Ενωση Γονέων Κέρκυρας: Μητσοτάκη στηρίζουμε Μάσκες Τεστ και σου παραδίδουμε τα σώματα των παιδιών μας

Με μια ανακοίνωση στήριξης των Επιστημόνων και της Κυβέρνησης οι ΓΟΝΕΙΣ των παιδιων της Κέρκυρας στη ουσία ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ τα σώματα και τις ΨΥΧΕΣ των παιδιών τους στην ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ του Μητσοτάκη και ολων των Κυβερνητικών επιστημόνων που εφαρμόζουν Πρόγραμμα Μαζικού ελέγχου και μείωσης του προσδόκιμου Ζωής….Η Πλειοψηφία των Γιατρών και η Παγκόσμια συμμαχία που εχουν Ιατρική άποψη και οι Γιατροί πιστεύουν οτι διενεργείται Γενοκτονία και τα Πειραματικά εμβόλια είναι επικίνδυνα είναι για τους ΓΟΝΕΙΣ της Κέρκυρας ..κακοπροέραιτοι και συνομωσιολόγοι!!!

Ειδικότερα οι Γονείς της Κέρκυρας εγιναν το δεκανίκι της Κυβέρνησης με τα αναξιόπιστα Τεστ αυτά που στις οδηγίες γράφουν ότι δεν διαχωρίζουν κανένα Κορωνοιό και έγιναν οι Κριτές των Γιατρών της Παγκόσμιας συμμαχίας που μιλούν με μελέτες και αποδείξεις ότι οι Κυβερνήσεις διαχειρίζονται μια απάτη σε βάρος της υγείας μας  με τελικό σκοπό την υποταγή μας τον μαζικο ελεγχο πληθυσμού και την μείωση πληθυσμού…

Τα παιδιά τους η Ενωση Γονέων και τη ζωή τους την χαρίζουν στους Επιστήμονες που τους χρηματοδοτούν οι Φαρμακευτικές εταιρείες και οι Παρανοϊκοί του πλανήτη και οι επιστήμονες Ιατροί του Κόσμου και η πλειοψηφία  αυτων που αποκάλυψαν την αλήθεια για την επίθεση που δεχόμαστε είναι για αυτους συνομωσιολόγοι και κακοπροέραιτοι..

Η ανακοίνωση των Γονέων της Κέρκυρας είναι ένα μνημείο παράδοσης των σωμάτων και ψυχών των παιδιών τους ως Πειραματόζωα με τις κλινικές δοκιμές σε αυτά και στους ίδιους που καμία ευθύνη δεν έχουν αναλάβει οι Φαρμακευτικές και η Κυβέρνηση για χιλιάδες θανάτους και χιλιάδες παρενέργειες που δημοσιεύονται στη βαση δεδομένων της Ε.ε.Οταν οι Ιατροδικαστές έχουν καταγγείλει ότι δεν υπάρχει το γονιδίωμα του ιου και συνεπώς όλα τα Τεστ και οι θάνατοι που καταγράφονται ως κόβιντ είναι απάτη.

Μετα απο αυτά λένε οτι είναι υπεύθυνοι για την σωματική και πνευματική υγεία των παιδιών τους!!! Την ανακοίνωση για το πειραματικό εμβόλιο περιμένουμε μετα απο αυτή την αποδοχή!!!

Βέβαια ο καθένας αποφασίζει οτι θέλει για τον εαυτό τους..Εδω όμως μιλάμε για την νεα Γενια τι αποφάσισαν οι Γονείς τους..

Το ερώτημα που μπαίνει είναι ..Εχει γίνει επικοινωνία με ολους τους Γονείς..Πόσοι απο τους συλλόγους Γονέων συμφωνούν με την ανακοίνωση αυτή??

ΠΩΣ ΔΙΕΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η  ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ:

Η Ενωση Γονέων Κέρκυρας σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι έχουν εμπιστοσύνη  στην επιστημονική κοινότητα που σε παγκόσμιο επίπεδο διατείνεται για την ασφάλεια των selftests και της χρήσης μάσκας.

Οσοι μιλούν για επικινδυνότητα των selftests είναι  κακοπροαίρετες η συνομωσιολογικές κριτικές .

Ουσιαστικός στόχος  είναι ο από κοινού αγώνας όλων μας για την ουσιαστική μόρφωση των παιδιών μας και τη βελτίωση του δημόσιου σχολείου. Ως γονείς θεωρούμε ότι είμαστε υπεύθυνοι για τη σωματική αλλά και πνευματική υγεία των παιδιών μας. Είναι χρέος μας να διδάσκουμε στα παιδιά μας την αξία της επιστημονικής γνώσης, να τους διοχετεύουμε την πίστη  στην ορθή λογική και την αντίληψη ότι η ανθρώπινη ιστορία και πρόοδος είναι μία διαρκής νίκη της γνώσης και του ορθολογισμού έναντι των σκοταδιστικών αντιλήψεων της οπισθοδρόμησης και της ημιμάθειας.

