Εκτελουν εντολές..Εμβολιασμός ολων των μαθητών ανήγγειλε ο Κικίλιας!!

Οι μανάδες τους φόρεσαν το ΦΙΜΩΤΡΟ τωρα τα πάνε με selftest και τον Σεπτέμβριο θα τους μειώσουν το προσδόκιμο ζωης …..ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!!

Υπάρχουν Γονείς που βολεύονται να περάσουν 1 χρόνο καλα και μετα να πεθάνουν και να αφήσουν τα παιδιά τους ορφανα με προβλήματα απο τα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ που τροποποιούν το DNA μας…Εχουν υποταχθεί απο φόβο και παραδίδουν την ανεξαρτησία τους την ελευθερία τους και την Ζωη των παιδιών τους…Οι φρικτές παρενέργειες και ο Θάνατος που ηδη βλέπουμε στις βάσεις δεδομένων δεν τους νοιάζει…Αρκει να κάνουν οτι τους λέει η πληρωμένη Τηλεόραση….8.430 ΘΑΝΑΤΟΙ και 354.177 παρενέργειες μετά τη λήψη εμβολίων κατά της COVID-19, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Βάση Δεδομένων

Το οτι δεν εχουν οι Ιατροδικαστές της Χώρας το γονιδίωμα ουτε τους απασχολεί ..Πως φτιάχτηκαν εμβόλια χωρις το γονιδιωμα και τα Τεστ?

Δυστυχως θα φυγει πολύ πληθυσμός γιατι εμπιστεύονται τους “Ειδικούς” της Κυβέρνησης που οι Φαρμακοβιομηχανίες τους εχουν ΦΟΡΤΩΣΕΙ με χιλιάδες ευρω!! Θυσιαστε τη ζωη σας και το Σεμπτεμβρη τα παιδιά σας….

Βέβαια υπάρχουν και Γονείς που βλέπουν την Μαζικη εξολόθρευση και θα αντισταθούν ακομη και οταν μας πουν Εμβόλιο η χάνεις τη δουλειά σου…..Το εργο θα παίξει απο το Φθινόπωρο…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ;

10.000 πέθαναν αφού εμβολιάστηκαν..απο την EUDRA Ευρωπαικη Φαρμακοεπεγρύπνιση

Τι μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι στους ανεμβολίαστους απο Διάσημους γιατρούς.(Video)

Xώνουν μέσα στο κύτταρο καμουφλαρισμένο με pegylated nanoparticles mRNA για παραγωγή της πρωτεΐνης ακίδας του “φονικού” ιου!!

Ενα χρονο φυλάκιση και μέτρα για να μας μετατρέψουν σε ανθρωποειδή χωρις ελευθερία..(Video)

Dr. Bhakdi:Προς Θεού μην πιστέψετε στο ψέμα!

Το 87,07% ψευδών θετικών self test καταμαρτυρούν την αποτυχία του αφηγήματος.

Θέλει Αρετή και τόλμη η Ελευθερία…Μια Δικαστικός (Τέγουτζικ) είναι αυτή που σώζει την τιμή της Δικαιοσύνης.(Video)

Ιατροδικαστής ξεσκεπάζει την απάτη του Κορωνοιού και τους θανάτους που δεν διαπιστώνονται..(video)

Mike Yeadon Πρώην Επικ της Pfizer: Είναι καταδικασμένοι σε αγωνιώδη Θάνατο οσοι εμβολιάστηκαν.Ειναι μείωση πληθυσμού!!!

Προσοχή:::: Video απο την Παγκόσμια Συμμαχία Γιατρών.. για την απάτη της Πανδημίας τον εγκλεισμό μας και τα επιζήμια μέτρα

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

  1. Ο κοκίλιας ο βλάκας, ας εμβολιάσει το δικό του μπασταρδάκι πρώτα. Και είναι βλαξ γιατί αν δεν ήταν δεν θα παντρευόταν το παρατημένο ξεγλέντι του ΚΩΣΤΌΠΟΥΛΟΥ. Στον κώλο σου το εμβόλιο μπάσκετ μπολίστα που νομίζεις ότι είσαι και γιατρός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button