Καθ. Λοιμωξιολόγος Christian Perronne: όλες οι χώρες όπου ξανάρχισε η επιδημία είναι χώρες που εμβολιάστηκαν μαζικά.

Tα εμβόλια είναι πειραματικά δεν ξέρουμε τ΄αποτελέσματα τους δεν προστατεύουν από σοβαρές μορφές της ασθένειας δεν εμποδίζουν την μετάδοση ιού!!

O Καθηγητής Λοιμωξιολόγος Christian Perronne μιλώντας σε συγκέντρωση στην πόλη Nancy της Γαλλίας το Σάββατο 3/7/21 είπε μεταξύ άλλων ότι τα εμβόλια είναι πειραματικά δεν προστατεύουν αντίθετα με ότι διατείνονται οι προπαγανδιστές τους από σοβαρές μορφές της ασθένειας ούτε εμποδίζουν την μετάδοση του ιού. Πρόσθεσε ότι όλες οι χώρες όπου ξανάρχισε η επιδημία είναι χώρες που εμβολιάστηκαν μαζικά.

” Τα εμβόλια έχουν πειραματικά προϊόντα που δεν ξέρουμε ακόμη όλα τ’ αποτελεσμάτα τους και δεν προστατεύουν από την μετάδοση του ιού. Εμβόλια όπως της Pfizer Moderna είναι προιόντα που δεν προστατεύουν από σοβαρές μορφές.Ακούτε δημοσιογράφους και τους τηλεπερσόνες ειδήμονες Ειδήμονες να λένε πως αυτά τα εμβόλια προστατεύουν από σοβαρές μορφές της ασθένειας. …Χώρες όπως τo Βιετνάμ το Ανόι πήγαινε πολύ καλά ήταν ήσυχο και μετά από ντιρεκτίβα των διευθυνόντων του Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός επέβαλαν εμβολιασμό σε όλο τον πληθυσμό του Βιετνάμ κι άρχισε να γίνεται επανεκκίνηση της επιδημίας και να έχουν νεκρούς… Όλες οι χώρες όπου η επιδημία ξανάρχισε είναι χώρες όπου έγινε μαζικός εμβολιασμός όπως το Ισραήλ και η Μεγάλη Βρετανία.”

Ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne  εξειδικευμένος στις λοιμώδεις νόσους που προήδρευσε σε φορείς και σε συμβούλια της Δημόσιας Υγείας συμπεριλαμβανομένων επί εμβολίων.Ο Καθηγητής Perronne ήταν επικεφαλής της υπηρεσίας μολυσματικών και τροπικών νόσων στο νοσοκομείο Raymond-Poincaré de Garches από το 1994. έως το 2020 που απαλλάχθηκε εν μια νυκτί των καθηκόντων του για τη στάση του έναντι των πειραματικών εμβολίων. Η περίφημη θέση του Καθ.Λοιμωξιολόγου Christian Perronne διατυπώθηκε ως εξής: Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες και το καλαμπόκι. Δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Μπορεί μεταδώσουμε τις γενετικές μεταλλάξεις στα παιδιά μας.Αυτοί που τα προωθούν είναι μαθητευόμενοι μάγοι και παίρνουν τους πολίτες του κόσμου για ινδικά χοιρίδια.

dimpenews.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button