Εκατόμβη Νεκρών απο τα σκευάσματα των Φαρμακο-μαφιων…Ο Βρυκόλακας με τα βαμπίρ της Κυβέρνησης τους στελνουν!!!

19.000 νεκροί στην Βαση Δεδομένων και εκατομμύρια με βλάβες κ.α

Αυξάνονται οι Θάνατοι απο τα πειραματικά τους εμβόλια και ο Βρυκόλακας του Μαξίμου με τα Βαμπίρ του και το υπόλοιπο Πολιτικό σύστημα συνεχίζουν τις ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ!!!

Το τελευταία εβδομάδα είχαμε τουλάχιστο 7 θανάτους..Ενας 35χρονος (Γιάννης Δαμαλάς)  απο την Κόρινθο επαθε ανακοπή 8 μερες μετα τον εμβολιασμό του  για να λειτουργήσει την επιχείρηση του..Ενας 26χρονος απο τη Βεροια για να συνεχισει να δουλεύει σε Ξενοδοχείο της Κέρκυρας εμβολιάστηκε και σε ενα τέταρτο επεσε ΤΕΖΑ!! Ενας 41χρονος απο την Σπερχειάδα σε 24 ωρες απο τον εμβολιασμό του  και τρεις Γιατροί δυο Παθολόγοι  Δημήτρης Πειος απο Κρήτη, Διονύσης Κρεμης απο Ηράκλειο και ο Πλαστικός χειρούργος Γιώργος Σεβλιάδης στη Θεσσαλονίκη πέθαναν μετα τον εμβολιασμό τους…Επίσης ανακοπή υπέστη και 38χρονος κρατούμενος στις Φυλακες Κέρκυρας και ταξίδεψε και αυτος στην “Ελευθερία” του Βρυκόλακα.

Θάνατοι που δεν δηλώνονται στην Ευρωπαϊκή Βάση Δεδομένων

Την ιδια στιγμή η Αμερική κύρηξε τα PCR test που σκλάβωσαν την ανθρωπότητα μέσα  στα σπίτια τους  ως ΑΧΡΗΣΤΑ αφου Δολοφόνησαν την Κοινωνία και την Οικονομία με τα παράνομα Λοκ Νταουν-Φυλακίσεις και κλείσιμο των επιχειρήσεων σε ολη την Επικράτεια χρησιμοποιώντας ως εργαλείο για ανίχνευση δηθεν του Κορωνοιού.Και ηρθαν στις 21/07 να στο ανακοινώνουν επίσημα αλλα θα τα αποσύρουν 31/12..Να ρίξουν λιγο μελάνι ακόμα μέχρι να σκεφτούν πως θα συνεχίσουν την ΑΠΑΤΗ.

Δ.Γάκης:Ο CDC ξεγύμνωσε το αφήγημα των PCR test

Οι Δολοφονίες έφθασαν τις 19.000 και δεν σταματούν τη χορήγηση των επικίνδυνων σκευασμάτων απο τις Φαρμακο-Μαφιες…Οι Παρενέργειες-βλάβες παραλύσεις νευροεκφυλιστικες ασθένειες και θρομβώσεις έφθασαν το 2 εκ θύματα!! Φανταστείτε σε τι αριθμό θα φθάσουμε οταν τελειώσει το πείραμα τους το 2023!!

Κι ομως η Δικαιοσύνη δεν τους εχει σταματήσει ουτε εχει συλλάβει την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ακομη και μετα τη μηνυση Αντωνιάδη με πλήρη αποδεικτικό υλικό.

Και σαν να μην εφθαναν ολα αυτα ετοιμάζονται μεσα στον Αύγουστο να επεκτείνουν την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών σε Στρατο Αστυνομία Πυροσβεστική Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα καθώς να επιτεθούν στους υγιείς ανεμβολίαστους γιατι δεν επιλέγουν να πεθαίνουν με τα σκευάσματα των Παρανοϊκών του Πλανήτη…Απειλούν και εκβιάζουν με κόψιμο του μισθου και της Ασφάλισης ..Δηλαδη αν δεν δεχθείς να πεθάνεις απο τα σκευάσματα να πεθάνεις απο πείνα η απο την απαγορευμένη περίθαλψη αν την χρειαστείς για οτι δήποτε!!

