Εγκλημα η αναστολή για οσους δεν εμβολιάστηκαν..Το Υπ.Υγείας εξετάζει την επιστροφή τους…

Το Υπουργείο Υγείας εξετάζει την επιστροφή των Υγιειονομικών ανεμβολίαστων μετα τη “γκάφα”  να ζητήσουν ξαφνικά  να υποβάλλονται οι υγειονομικοί σε ένα τεστ εβδομαδιαίως, χωρίς κανείς από τους “ειδικούς” να μας εξηγήσει τι ακριβώς άλλαξε και επιβλήθηκε αυτή η υποχρέωση για την αποτροπή της διασποράς του ιού στα νοσοκομεία από τους εμβολιασμένους υγειονομικούς.Αυτό σημαίνει ότι μέχρι την επιβολή αυτή κάποιοι διέπραξαν το έγκλημα της έκθεσης κατά το άρθρο 306 του Ποινικού Κώδικα και αλλες παράνομες πράξεις.

Το Συνταγμα τη σύμβαση του Οβιεδο την Ιατρική Δεοντολογία την συναίνεση για Ιατρικές πράξεις και σωρεια Διεθνών συμβάσεων και αποφασεων τις παραβλέπουν για να εκβιάσουν το τσίμπημα ωστε να εκτελέσουν το πρόγραμμα ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ και Ελέγχου – Σκλαβοποίησης..

Οι Υγειονομικοί αυτοί είναι χιλιάδες. Και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη με το Υπουργείο Υγείας και τον Υπουργό κ Πλευρη τους οδηγουν  στην εξαθλίωση. Παράλληλα, η αναστολή εργασίας τόσων χιλιάδων εργαζομένων στα νοσοκομεία  δημιουργεί τεράστια προβλήματα στη λειτουργία τους και απορρύθμιση …Υπάρχει θεμα επικινδυνότητας της Υγείας των ασθενών με αυτες τις Αντισυνταγματικές αποφάσεις.

Ενα εξώδικο που επεδόθη στο Υπουργείο Υγείας απο τον δικηγόρο Νικο Αντωνιάδη αναφέρει οτι μετα την αναστολή χιλιάδων Υγειονομικών και την παραμονή στην εργασία τους μονο εμβολιασμένων αρχικα χωρις διαγνωστικά τεστ και στη συνέχεια αυτο αλλαξε και ζητήθηκε και οι εμβολιασμένοι εργαζόμενοι να κανουν Τεστ δειχνει ξεκάθαρα απο Κυβέρνηση και Υπουργείο Υγείας οτι αφαιρει την επιστημονική βαση και επομένως την Νομιμοποίηση του συνόλου των αποφάσεων δια των οποίων ετέθησαν σε αναστολή οι ανεμβολίαστοι Υγειονομικοί Υπάλληλοι ..Και αυτο γιατι γίνεται αποδεκτό οτι και οι εμβολιασμένοι Υγειονομικοί Υπάλληλοι ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ ..Δηλαδή πήραν μετρα για την αποτροπή της διασποράς του Κορωνοιού σε εμβολιασμένους εργαζόμενους στα Νοσοκομεία!!!

Με αυτη την απόφαση Κυβέρνηση Υπουργείο Υγείας και ο υπουργός κ Πλευρης ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ οτι δεν υπάρχει Επιστημονική βάση και ΝΟΜΙΜΗ απόφαση για αναστολή των ανεμβολίαστων Υγειονομικών οποτε πρέπει να αρθεί η Αναστολή τους και να επιστρέψουν στην εργασία τους με Τεστ οπως και οι εμβολιασμένοι..

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έβγαλε μονη της τα ματια της και αποκαλύφθηκε ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΑ φέρθηκε σε χιλιάδες Υγειονομικούς και αλλους εργαζόμενους ….

Για να μην βρεθούν κατηγορούμενοι και κυρίως σε δύσκολη θεση μετα την ΠΑΤΑΤΑ αυτη σκέφτονται να εκδώσουν απόφαση επιστροφής των ανεμβολίαστων…Αλλωστε το στρίμωγμα ειναι δυνατό..Νομικά δεν μπορουν να το καλύψουν…Διαφορετικά η ΦΩΤΙΑ και η ΟΡΓΗ ανάβει..

Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button