Οι σύγχρονοι σκλάβοι ……

Μας πέρασαν σε μια περίοδο με πολλά βασανιστήρια….Ο Κορωνοιός και τα Κρούσματα θα αυξάνονται αλματωδώς!!! Οσο περισσότερα ΤΕΣΤ κάνουν τοσα περισσότερα μέτρα…”Επίθεση” κανουν σε Γηροκομεία ,Σχολεία, Αθλητικές ομάδες η ακόμη στις Υπηρεσίες και Δημους ακομη και στο δρόμο σε στασεις σε καφετέριες και οπου υπάρχει συνωστισμός θα ορμάνε συνεργεία για ΤΕΣΤ…

Βασικός σκοπός τους η αύξηση των Κρουσμάτων….Κρούσματα μαιμου με ασυμπτωματικούς δηλαδή ανθρώπων που είναι ΥΓΙΕΙΣ!! και έχουν αντισώματα για να αντιμετωπίζει το σωμα του κάθε ιό!!!

Άτομα που βγαίνουν θετικά γιατί έχουν μια απλη ίωση η πέρασαν μια απο τις ιώσεις..Διαγνωστικά που βγάζουν ολες τις ιώσεις και δεν ξεχωρίζουν τον covid 19 για να μαντρώνουν τους πολίτες στα σπίτια τους και να θέτουν σε σε ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ πόλεις και περιοχές…

Συνεννοημένες οι κυβερνήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, έχουν πολλαπλασιάσει τα τεστ και μαζί με αυτά ΣΚΌΠΙΜΑ και  τον αριθμό των “κρουσμάτων”.Ο αριθμός των νεκρών όμως δεν έχει αυξηθεί σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα..αντίθετα εχει μειωθεί.

Δείτε στα δυο παρακάτω LINK τα στοιχεία που παρουσιάζουν η εθνική Στατιστική Υπηρεσία(Μείωση Θανάτων) και ο ΕΟΔΥ.

Η Οικονομική καταστροφή και ο ακρωτηριασμός της Χώρας..

Ο ΕΟΔΥ αποκαλύπτει την ΑΠΑΤΗ με τον Κορωνοιό…Πρόγραμμα Εξόντωσης μας…

Η απάτη με τα κρούσματα αυξάνεται..Κρούσματα είναι μονο οσα έχουν ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΛΟΙΜΩΞΗ!!! Οχι το θετικό αποτέλεσμα του ΤΕΣΤ..Ετσι μετατρέπουν εναν ανύπαρκτο στατιστικά ιό σε φονικό  με ψεύτικους αριθμούς..Και μετα ρίχνουν τα βασανιστικά μετρα υποταγής και τα Λοκ Νταουν..

Πόσα “κρούσματα” θα είχαμε αν κάναμε τα ίδια τεστ τα προηγούμενα χρόνια στις γρίπες και στους Η1Ν1??

Τα βασανιστήρια έχουν μασκοφορία παντού σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ακόμη και στις καφετέριες και τα εστιατόρια..Μόνο οταν καθίσεις μπορείς να βγάλεις τη μάσκα… Απαγόρευση κυκλοφορίας απο τις 12.30 εως τις 05.00 το πρωί. Περιοχές απομονωμένες απο άλλες και απαγορευση μετακίνησης απο αυτές που τις χρωματίζουν κόκκινες επιπέδου 4…

Τα πληρωμένα κανάλια δεν σταματούν να σπέρνουν το φόβο και το τρόμο..Βγήκε και ο χρυσοπληρωμένος βιάσει της λίστας Πέτσα  Ευαγγελάτος να κανει ρεπορτάζ για τάφους που θάβονται μόνο απο Κορωνοιό!!!  Οτι ιό και να έχεις  Κορωνοιό.. Οποιος πεθαινει καταγράφεται ως θάνατος απο Κορωνοιό και ας πέθανε απο αλλα νοσήματα…Πιστοποιημένος θάνατος απο Κορωνοιό ΚΑΝΕΝΑΣ..Έχουν απαγορεύσει τις νεκροτομές σε οσους τους βγάζουν θετικούς..

Ο αντίλογος και η άλλη άποψη στα Τηλεοπτικά κοπροδοχεία δεν ΥΠΑΡΧΕΙ!! Κυβέρνηση με τα Μέσα Εξαπάτησης και ολοι οσοι συνεργάζονται έχουν την τεράστια ευθύνη για την καταστροφή στην Οικονομία αλλα και στους παράπλευρους θανάτους ..Άνθρωποι αυτοκτονούν από τις συνέπειες των παράλογων μέτρων. Ασθενείς με σοβαρές ασθένειες δεν πάνε καν στα Νοσοκομεία ..εχει φοβηθεί το μάτι τους ..Αποτέλεσμα να μην λαμβάνουν την απαιτούμενη ιατρική προστασία και να  πεθαίνουν λόγω φόβου.

Ολα γίνονται στα πλαίσια του Προγράμματος εξόντωσης covid 19 και ολα γίνονται για το σκοπό τους…Τον απόλυτο ελεγχο των πολιτών την κατάργηση ολων των θεμελιωδών Δικαιωμάτων..Την Κατάργηση της Δημοκρατίας και την μετατροπή μας  σε σύγχρονους δούλους που θα τσιπαριστούν για να έχουμε ημερομηνία λήξης!!

