Τα εμβόλια προκαλούν αλλοίωση του γονιδίου ..Video με παραμορφωμένα μωρά με πολλαπλά ακρα ενα μάτι ουρά δέρμα ζώου και τρίχες!!

ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΟΥΡΑ, ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑ ΖΩΟΥ  ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΧΈΡΙΑ ΚΑΙ ΠΌΔΙΑ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ..
Και στην Ελλάδα είχαμε περιπτώσεις τερατογέννεσης αλλα αποκρύπτονται,..Στο Λογαριασμό του Αλέξανδρου Ανδρουλακάκη υπάρχει η παρακάτω ανάρτηση και ενα video απο την Τουρκική Τηλεόραση…Το εχουμε στο αρχείο μας και το ανεβαζουμε απο δικο μας server σε περίπτωση που το κατεβάσουν να το βλέπετε εδω… μηπως και ξυπνήσουν περισσότεροι και στη Χώρα μας..
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Η Τουρκική τηλεόραση προβάλλει φρικτές εικόνες μωρών παραμορφωμένων από τα εμβόλια Pfizer και Moderna.
«Αυτό δεν είναι εμβόλιο. Αυτό είναι αλλοίωση του γονιδίου»
Ο τουρκικός τηλεοπτικός σταθμός Beyaz έδειξε φωτογραφίες μωρών που γεννήθηκαν, φρικτά παραμορφωμένα, αφού οι μητέρες τους έκαναν την ένεση Pfizer και τη Moderna «Τα παιδιά έχουν γεννηθεί με ένα μάτι και μία ουρά. Αυτό δεν είναι εμβόλιο. Πρόκειται για μετάλλαξη γονιδίου» δήλωσε ο πρόεδρος του Τουρκικού Κόμματος Πρόνοιας (Refah) Fatih Erbakan, ο οποίος συνοδευόταν από τρεις γιατρούς.
Φωτογραφίες παιδιών με πολλαπλά χέρια και πόδια, ή με το ένα μάτι, ή με πλήρως προσβεβλημένο σώμα καλυμμένο με τρίχες. Erbakan: «Αυτό δεν είναι ένα πραγματικό εμβόλιο. Αυτό είναι γενετική μηχανική μετάλλαξη»
Δείχνει μια φωτογραφία. «Εδώ βλέπετε ένα μωρό που γεννήθηκε με ουρά, γενετικό ελάττωμα.Εδώ είναι ένα μωρό με το δέρμα ενός ζώου Εδώ είναι ένα μωρό με τέσσερα πόδια και τρία χέρια …Επιστημονικά αυτό ονομάζεται γονιδιακή θεραπεία ».
Ο Erbakan υποστηρίχθηκε από κλινικούς γιατρούς, συμπεριλαμβανομένου του ειδικού νευροχειρουργικής Δρ Serhat Findikli. «Αυτή η τεχνολογία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί θεραπευτικά, αλλά έχει διαφορετική δομή και προκαλεί μεταλλάξεις, όπως μωρά με ουρές, με τέσσερα πόδια και τρία χέρια»
Το Υπουργείο Υγείας στην Ιαπωνία επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι έχουν βρεθεί ξένες ουσίες στα «εμβόλια» Διαπιστώθηκε ότι 1,6 εκατομμύρια δόσεις της ένεσης Moderna ήταν μολυσμένες με άγνωστη μαγνητική (νανοτεχνολογική) ουσία οι οποία έχει  επίσης βρεθεί σε  Pfizer/BioNTech και J&J στις ΗΠΑ  την Ισπανία και τη Γερμανία.
Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στην Τουρκία συζήτησε τα έγγραφα που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του με επιστήμονες, συνεχίζει το κανάλι. Ο Ερμπακάν λέει ότι θέλει να μοιραστεί αυτά τα στοιχεία “με 83 εκατομμύρια (Τούρκους)”. «Ας αντιμετωπίσουμε αυτά τα γεγονότα. Ας είμαστε ειλικρινείς. Έχουμε αποδείξεις και αμέτρητα έγγραφα»
ΥΓ:ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ “ΕΙΔΙΚΟΊ” ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ’ΑΥΤΑ..
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ….ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button