Η κυβέρνηση ταΐζει το τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ με επίδομα σίτισης 3.000!!!

Όπου θέλει δίνει χρήμα η Κυβέρνηση και οι Ελληνες πεινάνε

Έκτακτο-βοήθημα σίτισης 3.000 ευρώ “για τους υπαλλήλους της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης, που εργάζονται με φυσική παρουσία”, ανακοινώθηκε στην ΕΡΤ…

Δεν υποστηρίξαμε ποτέ τη λογική του “να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα”. Καλύπτοντας πολλά χρόνια το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ, έχουμε δει πολλές φορές τους στρατιωτικούς να γίνονται θύμα αυτής της λογικής.

Όμως δεν μπορεί οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος να εξηγήσει πως την στιγμή που δίνονται 11 εκατομμύρια για διαφημιστική καμπάνια περί κορονοϊού ,διπλασιάζεται η αποζημίωση των ιδιωτικών ΜΕΘ και τώρα δίδεται κι αυτό το επίδομα στην ΕΡΤ, δεν έχει γίνει καν συζήτηση για τους “ήρωες του Έβρου”, όπως πρόσφατα αποκαλούσαν τους στρατιωτικούς.

Τα “μπράβο” και τα “ζήτω” δεν έχουν πλέον την ίδια αξία και μάλλον κανένα αποτέλεσμα. Έχουν ακούσει τόσα από το 2010, που πλέον δεν προκαλούν καμία εντύπωση.

Κι επειδή θα βρεθούν πολλοί να πουν ότι “οι στρατιωτικοί δεν πρέπει να ενδιαφέρονται για επιδόματα και χρήματα”, θα προσθέσουμε ότι δεν είναι μόνο τα χρήματα: ας βελτιώσουν τις συνθήκες της δουλειάς τους τουλάχιστον. Ας δουν τις συνθήκες στις οποίες ζουν όσοι μεταφέρθηκαν στον Έβρο, ας μιλήσουν με τα στελέχη της πρώτης γραμμής κι όχι των “υψηλών πατωμάτων” στα Γενικά Επιτελεία, για να διαπιστώσουν με τι πατέντες και “κόλπα” δουλεύουν τα γρανάζια των ΕΔ, χάρη στο προσωπικό . Όχι τώρα, αλλά από το 2010 ,που η κρίση άρχισε να φουντώνει.

Ας πάρει όλος ο κόσμος ότι μπορεί η κυβέρνηση να δώσει. Αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να υπάρξει σοβαρότητα στις προτεραιότητες μας…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close