Ακολουθεί Το δημοσίευμα της Τοπικής εφημερίδας “Κέρκυρα σήμερα” απο οπου διαβάσαμε την ανακοίνωση..με την Φωτογραφία του κ.Γιαννη Πελάη της Ενωσης Γονέων Κέρκυρας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Προσοχή:::: Video απο την Παγκόσμια Συμμαχία Γιατρών.. για την απάτη της Πανδημίας τον εγκλεισμό μας και τα επιζήμια μέτρα

10.000 πέθαναν αφού εμβολιάστηκαν..απο την EUDRA Ευρωπαικη Φαρμακοεπεγρύπνιση

8.430 ΘΑΝΑΤΟΙ και 354.177 παρενέργειες μετά τη λήψη εμβολίων κατά της COVID-19, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Βάση Δεδομένων

Self Test: ΟΧΙ για οικιακή χρήση και μόνο απο επαγγελματίες γράφουν επάνω οι οδηγίες. ΟΧΙ σε απορρίμματα

Τι μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι στους ανεμβολίαστους απο Διάσημους γιατρούς.(Video)

Eπικίνδυνα σωματίδια αργύρου αλουμινίου τιτανίου ινών γυαλιού κ.α στους στυλεους των self test που δεν αναγραφονται!!

Ι.Τίγκας στο radio amazonios: Μολυσμένες οι αιμοδοσίες απο εμβολιασμένους!!

Tα ψέματα της δηθεν “πανδημίας” και οι μηνύσεις σε Διεθνές επίπεδο..(2 video)

Xώνουν μέσα στο κύτταρο καμουφλαρισμένο με pegylated nanoparticles mRNA για παραγωγή της πρωτεΐνης ακίδας του “φονικού” ιου!!

Dr. Bhakdi:Προς Θεού μην πιστέψετε στο ψέμα!

Το 87,07% ψευδών θετικών self test καταμαρτυρούν την αποτυχία του αφηγήματος.

Θέλει Αρετή και τόλμη η Ελευθερία…Μια Δικαστικός (Τέγουτζικ) είναι αυτή που σώζει την τιμή της Δικαιοσύνης.(Video)

Ιατροδικαστής ξεσκεπάζει την απάτη του Κορωνοιού και τους θανάτους που δεν διαπιστώνονται..(video)

Mike Yeadon Πρώην Επικ της Pfizer: Είναι καταδικασμένοι σε αγωνιώδη Θάνατο οσοι εμβολιάστηκαν.Ειναι μείωση πληθυσμού!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

8 Comments

 1. ” Μητσοτάκη στηρίζουμε Μάσκες Τεστ και σου παραδίδουμε τα σώματα των παιδιών μας”
  Λάθος , οπως αυτό με την εστίαση που οι ιδιοκτήτες παρεδιδαν τα κλειδιά των εστιατωριων τους στην κυβέρνηση .
  ΑΠΟΒΆΛΛΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ . ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ .
  ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΤΑΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΛΑΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ .

 2. ΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ…
  .
  Δρ. Σ.Μπάγκντι: Τα PCR και τα self-test είναι «επικίνδυνα, ηλίθια, ανόητα και άχρηστα».
  .
  Αποκαλυπτικός ήταν σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γερμανο-Ταϊλανδός καθηγητής επιδημιολογίας, Δρ. Σουχαρίτ Μπάγκντι, . Επέκρινε το σκληρό Lockdown που επέβαλε η ελληνική κυβέρνηση, ενώ χαρακτήρισε τα self-test που γίνονται στους μαθητές «επικίνδυνα, ηλίθια, ανόητα και άχρηστα».
  Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Φυσικοπαθητικό και συγγραφέα Μάριο Δημόπουλο, ο Δρ. Μπάγκντι .
  ………..
  http://scripta—manent.blogspot.com/2021/05/pcr-self-test.html

 3. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ,ΛΕΕΙ ο Γερμανο-Ταϊλανδός καθηγητής επιδημιολογίας, Δρ. Σουχαρίτ Μπάγκντι.
  Στην επικινδυνότητα των εμβολίων κατά της COVID 19 αναφέρθηκε μιλώντας στον Focus Fm 103,6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, ο επιφανής καθηγητής επιδημιολογίας, Σουχαρίτ Μπάκντί.

  https://www.mixcloud.com/Focusfm/%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%84-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BD%CF%84%CE%B9-170521/

 4. Δυστυχώς… ΔΕΝ ακούνε κανένα και ΔΕΝ θέλουν να διαβάσουν τίποτε! Μόνο ΣΚΑΙ και Ευαγγελάτο. Μετά τον COVID θα πρέπει να διερευνηθεί σοβαρά η εγκεφαλική αλλοίωση που έχουν προκαλέσει τα ΜΜΕ στους ανθρώπους είναι κλινικά νεκροί.

 5. ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΙΑ…..ΕΛΕΟΣ…..ΕΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ.

  Pavlos Sidiropoulos – Kapote tha ‘rthoun
  1,423,526 views
  •Feb 14, 2007
  https://www.youtube.com/watch?v=qlwuTYBWbcE&t=5s

  ———————————————————————————————————

  Σε δουλεύουν κανονικά και ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕΤΡΑ!!!
  Πέτσας: Γεύμα Σε Εσωτερικό Ταβέρνας Στην Κρήτη Παρά Την Απαγόρευση .
  .
  http://www.oparlapipas.gr/2021/05/petsas.html

 6. Είπαμε ότι αυτό το σκεφτικο ειναι λάθος . είναι το ιδιο που οι ιδιοκτητες εστιατορίων παρεδιδαν τα κλειδια στη κυβέρνηση ενώ θα πρέπει ολοι μαζί να διεκδικησουν δυναμικά την Ελευθερια τους .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button