Οτι θελει ο Λώλης και η ΛΟΥΛΑ υπογράφει..Απο 57 σε 72 ο τόνος. Νεα αύξηση μεταφοράς

Η Δήμαρχος Κερκυρας κ Σπυριδούλα -ΛΟΥΛΑ Υδραίου  προεκλογικά εκανε βαρύγδουπες εξαγγελίες  περί οριστικής λύσης του τεράστιου προβλήματος των σκουπιδιών.
Λιγο πριν το τέλος της θητείας της ολα παραμένουν σε ΤΕΛΜΑ σκόπιμα για ΡΟΥΦΑΝΕ τα Εργολαβικά Συμφέροντα απο την μεταφορά των σκουπιδιών  αλλα και απο την περισυλλογή
Είμαστε υπο το ΜΗΔΕΝ γιατί αυτη την Πολιτική εφαρμόζει μαζι με το κόμμα της..Δηθεν προσωρινά θα γινόταν η μεταφορά μεχρι  την ολοκλήρωση και λειτουργία του εργοστασίου στο Τεμπλόνι ….
Αυτό ηταν το πρωταρχικό μέλημα  της Λούλας και  βεβαίως, την ανακύκλωση που ουτε σε αυτή προχώρησε .
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κέρκυρας  είχαμε εισήγηση περί αύξησης της τιμής διαχείρισης και διάθεσης των απορριμμάτων μας στην ΜΕΑ Κοζάνης , από 57 ευρώ /τόνο σε 72,33 ευρώ /τόνο (συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ) , πλέον τέλους ταφής 25 ευρώ /τόνο . Και να σημειωθεί ότι η τιμή αυτή είναι μετά την αφαίρεση της επιδότησης από το ΠΔΕ , η οποία βαίνει διαρκώς μειούμενη και κάποια στιγμή θα μηδενιστεί , οπότε το κόστος θα ανέλθει στα 113,52 ευρώ /τόνο, πλέον των προσαυξήσεων του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή!!.
Ολα για τον εργολάβο ΛΩΛΗ απο την ΛΟΥΛΑ Και ολα αυτά  εξαιτίας της ΣΚΟΠΙΜΗΣ  έλλειψης δικών μας υποδομών διαχείρισης και κυρίως λόγω της σχεδόν ανύπαρκτης δράσης στο Τομεα Ανακύκλωσης..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Κυπρο το πήγανε από 50 στα 180 το skip μπάζα σε 2 χρονια.Αλλαξαν το διακομιστή σκυβαλλων, φρόντισαν με τους…. Συνδικαλιστές του κλάδου να μην υπάρχει άλλος υποψήφιος για τη ζήτηση ανάληψης της διακομιδης και το εδωσαν σε ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ δικους τους χωρίς προκυρηξη διαγωνισμού. Αλλαξαν επίσης και το τόπο απόρριψης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button