Υπο Διωγμό οι Ελληνες!!!Υποχρεωτική Ασφάλιση Ακινήτων ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης απο την ΔΕΘ (Video)

Yποχρεωτική Ταυτότητα Υποχρεωτικά εμβόλια-Βιολογικά Οπλα  Υποχρεωτικές Μάσκες Υποχρεωτική απαγορευση μετακίνησης Υποχρεωτικές πόλεις 15 λεπτών για ελεγχο πολιτών Υποχρεωτική Ηλεκτρονική Φυλάκιση και τώρα ήρθε η ωρα της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Ακινήτων απο τις Φυσικές Καταστροφές που ήξερε εδω και χρόνια οτι θα έρθουν γιατι ηταν προγραμματισμένες με το υπερόπλο Haarp .

Οι Έλληνες είναι υπο διωγμό ..Δέχονται Μαζική ΕΠΙΘΕΣΗ και αν δεν ξυπνήσουν το συντομότερο να δώσουν ΜΑΧΗ να  απελευθερωθούν απο τις νεες μορφές Πολέμου και επίθεσης κατά των Δημοκρατικών τους Ελευθεριών θα βρεθούν σύντομα ΣΚΛΑΒΟΙ -ΕΡΓΑΛΕΙΑ της Παρανοϊκής Νέας Τάξης και κάθε Μαριονέτας που το παίζει Πρωθυπουργός. Γιατι στην πραγματικότητα  εκτελεί αυτές τις εντολές..

Παρακάτω σας έχουμε 2 αποδείξεις ομολογίας του Μητσοτάκη .Η πρώτη είναι ενα VIDEO απο 2017 .Ο Κυριάκος αναφέρει ως Προφήτης οτι θα έχουμε μετα βεβαιότητας Φωτιές Πλημμύρες Σεισμούς και η δεύτερη  είναι  το video απο την 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονικης για την Υποχρεωτική Ασφάλιση των Ακινήτων λογω αυτων των προγραμματισμένων καταστροφών.

Θυμίζουμε οτι η Περιφέρεια Θεσσαλίας ήταν η Μοναδική Περιφέρεια στην Ελλάδα που ειχε προβλέψει ο Μητσοτάκης κονδύλι για Πλημμύρες και Σεισμό ύψους 275 εκ ευρω και 146 αντίστοιχα. Ηταν στοχοποιημένη περιοχή δηλαδή και οχι πρόβλεψη διότι αν δεν ήταν ετσι θα είχαν τέτοια κονδύλια κι άλλες Περιφέρειες..

Αυτα είναι τα αποτελέσματα των επιλογών στις εκλογές..Ψήφισαν Νεοταξίτικα ρετάλια…Και τύπους που ξέρουν πως να κατσικωθούν στην Εξουσία  ενω είναι μειοψηφία

VIDEO  ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ

Δειτε και το Video με τον Μητσοτάκη απο την 87η ΔΕΘ για την Υποχρεωτικότητα Ασφάλισης Ακινήτων.

Η Ιδιωτική Ασφάλιση δεν ειναι λάθος κινηση ..Είναι όμως προαιρετική ..Δεν είναι δυνατόν να υποχρεώσεις τους πολίτες να την κάνουν..

Το Κράτος και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ αυτά που ΟΦΕΙΛΕΙ να κάνει π.χ στην Θεσσαλία .Δεν ασφάλισε τις Περιουσίες και την εργασία των Πολιτών με αντιπλημμυρικά Εργα και κοιτάζει πως τα αρπάξει απο τον Πολίτη καθώς να δώσει εκατομμύρια σε Ασφαλιστικές εταιρείες.. Μάλιστα σε μια μήπως είναι άτομο της Οικογένειας του Κ.Μητσοτάκη??

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button