Κλείνουν 60 hot spot ξαφνικά και τους αμολάνε…..για την ΣΦΑΓΗ του Ελληνα.(video)

Κατασκεύασαν Μουσουλμανικές πόλεις σε όλη την Επικράτεια .Ετοιμάζονταν να ανοίξουν και άλλες να τις κάνουν 90..Και ξαφνικά ο Μηταράκης ανακοίνωσε στο OPEN ότι θα τις κλείσουν τις περισσότερες  για να τους αφήσουν να διασκορπιστούν σε όλη την Επικράτεια  και να μην ξέρεις από που θα σου έρχεται ο Ισλαμιστής να σε σακατέψει όταν ξεσπάσει η ΟΡΓΗ από την Πείνα που έρχεται με το σχέδιο Κορωνοιός  η όταν θα στήσουν το πολεμικό επεισόδιο με την Τουρκία και μετατραπούν από εν δυνάμει στρατό του Ερντογαν σε Τζιχαντιστες εναντίον των Ελλήνων..

Μέχρι το ΜΠΑΜ θα τρώνε στην υγειά του Ελληνα με δεκάδες επιδόματα ατομικά 550 + 2.500 για το κάθε παιδί τους το μήνα και με δάνεια εγγύηση του Κράτους η επιδότηση ενοικίου κ.α..

Τους αμολάνε όλους δηλώνει ο Μηταράκης και οποιον πάρει ο ΧΑΡΟΣ….Ετοιμαστείτε αυτό που έρχεται θα είναι η ΣΦΑΓΗ και ο ΤΡΟΜΟΣ… σε συνδυασμό με την ΠΕΙΝΑ την εξαθλίωση των Ελληνων από το σχέδιο Σόρος -Βερολίνου-Bill Gates που εκτελουν οι  ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ…που κατσικώθηκαν στο Πολιτικό σκηνικό της Χώρας.

ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ στο VIDEO: Εκτελούμε την αποστολή μας!!! Μιλάμε για κλείσιμο Δομών και όσων βρίσκονται σε Ξενοδοχεία και θα κρατήσουμε τις Δομές στα νησιά του Αιγαίου. Από τις 92 ΔΟΜΕΣ που έχουμε σήμερα θα κλείσουν οι 60 και θα μείνουν 32..Ο καθένας λαθρομετανάστης που θα μείνει έξω από δομές θα υποστηρίξει τον εαυτό του για να συντηρηθεί.

Και μόλις τους αμολήσουν και τους αφήσουν χωρίς επιδόματα η γίνει πόλεμος με την Τουρκία νομίζεται ότι θα αφήσουν τίποτα όρθιο?

Έτσι κι αλλιώς και από τις ΔΟΜΕΣ αυτό το σχέδιο επίθεσης θα εκτελεστεί αν χρειαστεί πριν την αμόλα!! Η Γενοκτονία προ των πυλών…. ΕΡΧΕΤΑΙ…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close