Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει αλλάξει μετά τα εμβόλια mRNA .. Οι άνθρωποι δείχνουν διαφορετικοί..

«Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει αλλάξει μετά τα εμβόλια για τον COVID».

Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο διάσημος παρουσιαστής και δημοσιογράφος Τάκερ Κάρλσον στην εκπομπή του στο X, όπου φιλοξενούσε τον Σκοτσέζο συγγραφέα και παραγωγό ντοκιμαντέρ Νιλ Όλιβερ.

Όπως ανέφερε ο Καρλσον λόγω της τροποποιητικής γονιδιακής θεραπείας mRNA, «Οι άνθρωποι φαίνονται πολύ πιο συμβιβασμένοι με την πραγματικότητα. Αλλά και ταυτόχρονα δείχνουν σαν να είναι “ραγισμένοι”….», είπε ο Καρλσον για να συνεχίσει:

«Εάν έχετε ένα φάρμακο που θα μπορούσε δυνητικά να αλλάξει το DNA των ανθρώπων και νομίζω ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί, γιατί να μην βλέπετε αλλαγές στη συμπεριφορά».

«Αυτό είναι απολύτως στο σημείο με πρόσφατες μελέτες που δείχνουν τη βλαβερή επίδραση των εμβολιασμών στο μυαλό» πρόσθεσε από την πλευρά του ο Νιλ Όλιβερ

«Αυτό ήταν το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας στη σύγχρονη ιστορία».

Fascinating insights from Tucker Carlson who startled Neil Oliver with the claim that human behaviour changed after the rollout due to the modifying MRNA gene therapy.

‘People seem much more compliant actually. I think they seem broken….if you have a drug that could… pic.twitter.com/XhhbCd1MNA

 


pronews.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button