Απο 31/08 ξεκινούν Μαζικά Τεστ..με τον 4862.Πρώτος στόχος οι ηλικιωμένοι Μετα εμεις..

Εφαρμογή του σχεδίου ΑΥΞΗΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ με ΑΡΠΑΓΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ  και μεταφορά τους σε ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ!!!!

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4862/20.

Μαζικά ΤΕΣΤ ξεκινούν απο αύριο η Κυβέρνηση απο Μονάδες Ηλικιωμένων..Ο πιο ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ..Πρώτα Τρομοκρατία και Φόβος απο τα πληρωμένα Μεσα Εξαπάτησης μετα Απειλές για Πρόστιμα.Ταυτόχρονα έδωσαν ενα σκασμό εκατομμύρια για να σε πείσουν και τίποτα στο Τομέα Υγείας για να σε σώσουν και τώρα Εφαρμογή του σχεδίου ΑΥΞΗΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ με ΑΡΠΑΓΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ  και μεταφορά τους σε ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ!!!! Και νέα μέτρα περιοριστικά με τα μαιμού κρούσματα συν μάσκες σε εξωτερικούς χώρους!!!

Ο πιο εύκολος στόχος οι ηλικιωμένοι…Μετα θα ακολουθήσουν σε ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ σε ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ  ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ και ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ,ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ και τέλος στα ΣΧΟΛΕΙΑ!!!

Τα διαγνωστικά βγάζουν Θετικούς γιατί ανιχνεύουν ολες την ομάδες Κορωνοιού δηλαδή και τις απλές γριπες καθώς και τα αντισώματα που έχουμε για την άμυνα του οργανισμού μας..ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ!!

Θυμίζουμε για μια ακόμη φορά ότι δεν έχουν κανένα ΔΙΚΑΙΩΜΑ για Ιατρικές Πράξεις και να σου πάρουν δείγμα.

Με αυτο το κόλπο θα μας αυξήσουν τα κρούσματα και θα μας πάνε στο Υποχρεωτικό Εμβολιασμό που ούτε οι Φαρμακευτικές δεν αναλαμβάνουν ευθύνη για παρενέργειες…Μας πάνε στην ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ..Μονο αν αρνηθείτε τα ΤΕΣΤ δεν μπορούν να παίξουν αυτό το ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ κατα της ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

ΣΥΝΤΑΓΜΑ αρθρο 5

Διαβάστε το Δημοσίευμα που ακολουθεί από την Ναυτεμπορική.

Από αύριο, Δευτέρα 31 Αυγούστου, ξεκινούν οι μαζικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι για λοίμωξη από τον ιό SARSCOVID -2, σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και άλλες κοινωνικές δομές της Αττικής, από τα κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ

 

 

Ειδικότερα οι Κινητές Ομάδες Επισκέψεων στο Σπίτι (KOEΣ), οι οποίες αποτελούνται από εξειδικευμένους ιατρούς, πνευμονολόγους, καρδιολόγους, παθολόγους, γενικούς ιατρούς και νοσηλεύτριες ΠΕ, θα επισκεφτούν διαδοχικά, τις παραπάνω δομές και θα προβούν σε λήψη ρινοφαρυγγικού δείγματος και εξέταση αυτού με την τεχνική PCR, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα της κλινικής εξέτασης από το ιατρικό προσωπικό και  εκτίμηση των περιστατικών εκείνων, που πιθανόν να χρήζουν περαιτέρω νοσηλευτικής αγωγής.

Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλη, το επιχειρησιακό κέντρο της Περιφέρειας, έχει συντάξει επιχειρησιακό σχέδιο για την ταχεία προσέγγιση και ορθή εκτίμηση όλων των κοινωνικών ευπαθών ομάδων. Στο πλαίσιο αυτού του σχεδίου, αξιολογήθηκαν παράμετροι όπως η γεωγραφική διασπορά, η διαχρονική τάση και εξέλιξη ανά περιοχή, περιστατικά θανάτων, η ζήτηση στο call center 1110 της Περιφέρειας και του ΙΣΑ όπου ο αριθμός εισερχόμενων κλήσεων ξεπέρασε τις 95.000 έως σήμερα, η εμπειρία ιατρικών συμβούλων που απασχολούνται  στις συγκεκριμένες δομές, όπως επίσης και η ανταπόκριση έως σήμερα, από την εξέταση και επίσκεψη των κλιμακίων σε περίπου 50 κοινωνικές δομές, έως σήμερα.

«Προτεραιότητά μας αυτή την κρίσιμη, υγειονομικά, περίοδο είναι η προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και ιδιαίτερα των συμπολιτών μας που φιλοξενούνται σε γηροκομεία, μονάδες χρόνιων παθήσεων και σε άλλες κοινωνικές δομές της Αττικής. Είναι καθήκον και υποχρέωση μας να ενισχύσουμε  το δίχτυ προστασίας τους και να διασφαλίσουμε την ασφαλή διαβίωση τους με στοχευμένες προληπτικές δράσεις, βάση του στρατηγικού σχεδίου που έχουμε καταρτίσει ως Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον ΙΣΑ και τον ΕΟΔΥ» δήλωσε ο κ. Πατούλης.

Διαβεβαίωσε παράλληλα πως «η επαγρύπνηση για την προστασία του ευάλωτου πληθυσμού θα συνεχίσει να εντείνεται όσο η επιδημία συνεχίζει να αυξάνει τα κρούσματα στη χώρα μας και στην Αττική».

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button