Dr ΣΟΥΧΑΡΙΤ ΜΠΑΓΚΝΤΙ: Τα PCR και τα self-test είναι «επικίνδυνα, ηλίθια, ανόητα και άχρηστα».(video)

Αποκαλυπτικός ήταν σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γερμανο-Ταϊλανδός καθηγητής επιδημιολογίας, Δρ. Σουχαρίτ Μπάγκντι, . Επέκρινε το σκληρό Lockdown που επέβαλε η ελληνική κυβέρνηση, ενώ χαρακτήρισε τα self-test που γίνονται στους μαθητές «επικίνδυνα, ηλίθια, ανόητα και άχρηστα».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Φυσικοπαθητικό και συγγραφέα Μάριο Δημόπουλο, ο Δρ. Μάγκντι

Ο καθηγητής Μπάγκντι αναφέρθηκε φυσικά και στα εμβόλια. Ως προς τα εμβόλια mRNA και το ενδεχόμενο να τροποποιούν το DNA του ατόμου που εμβολιάζεται ήταν καθησυχαστικός. «Θα ήταν μάλλον σπάνιο να συμβεί κάτι τέτοιο. Φυσικά, δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς και δεν πρέπει να αποκλειστεί, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για την επίπτωση.»

Σημείωσε ωστόσο, ότι «το ίδιο το γεγονός ότι κάποιος εγχέει το mRNA ή ένα εμβόλιο AstraZeneca στο σώμα σας, είναι αρκετά κακό. Επειδή αυτό μπορεί να προκαλέσει φρικτά πράγματα. Φρικτά. Πράγματι, αυτά τα φρικτά πράγματα συμβαίνουν καθημερινά.»

Και συμπλήρωσε:

«Η προστατευτική αποτελεσματικότητα κανενός από αυτά τα εμβόλια δεν έχει αποδειχθεί ποτέ ότι υπάρχει. Ποτέ. Όταν μιλάμε για την προστατευτική αποτελεσματικότητα, μιλάω για προστασία από επικίνδυνες ασθένειες και θάνατο. Δεν μιλάω για προστασία από βήχα και θετικό τεστ PCR. Επειδή σε αυτό αναφέρονται αυτές οι εταιρείες, όταν λένε ότι προστατεύει 95%. Αλλά αν κοιτάξετε τα δεδομένα, τα δεδομένα είναι γελοία, καταλαβαίνετε. Η Pfizer είχε δύο ομάδες 20.000 ατόμων η καθεμία, 20.000 εμβολιάστηκαν, 20.000 δεν εμβολιάστηκαν. Και έπειτα κοίταξαν να δουν, νομίζω, μετά από δύο μήνες, διαπίστωσαν ότι στην εμβολιασμένη ομάδα είχαν 10 περιπτώσεις COVID-19 που ορίστηκαν ως πυρετός, βήχας και θετικό τεστ PCR. Στην μη εμβολιασμένη ομάδα είχαν 150 ή 160 περιπτώσεις (κρούσματα) πυρετού, βήχα και θετικό τεστ PCR. Τώρα όλοι ξέρουμε πόσο άχρηστο είναι το τεστ PCR, συνεχώς δείχνει ψέματα, οπότε στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν δεδομένα και είτε το θέλετε είτε όχι, το να εμβολιάσετε 20.000 άτομα, έτσι ώστε 150 να μην έχουν πυρετό και βήχα, νομίζω ότι είναι τόσο ανόητο που κανείς δεν πρέπει να τους πιστέψει.»

»Από την άλλη πλευρά, αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι άνθρωποι είναι ο αριθμός των σοβαρών παρενεργειών. Είναι της τάξης του 1 έως 2% για όλα αυτά τα εμβόλια με βάση το γονίδιο. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε εμβολιάσει 20.000, 200 έως 400 άτομα έχουν τόσο σοβαρές παρενέργειες που πρέπει να υποβληθούν σε θεραπεία, κάποιοι καταλήγουν ακόμη και στη ΜΕΘ ή και σακατεύονται.»

Επιβεβαιώνοντας για τους κινδύνους που εγκυμονεί η πρωτεΐνη-ακίδα, ο Δρ. Μπάγκντι εστίασε στην παραγωγή αυτών των ακίδων. «Η ακίδα θα κολλήσει στο αίμα. Και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο», σχολίασε, εξηγώντας, ότι αυτό μπορεί να προξενήσει θρομβώσεις. Επεσήμανε μάλιστα, ότι αυτό είναι κάτι που όλα τα εμβόλια μπορούν να προξενήσουν, και τα mRNA και τα υπόλοιπα.

Ο Δρ. Σουχαρίτ Μπάγκντι έκανε έκκληση και προς τη χώρα μας, εκφράζοντας και τα φιλελληνικά αισθήματά του:

«Παρακαλώ, κάντε κάτι γι’ αυτό. Η Ελλάδα ήταν το λίκνο του πολιτισμού, του δυτικού πολιτισμού. Όλα τα σπουδαία πράγματα προήλθαν από την Ελλάδα, όλα όσα δημιουργήθηκαν στην Ευρώπη προήλθαν αρχικά από εσάς. Συνεχίστε να είστε ένα σπουδαίο έθνος και μη μετατρέπεστε σ’ ένα έθνος ανίδεων ανθρώπων. Μην το κάνετε αυτό. Η Ευρώπη σας χρειάζεται. Ο κόσμος σας χρειάζεται…

trelogiannis.blogspot.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

 1. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ + ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
  ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
  ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
  Μια κακόγουστη φάρσα. Ο Bill Gates είναι ένας αλτρουιστής φιλάνθρωπος
  —————————————-
  Ήρθε η ώρα να εξεταστεί ο μεγαλύτερος πωλητής λαδιού φιδιού στον πλανήτη.
  .
  Μπίλ Γκέιτς η ανεξάρτητη κοσμοθεωρία του, τα υποτιθέμενα φιλανθρωπικά κίνητρά του, η μονοπώληση της επιστήμης, τα πρότυπα συμπεριφοράς του επίδοξου σωτήρα του πλανήτη και τα πιθανά τελικά παιχνίδια.
  .
  Για να κατανοήσουμε τον οπορτουνιστή Μπιλ Γκέιτς, πρέπει κανείς να ανακαλύψει την ιστορία του, καθώς και να ενσωματώσει τη βασική του στάση:
  Ο απόλυτος έλεγχος σε οποιαδήποτε τιμή, τα ηθικά ζητήματα είναι ανύπαρκτα στον κόσμο του, οι παράπλευρες απώλειες, ήταν και εξακολουθούν να αποτελούν μέρος του καθημερινού του ψωμιού, μέρος του παιχνιδιού του.

  .——————

  Σχέδιο: Ο Γκέιτς επιλέγει μια χώρα με υψηλό ποσοστό αναλφαβητισμού, συνήθως χώρα
  τρίτου κόσμου, μονοπωλεί τον τομέα των ΜΚΟ υπό την προϋπόθεση της ανθρωπιστικής βοήθειας, όπως το AIDS:
  και απλά ισχυρίζεται ότι ο ακρωτηριασμός των αρσενικών γεννητικών οργάνων
  θα μπορούσε να λύσει το AIDS (χωρίς επιστημονική βάση) .ΒΙΝΤΕΟ
  .
  https://oimaskespeftoun.blogspot.com/2021/05/bill-gates.html#more

  Υ.Γ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΛΙΝΚ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close