Σέρνουν Φοιτητή με το κεφάλι…Οι “δυνάμεις Αστυνομίας” του Κούλη και του Χουντοχοiδη!! (Video)

Αυτη ειναι η Ελληνική Αστυνομία του ΚΟΥΛΗ και του ΧΟΥΝΤΟΧΟΙΔΗ!!! Σερνουν τον Φοιτητή με το κεφαλι στο δρόμο τον ξεγύμνωσαν και τον χτυπάνε..Του ριχνουν και δακρυγόνο!!! Οι Αστυνομικοί φορώντας την στολή τους γίνονται θεριά ανήμερα και “πηδάνε” τους πολίτες..

Οτι σας αξίζει θα το πάρετε..Θα έρθει η ωρα σας Φασισταριά που βασανίζεται τους Έλληνες..Γραφουν κατω απο το ανεβασμένο video σο fustiki.

Η υπέρμετρη ΒΙΑ. Οι νταβατζήδες του Μητσοτάκη βασανίζουν τον φοιτητή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.. Κυριάκος Μητσοτάκης: «Στις σχολές δεν μπαίνει Αστυνομία, μπαίνει Δημοκρατία»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η Δημοκρατία του ΚΟΥΛΗ και του ΧΡΥΣΟΧΟΥΝΤΙΔΗ δείχνει το ‘εργο” της..Γι αυτό ψήφισαν Αστυνομία και στα Πανεπιστήμια και στις πορείες ελεγχόμενες κάμερες και τους Δημοσιογράφους σε ενα σημείο για να μην γράφονται τετοιες Φασιστικές ενέργειες..

Τι ΕΡΝΤΟΓΑΝ τι ΚΟΥΛΗΣ..Η Ελλάδα το ΚΟΥΛΙΣΤΑΝ και οι Σκατόψυχοι Νταβατζήδες του..Τα φασιστόμουτρα βρήκαν χωρο να βγάλουν τα απωθημένα τους..Αυτη είναι η εικόνα για να βαλει 10 η Μέρκελ στο Κούλη!!!

ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ CLIDEO.COM

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνοι. Τριάντα γουρούνια έχουν πέσει πάνω σε ένα ανυπεράσπιστο παιδί. Εκεί θέλουν να δείξουν τη δύναμή τους. Θα κοιμηθούν ήσυχα το βράδυ αυτά τα τέρατα, αυτά τα εργαλεία του κουλη του ψυχάκια; Αυτούς τους ΜΠΑΤΣΟΥΣ δεν τους γέννησαν μάνες, σκύλες πρέπει να τους γέννησαν.
    Παιδιά σηκωθήτε να βγούμε στους δρόμους….
    Καλή λευτεριά πατριώτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close