Καθηγήτρια χαστούκισε μαθητή για την μάσκα (Video)

Χαμός έχει γίνει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, μετά από ένα περιστατικό χειροδικίας σε σχολείο λόγω κορονοϊού.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μία καθηγήτρια, χαστούκισε μαθητή Γυμνασίου, ο οποίος δεν ήθελε να φορέσει μάσκα.

Ο πατέρας του παιδιού έκανε καταγγελία, ότι η καθηγήτρια αυτή, είχε τονίσει στο γιο του να φορέσει μάσκα μετά το διάλειμμα, με το παιδί να της απαντάει:  «κυρία, μία τελευταία μπουκιά φαγητό έχω, να το φάω και μετά να βάλω τη μάσκα».

Η αντίδραση της, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται ήταν να του πει: «Εμένα θα με ακούς». Έπειτα από το περιστατικό και ενώ το σχολικό ωράριο δεν είχε ακόμα ολοκληρωθεί ο 13χρονος αρχικά έφυγε από το σχολείο ενώ στην συνέχεια ενημέρωσε τους γονείς του για το περιστατικό.

Άμεσα οι γονείς του παιδιού βρέθηκαν στο σχολείο, θέλοντας να ζητήσουν το λόγο για όσα έγιναν και πλέον είναι αποφασισμένοι να αποδώσουν δικαιοσύνη και άμεσα προέβησαν στις σχετικές διαδικασίες.

«Είναι απαράδεκτες αυτές οι συμπεριφορές, δεν πιστεύω ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί δρουν έτσι, ωστόσο δεν γίνεται το 2020 να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 13χρονου.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close