Η παραγγελίες για Covid 19 ξεκίνησαν απο το 2017..Δείτε τα έγγραφα της Παγκόσμιας Τραπεζας(video)

Η Συνωμοσία κατά των πολιτών αποκαλύπτεται καθημερινά..

Οταν σας λέμε οτι χρόνια πριν ετοίμαζαν αυτή την Συνωμοσία με τον Covid 19 κάποιοι το αμφισβητούσαν.Τον Οκτώβριο του 19 στο Event 201 το είπαν ξεκάθαρα. Εκαναν και προσομοίωση για τον Κορωνοιό και ζήτησαν να ακολουθήσουν οι Κυβερνήσεις του Πλανήτη…Μίλησαν για Πανδημία και για όλα αυτά που σήμερα ονομάζονται μέτρα περιορισμού..

Απο το 1992 ξεκίνησε το σχέδιο αυτο. Δημοσιεύτηκε σε εκδόσεις του Δημοσθένη Λιακόπουλου Αντζέντα 21 το 2010 και διέρρεε από τις συναντήσεις τους στις διάφορες λέσχες των Πολιτικών κάθε Χώρας όπως και απο τους Ελληνες Πολιτικούς ..

Ηταν γνωστό οτι ακολουθούσαν και εφαρμόζουν σήμερα το πιο Παρανοϊκό σχέδιο στην Ιστορία της ανθρωπότητας για τον πλήρη ελεγχο και μείωση του πληθυσμού…Ειναι μια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ επίθεση με διάλυση της Οικονομίας της εργασίας μας Φτωχοποίησης μας και Εξόντωσης του πληθυσμού…

Ονομάστηκε Covid 19 γιατι είχαν αποφασίσει να ρίξουν τον ιό το 2019.Ολοι αυτοί που ήταν και ειναι στην ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ αυτή κατά των πολιτών (Πολιτικά Καθάρματα) έκαναν προαγορές απο το 2017 όπως τώρα προαγόρασαν τα εμβόλια του Θανάτου.

Δείτε από την Παγκόσμια Τράπεζα που εχει όλες τις Χώρες που αγόραζαν το Τεστ Covid 19 και την Ελλάδα…Τα καθάρματα μας δουλεύουν ψιλό γαζί οτι θέλουν να μας σώσουν δηθεν..

Δείτε εδώ όλες τις αγορές για την Ελλάδα και άλλες Χώρες στα Link της Παγκόσμιας Τράπεζας.

https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/GRC/year/2017/tradeflow/Imports/partner/ALL/nomen/h5/product/300215

https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/GRC/year/2018/tradeflow/Imports/partner/ALL/nomen/h5/product/300215

https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/GRC/year/2019/tradeflow/Imports/partner/ALL/nomen/h5/product/300215

https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2018/tradeflow/Exports/partner/WLD/nomen/h5/product/300215

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ  απαγορευμένο VIDEO για το οτι το ετοίμαζαν να μας εξολοθρεύσουν…

Αν μετά απο αυτά σας αρέσει το ΦΙΜΩΤΡΟ και η αφαίρεση Θεμελιωδών Δημοκρατικών Δικαιωμάτων στο όνομα του ιού που οι ίδιοι έριξαν για να μας εξοντώσουν να ακούτε το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ και την παρέα του Πολιτικού μας συστήματος ..Πάτε κατ ευθείαν για ταξίδι στον άλλο κόσμο και θα γίνεται ανθρωποειδή εσείς και τα παιδιά σας  υπό τον πλήρη ελεγχο τους..Θέλουν με το εμβόλιο να τροποποιήσουν τον γενετικό μας κώδικα και αυτό θα μεταφέρεται στα παιδιά μας που θα γεννηθούν μετά τη δόση του θανάτου και ο κόσμος θα ειναι “Ζόμπι”

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΣ GMO (ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ)!!!
Δηλαδή;
Φαινομενικά θα είναι άνθρωπος (τουλάχιστον οι πρώτες γενιές), ουσιαστικά όμως θα είναι ανθρωποειδές, αφού το DNA του δε θα είναι ανθρώπινο! Και τι συμβαίνει με τους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMO); ΄Οταν μια εταιρεία δημιουργήσει έναν τέτοιο οργανισμό, τότε:
ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ!!!

΄Οπως ακριβώς ανήκουν στη Monsanto όλοι οι GMO σπόροι, έτσι ακριβώς θα ανήκουν και στην εταιρεία παραγωγής του εμβολίου (δηλ. Bill Gates και Σία) όλοι οι GMO άνθρωποι!!!

Γι αυτό κατέβασε το Youtube απο το κανάλι μας το video με τον Ιταλό Γιατρό Roberto Petrela και το video με τον Τσιόρδα που επιβεβαιώνει την ΑΠΑΤΗ με τα κρούσματα μαϊμού για να τα επικαλούνται και να παίρνουν μέτρα..Γι αυτό ψήφισαν τον Νόμο 4862/20 για να μας φυλακίζουν να κόβουν τις ελευθερίες μας και στο τέλος να μην μπορείς να κυκλοφορήσεις να μην μπορείς να αγοράσεις τίποτα (Απενεργοποίηση ΑΦΜ ,καρτών κ.α ) ώστε μόνο αν κάνεις το εμβόλιο και γίνει το Ζόμπι τους!!! Σήμερα σου λένε αν δεν φοράς μάσκα Υποταγής δεν μπαίνεις εδώ και εκεί αύριο αυτό θα γίνεται με το εμβόλιο.!!!

***ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ Η ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ .ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ.Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΟΣΗ.ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΟΥ.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Dr. Roberto Petrella: Ο Covid 19 είναι πρόγραμμα μαζικής θανάτωσης (Video ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ)

Η ομολογία της απάτης με τα ΤΕΣΤ απο τον Τσιόρδα. Προσέξτε άρχισαν Μαζικά Τεστ. Νεα Σπιναλόγκα!! (Video)!

Κατέβασε τα video με Τσιόρδα και Ιταλό Γιατρό απο το YouTube “Κυβέρνηση” και Νεα Ταξη.

Οι 13 φαμίλιες που έστησαν την Πανδημία για τον ελεγχο και μείωση του πληθυσμού.

 

Βγές απο τον ψεύτικο κόσμο τους.Πέφτουν με κρότο.Τα μαϊμού κρούσματα τους αποκαλύπτουν.

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

  1. Η Παγκόσμια Τράπεζα αλλαξε τα linK μολις το ανεβάσαμε…Τα Xoaxes αυτη την εγολαβία εχουν αναλάβει να αβαντάρουν την Κυβέρνηση και την Νεα Ταξη.

 1. ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΈΧΕΙΑ.
  ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΆ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΑ ΛΉΞΕΙ ΤΟΝ ΜΆΡΤΙΟ ΤΟΥ 2025.
  ΈΓΓΡΑΦΑ 60 ΣΕΛΊΔΩΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΤΡΆΠΕΖΑ
  ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΕΔΏ.
  greeknewsondemand.com.

  ΔΙΑΔΏΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΏ Κ. ΠΡΟΣΑΛΕΝΤΗ

  .
  ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close