσει τα ασφαλιστικά τους Ταμεια δικαιούται περίθαλψη αλλιως να τους δώσουν πισω τα χρήματα της ασφάλισης τους..Δεν μπορούμε να λεμε οτι τον βγάζουμε εξω απο το σύστημα Υγείας γιατι δεν πρόσεξε

Κάθε μέρα τα Μέσα εξαπάτησης λένε ψέματα και διασπείρουν τον Τρόμο…Δείτε το VIDEO απο την Εrt Οpen.

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

 1. Για τις Καναρίους Νήσους δεν υπάρχει κορωνοϊός. Από την 1η Οκτωβρίου, δεν χρειάζεστε εξέταση ή απόδειξη εμβολιασμού για να εισέλθετε στα Κανάρια Νησιά!

  https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/10/1.html#more
  ————————————————————————–
  Το ισπανικό σύστημα δημόσιας υγείας δεν μπορεί να ανιχνεύσει έναν ιό.

  Καταλάβετε τι σημαίνει αυτό:
  2 ΧΡΌΝΙΑ ΠΑΝΙΚΟΎ ΓΙΑ ΤΟ ΤΊΠΟΤΑ!!!

  Οι Κανάριοι Νήσοι αντέδρασαν ΑΜΕΣΑ στη δημοσίευση της υγειονομικής αρχής της Ισπανίας, η οποία δήλωσε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ανιχνεύσει TON IO….

 2. ΣΕΙΣΜΟΣ με κρυφό ΒΙΝΤΕΟ!!! Στελέχη της Pfizer φέρονται να δηλώνουν: «Σατανική εταιρεία – Η φυσική ανοσία ΚΑΛΥΤΕΡΗ των εμβολίων»

  Κρυφή κάμερα καταγράφει ομιλίες και προκαλεί παγκόσμιο σάλο! Μεγάλα ΜΜΕ δεν αναμεταδίδουν το ρεπορτάζ…

 3. ΣΕΙΣΜΟΣ με κρυφό ΒΙΝΤΕΟ!!! Στελέχη της Pfizer φέρονται να δηλώνουν: «Σατανική εταιρεία – Η φυσική ανοσία ΚΑΛΥΤΕΡΗ των εμβολίων»

  Κρυφή κάμερα καταγράφει ομιλίες και προκαλεί παγκόσμιο σάλο! Μεγάλα ΜΜΕ δεν αναμεταδίδουν το ρεπορτάζ…

  https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/seismos-me-kryfo-vinteo-stelechi-tis-pfizer/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button