Η Δανία κατάργησε ολα τα μέτρα της Πανδημίας …

Η Δανία καταργεί όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊό. Το κοινοβούλιο της Δανίας αποφάσισε πρόσφατα στην Κοπεγχάγη ότι όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊό πρέπει να τερματιστούν από την 1η Οκτωβρίου.

Συνεπώς, δεν θα υπάρχει πλέον απαίτηση μάσκας και το καθεστώς δοκιμών θα καταργηθεί. Στη συνέχεια, οι Δανοί δεν θα πρέπει πλέον να παρέχουν στοιχεία για το αν είναι εμβολιασμένα ή μη εμβολιασμένα ή εάν έχουν βρεθεί θετικά ή αρνητικά.

Η Δανία καταργεί όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας!! Συνοπτικά:

– Καταργείται το πράσινο πιστοποιητικό
-Το Υπουργείο Υγείας ΔΕΝ βασίζεται στα εμβόλια για ανοσία της αγέλης πλέον
– Περιμένουν να ύπαρξη νέο κύμα λοιμώξεων αλλά θα είναι επίπεδο εποχικής γρίπης!!!
– Έχουν 58% εμβολιασμένους αλλά επειδή αποδείχτηκε ότι οι εμβολιασμένοι έχουν τα ίδια ιικά φορτία με τους ανεμβολίαστους και μεταδίδουν οποιαδήποτε υποχρεωτικότητα εμβολιασμού είναι παράνομη και αβάσιμη!
– Εργοδότες προτρέπονται να αποφύγουν οποιαδήποτε πίεση για εμβολιασμό και υποχρεωτικότητες επειδή αυτό θα αποτελεί σοβαρό ποινικό αδίκημα πλέον!

Όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊό καταργούνται λόγω των αυξανόμενων αριθμών επίπτωσης στη Δανία, ανέφερε το RT Deutsch. Από τις αρχές Ιουλίου η τιμή αυτή αυξήθηκε από 31 σε 107,2 (από τις 8 Αυγούστου). Ταυτόχρονα, τα ανώτερα όρια αυτού του δείκτη Corona αυξήθηκαν σημαντικά.

Ταυτόχρονα, τα όρια εμφάνισης αυξάνονται σημαντικά:

Σε κοινότητες από 300 σε 500 μολυσμένα άτομα εντός επτά ημερών, στις περιοχές από 500 σε 1000. Ωστόσο, η προϋπόθεση είναι ότι ένας αυξανόμενος αριθμός ασθενών με Covid-19 δεν υπερφορτώνει σύστημα υγείας.

Ο οργανισμός μολυσματικών ασθενειών SSI της Δανίας δήλωσε ότι δεν βασίζεται πλέον στον εμβολιασμό για την επίτευξη ανοσίας της αγέλης στη χώρα.

Ανέφικτη η ανοσία της αγέλης με εμβόλια παραδέχονται από τον ΠΟΥ 

Η Tyra Grove Krause, εν ενεργεία ακαδημαϊκή διευθύντρια του SSI, δήλωσε ότι αναμένεται ένα νέο κύμα μολύνσεων αφού οι άνθρωποι επιστρέψουν στη δουλειά και το σχολείο στο τέλος αυτού του καλοκαιριού, αλλά δεν πρέπει να προκαλεί ανησυχία. “Θα θυμίζει περισσότερο τη γρίπη”, είπε ο Krause.

Συνολικά, το τρέχον ποσοστό εμβολιασμού είναι μόλις κάτω από το 58,4 τοις εκατό των πλήρως εμβολιασμένων στη Δανία.

Στη Γερμανία, αυτή η τιμή είναι ελαφρώς χαμηλότερη στο 54,5 τοις εκατό (από τις 8 Αυγούστου), αλλά οι υποστηρικτές του εμβολίου ήταν επίμονοι στην εκδήλωση φόβου και πίεσης στους μη εμβολιασμένους.

Η Τυρολέζα δικηγόρος Renate Holzeisen, εν τω μεταξύ, συνέστησε σθεναρά σε όλους τους εργοδότες να απέχουν από την πίεση του εμβολιασμού ή τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, επειδή οι περισσότεροι από αυτούς «προφανώς δεν είχαν καν επίγνωση των εκτεταμένων νομικών συνεπειών που σχετίζονται με αυτό».

