Διαχωρισμός Δημοσιογράφων στην Π.Ι.Ν σε εμβολιασμένους ανεμβολίαστους Τεσταρισμένους & Ατεστάριστους..

Ρατσιστικός Διαχωρισμός απο την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στους Δημοσιογράφους!!!

Μετα την Διαταγή  για υποχρεωτικό Εμβολιασμό στην ΕΜΑΚ αρχισε  ο ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ και των Δημοσιογράφων…Σε Πρόσκληση που απέστειλε η Π.Ι.Ν στα Μέσα Ενημέρωσης στα πλαίσια των εκδηλώσεων της 157ης επετείου της Ενωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα και στην απογευματινή εκδήλωση στην αίθουσα Τελετών της Ιονίου Ακαδημίας για να εισέλθει μέσα στην αίθουσα Δημοσιογράφος η Συνεργείο Τηλεοπτικό ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να εχει ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ και να εχει ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ η ΑΡΝΗΤΙΚΟ RAPID TEST η PCR ΤΕΣΤ!!!

Αρχισε ο ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ Δημοσιογράφων απο την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σε σε εμβολιασμένους – ανεμβολίαστους και Τεσταρισμένους -Ατεστάριστους..Επιβάλουν δια της ΒΙΑΣ να εχεις εμβολιαστεί η να εχεις προβεί προτου πάς για την εργασία σου ως Δημοσιογράφος η Τεχνικός σε ΤΕΣΤ rapid η Pcr..Δηλαδή επιβάλλουν ΙΑΤΡΙΚΗ Πράξη κατα παράβαση των Νόμων και του Συντάγματος χωρίς συναίνεση……αλλως ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ στους ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ να ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ και ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ και ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ!!!!!!

Δειτε εδω την πρόσκληση που μας απέστειλαν…

Το amazonios.net και το Radio amazonios ενημερώνει τους αναγνώστες του και ακροατές του οτι δεν συναινεί σε Ιατρικές Πράξεις και δεν υποτάσσεται σε αυτες τις πρακτικές Κυβερνητικής Ιατρικής .Γνωρίζουμε καλα και η παγκόσμια Συμμαχία Γιατρων εχει καταγγείλει το στήσιμο της δηθεν Πανδημίας  για ενα ιο με 0,3% θνησιμότητας οπως και την επικινδυνότητα των ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ που η Κυβέρνηση τα θέλει Υποχρεωτικά (10.000 νεκροί  σε 5 μηνες και 400.000 παρενέργειες σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή βάση δεδομένων) οπως και τα αναξιόπιστα ΤΕΣΤ που οι κατασκευαστές τους αναφέρουν οτι δεν διαχωρίζουν τον Κορωνοιό.Επίσης γνωρίζοντας και την επικινδυνότητα του τοξικού υγρού στα στυλεό των Τεστ δεν ακολουθούμε ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ στο λειτούργημα μας τετοιες Κυβερνητικές Διαταγές και Κυβερνητικές Ιατρικές συνταγές που εκδίδουν τα Παραρτήματα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Τα σόου της Κυβέρνησης η απαγορευση της Παρέλασης και φέτος ας τα καταγράψουν οι Μασκοφόροι  Εμβολιαζόμενοι Δημοσιογράφοι τους και τα Παπαγαλάκια τους ..και τους ευχόμαστε να περάσουν καλα και στο γεύμα που θα ακολουθήσει στο Roof Garden του Καβαλιέρι…γιατί εκει ο Κορωνοιός δεν θα ανέβει ωστε να χλαμπακιάσουν ελεύθερα και να πιούν στην Υγεια του Πολίτη ..Αλλωστε ο πολίτης θα πληρώσει και αυτο το λογαριασμό!! Οπως πληρώνει και για την ΔΙΑΛΥΣΗ της Οικονομίας με τα μετρα τους..

Η Δημοκρατία  εχει πάντα επιλογές.Στη “Δημοκρατία” του Μητσοτάκη εχει ΜΟΝΟ ΔΥΟ…Α επιλογή: Το κάνεις το εμβόλιο μπαίνεις Δημοσιογράφε…Επιλογη Β ..Το κάνεις το Τεστ μπαίνεις Δημοσιογράφε…Με ποιες Νομικές και Επιστημονικές εξηγήσεις??

Την επιλογή δεν συναινώ βάσει του Συνάγματος και των Νόμων την Διέγραψαν..Και ολα αυτα παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Σακελλαροπούλου!!!!

Σε ολη τη Κέρκυρα σε επιχειρήσεις και Δημόσιες υπηρεσίες οι πολίτες και οι Δημοσιογράφοι δεν υποχρεούνται για την είσοδο τους σε επίδειξη πιστοποιητικού και Τεστ αλλα για την εκδήλωση στην Ιονια ακαδημία απο που προέκυψε αυτή η ΒΙΑ και ο Διαχωρισμός? Με ποια Κ.Υ.Α??? Με βαση ποια Κ.Υ.Α η Νόμο το Γραφείο Τυπου της Περιφέρειας Ιονιων Νησων και ο Δημοσιογράφος της  κ.Αγας ανέγραψε στη πρόσκληση οτι οι Δημοσιογράφοι και οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε θα πρεπει να επιδείξουν Πιστοποιητικό εμβολιασμού η αρνητικά Τεστ για να εκτελέσουν το λειτούργημα τους? Oλα δείχνουν οτι και αυτό θα το κανει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη με Αντισυνταγματικους Νόμους και ΚΥΑ…Ερχεται..Αυτη τη τακτική ακολουθούν,,

Οι Ιατρικές πράξεις χωρις συναίνεση  απαγορεύονται μετα  την Δίκη της Νυρεμβέργης Διεθνώς. Αυτό έχει κυρωθεί στην Συνθήκη του Ελσίνκι και είναι ένας Παγκόσμιος Νόμος.Οποιος νομοθετήσει ή βγάλει Διοικητική οδηγία αντίθετη με το Ελληνικό Σύνταγμα και την Διεθνή πρακτική είτε είναι νομική είτε ηθική είτε δεοντολογική είναι πράξη Ναζιστική απαράδεκτη ΑΚΥΡΗ και κατακριτέα είναι ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ και ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!

