Ο Π.Ο.Υ μιλά για ένα απλό ιό!!! Γιατι ο Μητσοτάκης συνεχίζει τις μάσκες και τα μέτρα??

Η Κυβέρνηση ακολουθούσε οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Τώρα δεν βλέπει δεν διαβάζει οτι ο ΠΟΥ ανακοίνωσε οτι ο ΙΟΣ είναι μια απλή γρίπη??? Δεν βλέπουν οι Κυβερνητικοί Λοιμωξιολόγοι τίποτα? Τους έχουν θολώσει τα μάτια απο τα Χιλιάδες ευρω που τους ΕΧΩΣΑΝ οι Φαρμακοβιομηχανίες? Ο ΠΟΥ πλέον δεν προτείνει ΜΑΣΚΕΣ!!! Ουτε αυτά βλέπει ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και ολη η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ??

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ!!! ΤΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ? ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΕΧΕΤΕ?

ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΑΣ…ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΙΜΩΞΗ) ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗ ΧΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ..

Αυτα  γράφει ΤΏΡΑ στη σελίδα του ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) για τον covid-19. Προσέξτε πως αναφέρει τον ιό covid 19. Ως “ΜΙΑ ΗΠΙΑ ΜΕΧΡΙ ΜΕΤΡΙΑ ΑΠΛΗ ΙΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ/ΦΡΟΝΤΙΔΑ”.

Συνεχίζοντας, τονίζει αυτό που γνωρίζουμε από την αρχή. Ο καλύτερος τρόπος για την πρόληψη και την επιβράδυνση της μετάδοσης είναι να είμαστε καλά ενημερωμένοι για τον ιό και πώς εξαπλώνεται.

Ότι οι μόνοι που υπάρχει πιθανότητα (δεν είναι σίγουρο) να ασθενήσουν, είναι όσοι έχουν σοβαρά προβλήματα (κι αυτοί είναι που χρειάζεται να προφυλαχτούν).

Αυτοί δηλαδή ίσως πρέπει να μένουν περισσότερο στο σπίτι. Δεν αναφέρει ΠΟΥΘΕΝΑ οτι χρειαζεται μάσκα (μάλιστα – τονίζει, όταν βήχει κάποιος να το κάνει στον αγκώνα του – πουθενά μάσκα). Τονίζει την ΑΠΟΣΤΕΊΡΩΣΗ/ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ των χεριών και πουθενά την μάσκα

LINK

https://www.who.int/health-topics/coronavirus?fbclid=IwAR3Zjexg7Jkm-pXPUOYVKQ4uzzGnU5tebYapgCoIJK2k3wZPqlJmyxsc-S4#tab=tab_1

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button