Ξεκίνησαν οι δικαστικοί αγώνες κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών

Το γεγονός ότι τα λεγόμενα εμβόλια Covid-19, σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα έγκρισης του EMA και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεν αναπτύχθηκαν και εγκρίθηκαν για την πρόληψη της μόλυνσης από τον ιό SARS-COV-2, αλλά μόνο για την πρόληψη μιας σοβαρή εξέλιξης της νόσου, εγκρίθηκαν υπό όρους μόνο για αυτόν τον λόγο, υπογράμμισε η Holzeisen.

Τα επίσημα έγγραφα έγκρισης δείχνουν ότι αυτές οι ουσίες δεν μπορούν να διακόψουν την αλυσίδα μόλυνσης, επειδή τα άτομα που υποβάλλονται σε θεραπεία με αυτές μπορεί να μολυνθούν αλλά και να μεταδώσουν.

Μύθος η δημιουργία τείχους ανοσίας με εμβόλιο που ΔΕΝ σταματά τη μετάδοση

Πρακτικά έχει αποδειχθεί επίσης ότι οι άνθρωποι που είναι πλήρως «εμβολιασμένοι» μολύνονται με τον ιό και έχουν το ίδιο ιικό φορτίο με τους ανεμβολίαστους, κάτι που ακόμη και το CDC, μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε.

Είναι επομένως σαφές ότι οποιοσδήποτε «υποχρεωτικός εμβολιασμός» για τον Covid-19 δεν έχει καμία δικαιολογία.

Επομένως, κάθε πίεση, συμπεριλαμβανομένης της ηθικής πίεσης (δήθεν πράξη αλληλεγγύης προς τον πλησίον) είναι παράνομη ως προς το ποινικό δίκαιο και την ευθύνη βάσει των επίσημων εγγράφων έγκρισης.

«Ως δικηγόρος που συμβουλεύει το εταιρικό δίκαιο, συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάθε εργοδότη να απέχει από την πίεση εμβολιασμού Covid-19 ή τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, επειδή οι περισσότεροι προφανώς δεν γνωρίζουν καν τις εκτεταμένες νομικές συνέπειες που σχετίζονται με αυτές τις απαιτήσεις».

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

“Τροφή-Φάρμακο”: Μπορείτε να δείτε το πρωτότυπο άρθρο εδώ: freewestmedia.com (Η μετάφραση που έκανα είναι εντελώς ερασιτεχνική. Εάν κάποιος προσφέρεται να αναλάβει την σωστή απόδοση, θα είμαι ευγνώμων!)

Παραθέτω επίσης ένα ιδιαίτερα καυστικό σχόλιο από τον καθηγητή Ιατρική Σχολή με γνωστικό αντικείμενο την Κλινική Φαρμακολογία:

Dimitrios Kouvelas: Ελπίζοντας ότι τα Ελληνικά Hoaxes θα «εγκρίνουν» την ανάρτηση, πιστεύω ότι οι Σκανδιναβικές χώρες αποτελούν υπόδειγμα αξιοπιστίας, επιστημονικότητας, τεκμηρίωσης και φυσικά Δημοκρατίας και θα πρέπει να αφήσουμε τις όποιες «Ιεροεξεταστικές Πρακτικές» έχουμε υιοθετήσει μέχρι σήμερα και το λοιπό «χάλι» μας και να τους μιμηθούμε!

Οι… δολοφόνοι οι Σκανδιναβοί: Covid free Φινλανδία και Νορβηγία ΧΩΡΊΣ περιοριστικά μέτρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σουηδία: Μηδενικά κρούσματα και θάνατοι χωρίς lockdown και μέτρα

Καθηγητής Βαθιώτης: Έχουμε ελληνική και παγκόσμια δικτατορία για τους εξής λόγους

Η Επιστήμη ως Θρησκεία-Οι Εμβολιασμοί και η Επιστημονική Δικτατορία

Υγειονομικός ρατσισμός, διακρίσεις και «κακοποίηση» των ανθρώπινων δικαιωμάτων

COVID-19: Τα ψευτοδιλήμματα, η λογική, η επιστήμη, οι παραλογισμοί, οι φανατικοί και η συμμόρφωση της αγέλης

Ιωαννίδης: Έχουμε φτάσει στο άκρο της γελοιότητας με μέτρα αντιφατικά και αλληλοαναιρούμενα

Όταν η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη: Πορτογαλικό δικαστήριο καταρρίπτει το παραμύθι της “πανδημίας”

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ δεν θα σηκώσεις κεφάλι αν δεν ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΤΩΡΑ

Το πρόβλημα ΔΕΝ είναι υγειονομικό: Φτάνει η χειραγώγηση δεδομένων, η εργαλειοποίηση της επιστήμης, η μόχλευση παραπληροφόρησης και η κατάργηση της λογικής

proionta-tis-fisis.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button