Μήνυμα του Ηγουμένου της Μονής Εσφιγμένου για το Πάσχα..Η επίθεση Πατριάρχη & Κυβέρνησης συνεχίζεται

Ο Διωγμός της Μονης Εσφιγμένου στο Αγιο Ορος συνεχίζεται απο τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και την Κυβέρνηση Μητσοτάκη…Σε αστυνομικό κλοιο βρίσκονται οι 120 Μοναχοί και η Μονή με εντολές της Κυβέρνησης ως καταληψίες..
Ο Πατριάρχης θυμίζουμε εχει ορίσει παράνομα 2-3 ατομα ως Ψευτοεσφιγμενίτες τους εκλεψε περιουσιακά τους στοιχεία και παροτρύνει την Κυβέρνηση να τους εκδιώξει απο τη Μονή..
Ο αποκλεισμός τους συνεχίζεται με πρόβλημα στην τροφοδοσία της Μονής αφου εαν βγουν εξω θα συλληφθούν.Η μόνη διέξοδος προς το παρόν είναι δυο τρεις ωρες τα ξημερώματα που δεν υπάρχει Αστυνομική βάρδια να τροφοδοτούν τη Μονή με είδη πρώτης ανάγκης..
Οι Μοναχοί κουβαλάνε στις πλάτες τους την τροφοδοσία απο κρυφή είσοδο στο Αγιο Ορος   απο επικίνδυνο δρόμο και στην συνέχεια με ΙΧ τετρακίνησης καταφέρνουν περνώντας μαρτυρία καθημερινά να εφοδιάσουν τη Μονη με είδη πρώτης ανάγκης.
Ο ηγούμενος διαισθανόμενος οτι κάποια στιγμή θα κλείσει και αυτη η διέξοδος στέλνει το Πασχαλινό μήνυμα του μεσω του amazonios TV σε ολους τους Έλληνες και απαντά σε ερώτηση μας τι θα κάνουν οταν δεχθούν νεα επίθεση.
Η Κυβέρνηση της ΝΔ αλλα και οποια συγκυβέρνηση που θα εκτελέσει την επίθεση και θα χυθεί αίμα Μοναχών πλησιάζει. Θα εκτελέσουν στο επόμενο διάστημα  την εντολή της Νέας Τάξης διοτι η Μονή Εσφιγμένου ειναι η μόνη που αντιστέκεται στην Πανθρησκεία που θέλουν να επιβάλλουν.
ΔΕΙΤΕ την εκπομπή απο το amazoniosTV  και τον Δημοσιογράφο μας Χρόνη Προσαλέντη.

ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΠΡΙΝ 9 ΜΗΝΕΣ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button