Άγιος Παΐσιος : “Όταν σας πούνε για τις νέες ταυτότητες ξεσηκωθείτε..Ειναι ευλογημένος ο ξεσηκωμός.

Ώστε ζητούν τα προσωπικά βιομετρικά σου δεδομενα για τις νέες ταυτότητες, έτσι;Η Κίνα αποτελεί τη χώρα πρότυπο για τον ΠΟΥ και από Σεπτέμβρη θα ξεκινήσει η χώρα σου να λειτουργεί με βάση το Κινέζικο Μοντέλο έτσι; Τι λέγαμε στο βιντεο που ανάρτησαμε πριν από σχεδόν ένα χρόνο;

Για να δούμε τη προβολή του θέματος από τα site που έκαναν αντίσταση δημοσιεύοντας σποραδικά ένα-δύο θανάτους από το Γενετικό Σκεύασμα αντί να δημοσιεύσουν τις χιλιάδες καταγραφές…. Για να δούμε τον αγώνα που θα κάνουν τα κόμματα που προμοταρατε (Σπαρτιάτες, Νίκη, Πλεύση κλπ) για να μην περάσουν οι βιομετρικές ταυτότητες. Θυμάστε τι λέγαμε εδω και 3 χρόνια ετσι;; ΛΈΓΑΜΕ ότι θα δούμε πολλούς από τους συντάκτες των λεγόμενων αντιστασιακών site να Σφραγίζονται και να βρίσκουν δικαιολογίες… Τα email μας είναι εδω για επιβεβαίωση…. Πολλοί Χλιαροι που πιστεύουν στο Δια και στον Άρη, που ονειρεύονται ότι θερίζουν Τούρκους ενώ δεν τολμούσαν να κυκλοφορήσουν χωρίς μάσκα και βλακο-τεστ μήπως και τους μαλώσει η ΕΛΑΣ θα φάνε το Σφραγισματακι τους τώρα…Αφού κολωνετε ρε.. Φοβάστε μη σας κλείσουν τα site και χάσετε τα φράγκα από τις διαφημίσεις….
ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΕΣ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ…. ΕΡΧΕΤΑΙ 2ο ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΑ ΟΠΩΣ ΕΊΧΑΜΕ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ… ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΌ ΔΕ ΘΑ Χωρίσουν ΟΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΉΡΑΝ…. ΣΕ ΑΥΤΌ ΠΟΛΛΟΊ ΠΟΥ ΔΕ ΔΈΧΤΗΚΑΝ ΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΌΧΙ ΕΠΕΙΔΉ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΎ ΧΡΙΣΤΌ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΌΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΆ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΈΝΑ… ΑΝΤΊΘΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΊΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΜΆΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΨΥΧΉ ΤΟΥΣ. ΛΕΜΕ ΑΠΛΑ ΤΗ ΡΉΣΗ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΠΑΐΣΙΟΥ “ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΊΤΕ ΝΑ ΠΆΡΕΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ. ΠΕΊΤΕ ΌΧΙ… ΑΝΤΙΔΡΆΣΤΕ. ΚΟΝΤΕΎΕΙ ΚΑΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΈΔΙΑ”
ΕΠΊΣΗΣ “ΌΤΑΝ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ.”

(μετάφραση βίντεο ομάδα Ιωάννης Κομνηνός)
ΌΤΑΝ ξεσηκωθεί ο κόσμος θα είναι ελάχιστοι απέναντι του γιατι τα πραγματικά ποσοστά τους είναι 5% και όχι 45%
ΕΛΕΛΕΦ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

 1. Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ: Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ NTOKOYMENTO) https://rumble.com/v2z86u6-saint-paisios-the-true-prophecy-about-the-mark-of-the-antichrist-666.html , https://www.brighteon.com/b1814c5d-1235-42a1-be5e-22cea4ce7e27 , https://ugetube.com/watch/F4SZghzlbRuFGi5 .

  Η ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666, papandreou vs clegg. ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v2z72o4-england-abolished-digital-citizenship-id-with-antichrist-informant-chip-666.html , https://www.brighteon.com/10b2b210-9d79-49d5-9683-f8613a26b572 , https://ugetube.com/watch/gzHwMFok4UTXhSo .

  ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666; (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v2pz4sj-rfidchip-666-from-world-antichrist-genocidal-dictatorship.html , https://www.brighteon.com/57275d88-116e-4777-9da9-9861dd912c4f , https://ugetube.com/watch/11JXRPoe5H9zw3P .
  ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ MICROCHIP ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ, ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ Ή ΑΛΛΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΛΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΩΣ ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ; ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ME ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666; http://www.freevolition.gr/666.htm , http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm .

  Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ) https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ “ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ 666 ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ http://www.freevolition.gr/666.htm “. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ “Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ”, Η ΟΠΟΙΑ ΩΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ” ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm , ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΙΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΟΥ “ΣΚΟΤΩΝΕΙ” ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ.

  ΥΓ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΝ ΝΕΑ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666… ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΑΤΑΝΟΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΨΥΧΟΚΤΟΝΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ): https://rumble.com/v24uwoc-82171-dead-6.5-millions-injured-from-the-world-genocide-dictatorship-with-c.html , https://www.brighteon.com/a86918c0-c882-4e86-adcc-1f4e183cf8d4 , https://ugetube.com/watch/qBNeNPLpLiuOiGo . SOURCES- ΠΗΓΕΣ: https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&EVENTS=ON&VAX=COVID19 , https://healthimpactnews.com/2022/48817-dead-and-5107883-injured-following-covid-19-vaccines-in-european-database-of-adverse-reactions .

 2. Καλά τα έλεγε, αλλά ΠΟΙΟΣ θα ξεσηκωθεί ?
  Θα τρέξουν όλοι να τις πάρουν και θα καμαρωνουν κι από πάνω.
  Και ετσι την πατάμε εμείς που ΔΕΝ τις θέλουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button