Ξήλωσε το ΤΣΑΝΤΗΡΙ ο Ρουμπάτης από το Νοσοκομείο Κέρκυρας μετά τις φωτο που δημοσιεύσαμε

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Κέρκυρας είχε στήσει ενα ΤΣΑΝΤΗΡΙ μια σκηνή εκστρατείας στην Είσοδο του Νοσοκομείου και δίπλα στην είσοδο των εκτάκτων περιστατικών…Μετά τη δημοσίευση μας αναγκάστηκαν να την βγάλουν και έδωσαν εντολή να την ξεστήσουν…

Το Τσαντήρι το είχαν στήσει για να αντιμετωπίσουν κρούσματα Κορωνοιού!!!! Τα εκατοντάδες τετραγωνικά μέτρα στους ισόγειους χώρους δεν μπορούσαν δεν επαρκούσαν να γίνει αυτόνομος χώρος? Βεβαίως και επαρκούσαν αλλά επικράτησε η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ..Όπως κάνουν οι ΓΥΦΤΟΙ!!! Κύριε Ρουμπάτη σε Δημόσιο Χώρο δεν κάνουν ΓΥΦΤΙΕΣ!!!

Τελικά με τη δημοσίευση μας σε Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης του ΚΙΤΣΑΡΙΟΥ που έστησαν αναγκάστηκαν να την ξεστησουν …

Βγήκε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ.Ρουμπάτης να κατηγορήσει όσους το δημοσιοποίησαν στο διαδίκτυο αλλά δεν βγήκε να πει που είναι ο εξοπλισμός που χρειάζεται το Νοσοκομείο και για τα μέσα που χρειάζονται Υγειονομικής προστασίας στους Γιατρούς και το Νοσηλευτικό προσωπικό που τους έχουν σαν πρόβατα για ΣΦΑΓΗ?

Δεν βγήκε να πει ότι οι Κλινικές του Νοσοκομείου δεν είναι επαρκώς στελεχωμένες με εξοπλισμό,Γιατρούς και Νοσηλευτικό προσωπικό?

Δεν βγήκε να πει γιατί δεν υπάρχει Θάλαμος αρνητικής πίεσης?

Δεν βγήκε να πει και να καλέσει τη Κυβέρνηση να προμηθευτεί το Νοσοκομείο εξοπλισμό για να μπορούν οι γιατροί του Νοσοκομείου να εξετάζουν ασθενείς αν έχουν ιό από απλή γρίπη η Κορωνοιό???

Ένας εξοπλισμός που κοστίζει 60.000 ευρώ δεν τον στέλνει η Κυβέρνηση και μαθαίνουμε ότι κάνουν ΕΡΑΝΟ επιχειρηματίες…ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ μας εδώ… και ο ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ενοχλήθηκε από το διαδίκτυο!!!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΑΝΤΗΡΙ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ

H EIKONA ΣΤΙΣ 03/04/20  ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΟΥ ΤΣΑΝΤΗΡΙΟΥ

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Μια απλή γρίπη είναι. Έτσι είπε ο ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ της Κύπρου.
    Ήταν ανοιχτά τα μικρόφωνα και ακούστηκε.
    Αυτό το είπε στους “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΥΣ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button