Τα τσουνάμι της οργής ξεκινησαν ..Οι πολίτες βγήκαν στους δρόμους..Η παράνομη υποχρεωτικότητα οι εκβιασμοί και οι απειλές απαντήθηκαν απο τους πολίτες και ετοιμάζονται δυναμικές κινητοποιήσεις ακομη και απο τους μεταφορείς φορτηγατζήδες..Σε επίσημο εγγραφο τους στέλνουν μήνυμα στον Βρυκόλακα του Μαξίμου παρα τα τηλεφωνήματα που έπεσαν για να μην ξεκινήσουν την απεργία..Το μήνυμα ξεκάθαρο : Αν η Κυβέρνση τολμήσει να φερει καταργώντας το Σύνταγμα την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών τοτε τα Συνδικάτα και οι Ομοσπονδίες θα αντιδράσουν το Μονο σίγουρο

Ηδη μαθαίνουμε οτι χιλιάδες Φορτηγατζήδες δεν θα περιμένουν τα Συνδικάτα τους και θα δράσουν αυτοβούλως μεσα στον Αύγουστο..

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ?? Το ποτάμι ξεχύθηκε και θα συμπαρασύρει ολους οσους εκτελουν την εξολόθρευση πληθυσμού και τον πλήρη ελεγχο των πολιτων στερώντας τους ολες τις Συνταγματικές ελευθερίες μεσω της Μεγαλύτερης απάτης που στήθηκε γι αυτό το σκοπό..Η Πολιτικο-Υγιειονομική Δικτατορία τους αρχισε να τρίζει…

Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ;

Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΑΛΛΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΕΠΗΖΗΣΑΝΤΩΝ

Εσβησε 35χρονος στην Κόρινθο με pfizer για να ανοίξει την επιχείρηση του..Οι Δολοφονίες συνεχίζονται.(Video)

Τρεις Γιατροί Εμβολιασμένοι πήγαν στον αλλο κόσμο…Πεθαίνουν και δεν καταγράφονται..

 

41χρονος έπεσε σε κώμα από Σπερχειάδα Φθιώτιδας μετά από τον εμβολιασμό με pfizer και σε 24ωρες απεβίωσε!!!

38χρονος Κρατούμενος απεβίωσε 10 μερες μετα τον εμβολιασμό του με Τζόνσον στις Φυλακές Κέρκυρας.

26χρονος Νεκρός στη Κέρκυρα..Ειχε εμβολιαστεί για να εργαστει σε Τουριστική Επιχείρηση.

Αποσύρονται τα τεστ PCR ως αναξιόπιστα απo 31/12/21

To εισαγωγικό κείμενο της μήνυσης Αντωνιάδη κατα της Εγκληματικής Οργάνωσης Μητσοτάκη.

 

3η δόση για τους εμβολιασμένους απο Σεπτέμβρη…για να τους αποτελειώσουν…(video)

Κατατέθηκε η μήνυση απο Αντωνιάδη για την Εγκληματική Συμμορία Μητσοτάκη Κικίλια Τσιόρδα κλπ

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ..ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!!!!

Και ολα αυτά τα επιβεβαίωσαν στο event 201 στις 19/10/2019 .https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Επιβεβαίωση και απο τον πρώην Διευθυντικό στέλεχος της Pfizer oτι με τα εμβόλια θα μας σκοτώσουν!! “Το εμβόλιο περιέχει μια γονιδιακή ακολουθία που έχει σχεδιαστεί για να σας σκοτώσει …” Δηλώνει ο π.Αντιπρόεδρος της Pfizer!!(VIDEO)

Επιβεβαίωση απο την Παγκόσμια Συμμαχία Γιατρών οτι θα μας ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ..Προσοχή:::: Video απο την Παγκόσμια Συμμαχία Γιατρών.. για την απάτη της Πανδημίας τον εγκλεισμό μας και τα επιζήμια μέτρα

Επιβεβαίωση απο τον Νομπελίστα Ιολογο Μοντανιε οτι θα μας ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ και μάλιστα εξηγεί πως θα πεθαίνουν οι εμβολιασμένοι..Tα τρια κύματα του Noμπελίστα ιολόγου Luc Montanger …Πως θα πεθάνουν οι εμβολιασμένοι(Video)

Το Ιδρυμα ΡΟΚΦΕΛΕΡ τα ειχε “προβλέψει” απο το 2010…Πανδημια έλεγχος πολιτών μάσκες…Καραντίνες κλπ.ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ και ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ..(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO)

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close