Η Ανάσταση αναβάλλεται για 26 Μαΐου λες και είναι αγώνας Ποδοσφαίρου!!

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει….Η ανάσταση ανεβλήθη από το μεσονύκτιο της 18ης Απριλίου για το μεσονύκτιο της 26ης Μαΐου με απόφαση της Ιεράς Συνόδου και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου…Λες και είναι Ποδοσφαιρικός αγώνας και η Ομοσπονδία αποφάσισε την αναβολή του!!!

Οι πατέρες της εκκλησίας έχουν διαβρωθεί και εκτελούν εντολές του Αντίχριστου!! Πούλησαν τον Χριστιανισμό και πειθαρχούν στο Διάβολο…Δηλαδή τι λένε στους πιστούς ότι ο Χριστός δεν θα αναστηθεί στο σαρανταήμερο αλλά θα μείνει στο Τάφο του ένα μήνα παραπάνω γιατί ο Μητσοτάκης η Κεραμέως και οι Κυβέρνηση του υπακούν στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τους Άθεους..με πρόσχημα τον Κορωνοιό…Απο πότε στη Κεφαλή της εκκλησίας μας δεν είναι ο Δημιουργός , ο Χριστός και η Παναγία? Απο πότε στη Κεφαλή τοποθέτησε ο Ιερώνυμος τον Μητσοτάκη ,την Κεραμέως και τους Αντίχριστους?

Όσοι θέλουν να τρώνε σανό ας το τρώνε…Γίνεται να  κυκλοφορούν όσοι γράφουν ότι μετακινούνται για Εργασία,Σούπερ Μάρκετ,Τράπεζες,για άθληση για το κατοικίδιο τους, για Γάμους ,βαφτίσια Κηδείες και αυτοί να μην μεταδίδουν η να κολλούν το ιό επειδή έστειλαν μήνυμα η έφτιαξαν χειρόγραφη άδεια και να κολλούν όσοι δεν πήραν άδεια?  Το δούλεμα συνεχίζεται κανονικά …Οι κηδείες επιτρέπονται αλλά οι Επιτάφιοι όχι!!

Εδω είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε να κάνουμε με ένα νέο ραγιαδισμό…Οι Αντίχριστοι κτύπησαν και την Θρησκεία μας και μας τεστάρουν πως αποδεχόμαστε τη Φυλακή με πρόσχημα έναν ιό ο οποίος έχει τους λιγότερους θανάτους Παγκόσμια και από την απλή γρίπη!!!

Ο Ραγιαδισμός και η αποδοχή της Φυλάκισης μας έφερε την Οικονομική μας καταστροφή και ΕΚΑΤΟΜΒΗ ανέργων από τις κλειστές επιχειρήσεις και έρχεται και ο Ιερώνυμος με τους νέους ΙΟΥΔΕΣ να προδώσει την πίστη του λαού και να αναβάλλει την Ανάσταση του Κυρίου..Χωρίς την εκκλησία δεν υπάρχει Ορθοδοξία .

Ζούμε την πιο οδυνηρή περίοδο υπό το καθεστώς των Μέσων Μαζικής εξαπάτησης με πληρωμένα μέσα (32 εκ τους χάρισε η Κυβέρνηση πρόσφατα) για να μεταδώσουν τον τρόμο και την αθεϊστική παραφροσύνη  …Και αυτό που άμεσα προβάλλει είναι ότι στην Ιεραρχία έχουν εισχωρήσει διάβολοι που φορούν ράσα για προκάλυψη και εκτελούν εντολές των αντίχριστων…Η οργή Θεού και Λαού έρχεται ως καταιγίδα γιατί κάτι τραγόπαπες που μεταθέτουν και αναβάλουν την Ανάσταση το λιγότερο που χρειάζονται είναι  ΞΥΡΙΣΜΑ και αφαίρεση των αμφίων..

Χρόνης Προσαλέντης – Δημοσιογράφος

ΑΡΘΡΟ-ΑΠΟΨΗ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button