Ιατρός Mηλιόπουλος: Ο covid είναι κατασκευασμένος. Είναι Παγκόσμια συνωμοσία!!

Ο Δρ  Eλευθέριος Μηλιόπουλος είναι Γιατρός ειδικός Παθολογοανατόμος,ειδικός Παιδοψυχολόγος,Διδάκτωρ Νευροπαθολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εξιδικευμένος Νευροψυχοφυσιολόγος στην Αγγλία.

Τον Οκτώβριο του 2000 ανακοίνωσε την οριστική και τελική νικη κατα του Καρκίνου.Το Υπουργείο Εξωτερικών της Eλλάδας τον Νοέμβριο του 2000 τον διόρισε Εθνικό εκπρόσωπο στον ΟΗΕ θέση που ανακλήθηκε για να μην διαθοθεί η Θεραπεία του Καρκίνου Παγκόσμια!!!

Για τον covid 19 εχει τοποθετηθεί οτι ειναι ΠΡΟ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ  .Η Δημιουργία του ειναι μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ και αποβλέπουν στην Παγκόσμια δικτατορία του αντίχριστου.Στον διαγωνισμό της Eurovizion τον Μαιο 2019 απο το Ισραήλ δόθηκε Παγκόσμιο μήνυμα για το το θα επακολουθούσε το 2020 και πως θα οδηγούσαν την ανθρωπότητα στην κυριαρχία του αντίχριστου.

Ολοι θα πρέπει να δούμε το video με την Madona διάρκειας 10 λεπτών που στέλνει μηνύματα προς ολες τις στοές και τις λέσχες της Μασονίας Παγκόσμια.Σε αυτο αναφέρεται ο λόγος της Τεχνητής Παγκόσμιας Πανδημίας του 2020.

Η Madona πλαισιώθηκε απο 20 χορευτές που αριθμολογικά μας πήγαινε στο 2020 και οι λαοί εμφανίζονταν με μάσκες που θανατώνονταν με ψεκασμούς θανατηφόρων αερίων.

Ο κ.Μηλιόπουλος είναι  και ιδρυτής του κόμματος Προσωπικοτήτων της ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ VIDEO απο  κανάλι τους στο youtube GOD VOICE TV HELLAS όπως και  άλλα που έχουν δημιουργήσει.Στο video αυτο υπάρχουν οι θέσεις του καθώς η πρόληψη και η θεραπεία για τον covid 19.

 ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ LINK απο άλλα video

1)Την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος Προσωπικοτήτων της ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ του Δρ. Ελευθέριου Μηλιόπουλου
https://www.youtube.com/watch?v=Fp79KB25djw&t=1174s
2) Το Διάγγελμα του Θεού προς τον Ελληνικό λαό του Δρ. Ελευθέριου Μηλιόπουλου.
https://www.youtube.com/watch?v=0fDLPBYBs8Y&t=157s
3)Αλλάζοντας την ζωή μας με 5 απλά βήματα.
https://www.youtube.com/watch?v=L2RkD78P3lY&t=26s

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close