Τα μασκοφορεμένα πρόβατα στην επικράτεια οι σύγχρονοι σκλάβοι θα πρέπει να υπακούσουν στον Χαρδαλιά το Μητσοτάκη και στους φορτωμένους λοιμωξιολόγους που συνεργάζονται με την κυβέρνηση υπηρέτη της Νεας Τάξης και των παρανοϊκών -Ψυχασθενών της μείωσης πληθυσμού.

Μια συμμορία οδηγεί τον τόπο στην Καταστροφή για δικό τους όφελος και όφελος της Νέας Τάξης. Αντικαθιστούν τον Ελληνα με Ισλαμοφασίστες υλοποιούν τον Διαμελισμό ποικιλοτρόπως της Χώρας , λεηλατώντας και μοιράζοντας αναμεταξύ τους τον πλούτο αυτής και ξεπουλάνε σε ξενα συμφέροντα Εθνική Κυριαρχία.Δειτε το απόκομμα απο τις δηλώσεις(14.08.97) του Κισινγκερ ..Ολα σχεδιασμένα και ολα υλοποιούνται απο τις Πολιτικές συμμορία που μας κυβερνούν.

Είναι θλιβερή η σύγκριση τού τι παρέχεται απο την δήθεν Ελληνική Κυβέρνηση στην εξαντλημένη οικονομικά Ελληνική οικογένεια, (όταν και αν αυτή μπορέσει να δημιουργηθεί) ως κίνητρο τεκνοποιίας και τι παρέχεται στους αλλογενείς ως κίνητρα για να έλθουν και να εγκατασταθούν  στην Ελλάδα, με όλα τα σόγια τους μαζί!

Αυτο που εκτελεί η συμμορία των Λοιμωξιολόγων και του Πολιτικού συστήματος  είναι Γενοκτονία των Ελλήνων και απόλυτη καταστροφή της Ελλάδας. Η Μοναδική  λύση και υποχρέωση όλων είναι, η αφύπνιση των Ελλήνων και η ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΆΡΘΡΟΥ 120 του Συντάγματος να επανέλθει η Εξουσία στο Έθνος των Ελλήνων.Ειμαστε  υποχρεωμένοι να επαναφέρουμε  την νομιμότητα και εν γένει να ανακτήσουμε την χαμένη  Κυριαρχία μας ως Έλληνες.

Το ίδιο υπεύθυνοι είναι και  αρχηγοί των Ε. Δ., εφ’ όσον δεν ορθώνουν  το Εθνικό ανάστημα έναντι αυτής της πουλημένης πολιτικής ηγεσίας.Δεν προστατεύουν τα σύνορα μας και υπακούν σε εντολές σε βάρος της Χώρας. Οι ηγεσίες των Ε.Δ. πράττουν το καθήκον τους σύμφωνα με τον όρκο τους προς την Πατρίδα και το Έθνος;

Κυβέρνηση και ηγεσίες των Ε.Δ. σε αγαστή συνεργασία έχετε καταλύσει de facto το Σύνταγμα της Ελλάδος, που προβλέπει (άρθρο 1.) ότι την εξουσία όλων σας την ορίζει και την καθορίζει (της θέτει τα όρια) η λαϊκή κυριαρχία και το συμφέρον του Έθνους.

Μια επιβεβαίωση ακόμη για το τι επιθέσεις θα δεχθούμε εσωτερικά απο τους Τζιχαντιστές που απλωσε η ο Μητσοτάκης και οι προηγούμενοι στη Χώρα την δίνει και το πρωτοσέλιδο απο τα ΝΕΑ οπου ο Αιγύπτιος Πρόεδρος  Αμπτνέλ Φατάζ Αλ Σίσι ενημερώνει τον Πρωθυπουργό οτι θα έχουμε χτυπήματα Τζιχαντιστών κατευθυνόμενα από την Τουρκία και θα χυθεί Ελληνικό αίμα.

Ο Μακρόν διώχνει τους Ισλαμοφασίστες απο τη Χώρα του και κλείνει τα Τζαμιά. Σήμερα ανακάλεσε και τον Πρέσβη του απο την Τουρκία!!! Και εδω χαδεύονται και ετοιμάζουν στημένο Πολεμικό επεισόδιο για  μοιράσουν θάλασσα και ορυκτό πλούτο.

Ζουμε μια ΕΙΣΒΟΛΗ στην ζωή μας απο ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ που θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό της Χώρας με την πολιτική της ελεύθερης εισροής Λαθρομεταναστών για σαλαμοποίηση και αντικατάσταση των Ελλήνων συν  το πρόγραμμα εξόντωσης μας covid 19 και  τα περιοριστικά μέτρα.Θα φέρουν και  τα Δολοφονικά Εμβόλια ενω  χρησιμοποιούν τον μεταμφιεσμένο Κορωνοιό ως μπαμπούλα για να αποτελειώσουν τη Χώρα. Εχουμε Πανδημία απο Λαμόγια..

Επειδή ο λαός δεν παρέδωσε ποτέ σε κανέναν το δικαίωμα να απομειώνει ή να παραδίδει την Εθνική του κυριαρχία είστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ως τέτοιους θα σας αντιμετωπίσουμε.

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close