Το 87,07% ψευδών θετικών self test καταμαρτυρούν την αποτυχία του αφηγήματος.

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια...Νούμερο ΙΙ απο τον Δημήτρη Ποντίκα Ερευνητή.

Ζητούνται απαντήσεις..Επίσημα στοιχεία από ΕΟΔΥΥ:
Από την 1η Ιανουαρίου 2020 μέχρι σήμερα, στα εργαστήρια που διενεργούν ελέγχους για το νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2 και που δηλώνουν συστηματικά το σύνολο των δειγμάτων που ελέγχουν, έχουν συνολικά ελεγχθεί 4.626.906 κλινικά δείγματα (μοριακά και rapid tests) ενώ από Μονάδες Υγείας και Κλιμάκια του ΕΟΔΥΥ που διενεργούν ελέγχους RAPID Ag (rapid tests) έχουν ελεγχθεί 3.381.606 δείγματα. Ο μέσος όρος του επταημέρου είναι 54.169 δειγματοληπτικοί έλεγχοι.
Στις 27 Απριλίου 2021, πραγματοποιήθηκαν 125 δράσεις δειγματοληπτικών ελέγχων από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥΥ, στις οποίες διενεργήθηκαν 19.157 έλεγχοι RAPID Ag (RAPID TESTS) και ανευρέθησαν 297 θετικά (1.55%).
Αυτοδιαγνωστικοί έλεγχοι (self tests) εώς την Τετάρτη 28 Απριλίου 2021, έχουν καταγραφεί ηλεκτρονικά 1.743.029 ηλεκτρονικές δηλώσεις αυτοδιαγνωστικού αποτελέσματος. Από τα 33.970 άτομα (θετικό αποτέλεσμα με σελφ τεστ) που προσήλθαν για επανέλεγχο εώς και τις 28 Απριλίου 2021, έχουν καταγραφεί 4.392 θετικά κρούσματα. Άρα, έχουμε 87,07% ψευδή θετικά αποτελέσματα με τα σελφ τεστ. Επίσης, 0.25% συνολικά θετικά επί του συνόλου των σελφ τεστ. Τα 4.392 θετικά επαναληφθέντα δείγματα είναι με ράπιντ τεστ και όχι νε μοριακό τρόπο όπως ζητάει ο Π.Ο.Υ.. Επειδή πλέον έχετε μάθει την αλήθεια για την αδυναμία του ράπιντ τεστ να ταυτοποιήσει τον SARS-CoV-2, ακόμα και αυτά τα 4.392 θετικά αποτελέσματα είναι αμφίβολα.
Ακολουθήστε την υπερσύνδεση όπου θα βρείτε κάποια από τα σελφ τεστ και ράπιντ τεστ που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Σε πολλά από τα εγχειρίδια χρήσης (αν όχι σε όλα) ο παραγωγός γράφει ότι δεν διακρίνει αν το θετικό αποτέλεσμα είναι SARS-CoV-1, SARS-CoV-2, HKU1, ακόμα και γρίπη Α, γρίπη Β, κ.α.
Το αφήγημα πέρι “πανδημίας” καταρρέει. Για αυτό τάχα εξαφανίστηκε η κοινή γρίπη φέτος, βαπτίσατε όλα τα κρούσματα SARS-CoV-2; Πόσα ψευδή θετικά είχατε; Το 87,07% ψευδή θετικά των σελφ τεστ καταμαρτυρούν την αποτυχία του αφηγήματος.
Για την διασπορά τρόμου που κράτησε 13 μήνες σιγείτε νεκρικά! Για αυτό βιαστήκατε να ζητήσετε ΟΛΟΙ σας ΑΣΥΛΙΑ; Ευτυχώς, αρνήθηκε ο Άρειος Πάγος.
Ποιός θα δώσει λόγο για τις αυτοκτονίες; Για τους χιλιάδες ανέργους; Για τις επιχειρήσεις που έβαλαν οριστικά λουκέτο; Για τις αυξήσεις ψυχοσωματικών νόσων; Για τα διαζύγια και τις κατεστραμμένες οικογένειες; Για το “πάγωμα” των ονείρων μας και της ζωής μας; Για την ένδοια και την φτώχεια που φέρατε; Για την υποθήκευση 3 γενιών σε οικονομικά δεσμά; Για το ξεπούλημα του Έθνους; Για την ενδοοικογενειακή βία; Για τον φόβο στις ψυχές των Ελλήνων; ΠΟΙΟΣ;;;
Ο Ελληνικός λαός ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!
Νομικοί, Ιατρικοί Σύλλογοι, Αρμόδιοι Φορείς, Αντιπολίτευση, Έλληνα Πολίτη, σας δώσαμε τα στοιχεία,
μελετήστε τα και ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ!
Μετά τιμής και σεβασμού προς το συνάνθρωπο, τον απλό και πονεμένο Έλληνα!
Ποντίκας Δημήτρης

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button