Κατατέθηκε η μήνυση απο Αντωνιάδη για την Εγκληματική Συμμορία Μητσοτάκη Κικίλια Τσιόρδα κλπ

Κατατέθηκε χθες το βράδυ 19/07/21 η μήνυση για την μεγαλύτερη Απάτη στην Ιστορία του Ελληνικού Εθνους για συγκρότηση και ενταξη σε Εγκληματική οργάνωση για την εξαπάτηση των πολιτων περιαγωγή τους σε κατάσταση στέρησης ελευθερίας και της ανθρωποκτονίας με δόλο.Η κατάθεση εγινε λιγο πριν τα μεσάνυχτα στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Δεδομένου οτι η εγκληματική Συμμορία συνεχίζει μεχρι και σήμερα τη δράση της το οποίο συνιστά Διαρκές έγκλημα και η Αυτόφωρη Διαδικασία απο την οποία κανεις εκ των μηνυθέντων εξαιρείται (Αυτόφωρο Κακούργημα) δύναται να κινηθεί και οι δράστες να συλληφθούν ανα πάσα στιγμή χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Η Μήνυση στρέφεται κατα του Κυριάκου Μητσοτάκη Πρωθυπουργού ,Βασιλείου Κικίλια Υπουργού Υγείας ,Σωτηρίου Τσιόρδα Καθηγητή Ιατρικής Παθολόγου Λοιμωξιολόγου εκπρόσωπου του Υπουργείου Υγείας για τον νεο Κορωνοιό. κ.α που βλέπεται στη σχετική κάρτα οπως των μελων του Υπουργικού Συμβουλίου, μελών επιτροπών Εισαγγελέων και Δικαστικών Λειτουργών  Διευθυντών Κλινικών Ιατρών και Νοσηλευτών ,Διοικητών Νοσοκομείων  του Facebook και συνεργαζόμενων με την Εγκληματική οργάνωση.

Η μήνυση εχει 4.311 σελίδες με πλήρες αποδεικτικά του πρωτοκόλλου των θανάτων και της απάτης Του πρωτοκόλλου της Εγκληματικής οργάνωσης για το Μαζικό Εμβολιασμό προς τελικό σκοπό ολων την Μαζική Δολοφονία μερος του πληθυσμού στο πλαίσιο Παγκοσμίου Σχεδίου μείωσης του.Η ωρα να φύγει η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ έφθασε αναφέρει ο Νικος Αντωνιάδης..

Αναλυτικά το περιεχόμενο της θα δημοσιοποιηθεί προσεχως..Δειτε παρακάτω στις καρτες τα βασικά στοιχεία της μήνυσης ..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button