Η Ελλάδα διαμελίζεται στα δυο απο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους συνεργάτες του στις Περιφέρειες και Δήμους  και θα είναι ολοι τους Ιστορικά υπόλογοι  σε οτι ακολουθήσει…

Υ.Γ Η κυβέρνηση, στην επίσημη ιστοσελίδα της ρητά βεβαιώνει ότι το εμβόλιο είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Α.Ζαιρη.Πρόεδρος Ενωσης Εισαγγελέων: Δεν μπορείτε να υποχρεώσετε κανέναν να θέσει σε κίνδυνο τον εαυτό του με το εμβόλιο. (Video)

Kασιμάτης:Με την τρομοκράτηση απο τα ΜΜΕ προβατοποίησαν τον Λαό. Διαπράττουν έγκλημα κατα της Ανθρωπότητας

Ο εμβολιασμός προκαλεί τις παραλλαγές του ιου.Ευνοεί τη Μόλυνση αναφέρει ο Νομπελίστας Ιολόγος Nuc Montagier.

Dr ΣΟΥΧΑΡΙΤ ΜΠΑΓΚΝΤΙ: Τα PCR και τα self-test είναι «επικίνδυνα, ηλίθια, ανόητα και άχρηστα».(video)

Καταπέλτης ο Κούβελας για το εμβόλιο με το ζόρι – Έχουμε δικαίωμα στα ασφαλιστικά μέτρα (video)

Σε 4 μήνες οσοι θάνατοι σε 21 χρόνια απο ολα τα εμβόλια

Eπικίνδυνα σωματίδια αργύρου αλουμινίου τιτανίου ινών γυαλιού κ.α στους στυλεους των self test που δεν αναγραφονται!!

Τα σχέδια της ελίτ για παγκόσμια μείωση του πληθυσμού..(Video)

Tι δηλητήριο μας βάζουν στα Test Covid???

Ψευδώς Θετικά στο 87% τα self Test μετα την επαλήθευση….Η Κυβέρνηση του ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΚΟΥΛΗ βαδίζει στην ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ!!

Ενα χρονο φυλάκιση και μέτρα για να μας μετατρέψουν σε ανθρωποειδή χωρις ελευθερία..(Video)

Tα ψέματα της δηθεν “πανδημίας” και οι μηνύσεις σε Διεθνές επίπεδο..(2 video)

Self Test: ΟΧΙ για οικιακή χρήση και μόνο απο επαγγελματίες γράφουν επάνω οι οδηγίες. ΟΧΙ σε απορρίμματα

8.430 ΘΑΝΑΤΟΙ και 354.177 παρενέργειες μετά τη λήψη εμβολίων κατά της COVID-19, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Βάση Δεδομένων

Τι μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι στους ανεμβολίαστους απο Διάσημους γιατρούς.(Video)

Δημ. Γάκης Χειρουργός και πρώην Διοικητής ΑΧΕΠΑ ξεσκεπάζει την κομπίνα των self test…

Επιπτώσεις απο την χρήση μάσκας απο 65 μελέτες..

Dr. Bhakdi:Προς Θεού μην πιστέψετε στο ψέμα!

Ερευνα για την μάσκα απο PMC National Center for Biotechnology Information U.S.A ..Για να τους την τρίβετε στη μούρη!!

Σταματά τα self test στα σχολεία το Αμβούργο λογω τοξικής ουσίας!!

Οι “συνεργοί” των Φαρμακοβιομηχανιών θέλουν ασυλία!!Να επεκταθεί το ακαταδίωκτο για όλους τους υγειονομικούς ζητά και ο Ιατρικός Σύλλογος

Ιατροδικαστής ξεσκεπάζει την απάτη του Κορωνοιού και τους θανάτους που δεν διαπιστώνονται..(video)

Oι Ιατροδικαστές αμφισβητούν θανάτους απο Covid..Εστειλαν εγγραφο στο Υπ.Υγείας!!!

Mike Yeadon Πρώην Επικ της Pfizer: Είναι καταδικασμένοι σε αγωνιώδη Θάνατο οσοι εμβολιάστηκαν.Ειναι μείωση πληθυσμού!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

 1. Γιατί θα πρέπει Εγώ , και ο κάθε ενας , να εμβολιαστώ ;
  α . για να προστατεύσω τον εαυτό μου … ή
  β . για να προστατέψω τους άλλους γύρω μου;

  Επειδή :
  α . Εγώ δεν θέλω να “προστατέψω” τον εαυτό μου με το δηλητήριο τους .
  β. Δεν θα εμβολιάσω εγώ τον εαυτό μου για να προστατέψω εσένα . Εάν ΕΣΥ, θέλεις να “προστατέψεις” τον εαυτό σου , προχώρα και εμβολιάσου .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button