Κυνική δήλωση Πέτσα: Όποιος αρνείται να προσαρμοστεί δυστυχώς πεθαίνει. (Video)

Ενας ανεκδιήγητα κυνικός και θρασύς Υπουργός δήλωσε σε Τηλεοπτική εκπομπή   ότι, όποιος αρνείται να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, δυστυχώς πεθαίνει!

 

ο κ Πετσας που μοίρασε εκατομμύρια σε Μέσα ενημέρωσης μερικά ηταν και ανύπαρκτα  με εντολή Μητσοτάκη Χωρίς ίχνος ντροπής σου λεει οτι θα σε πεθάνουν

η Εγκληματική Οργάνωση  Μητσοτάκη οπως την εχει κατονομάσει ο δικηγόρος Νικος Αντωνιάδης χωρίε συνείδηση για την κατάσταση στην οποία έχουν  φέρει τους Έλληνες πολίτες με εκατομμύρια  πολίτες να στερούνται  βασικά αγαθά λογω της σχεδιασμένης επισιτιστικής κρίσης  με περισσότερα από 700.000 νοικοκυριά τα οποία επέλεξαν κάποτε το φυσικό αέριο για την ενεργειακή τους κατανάλωση και σήμερα καλούνται να πληρώσουν ξανά για νέες εγκαταστάσεις θέρμανσης.

Ολοι έμειναν έκπληκτοι απο την κυνικότητα του Πέτσα ..Ολοι άκουσαν αυτή την πολιτικά εγκληματική και απάνθρωπη δήλωση. Νομίζουν οτι θα βρίσκονται μόνιμα στην εξουσία? 

Να ετοιμάζονται ολα αυτά τα Φασισταριά της πιο αδίστακτης διεφθαρμένης και εγκληματικής κυβέρνησης για το τσουνάμι οργης που ερχεται….Ηδη  διανύουν τα τελευταία χιλιόμετρα πριν τα Λαικα Δικαστήρια..και δεν το εχουν συνειδητοποιήσει..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. ΔΕΝ ΞΕΧΝΏ🌹

    Η 14η Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τους Τούρκους το 1922 και εφέτος συμπληρώνονται 100 Χρόνια.

    Η Απαγορευμένη ταινία: “Η καταστροφή της Σμύρνης 1922” του Νίκου Κούνδουρου.

    https://m.youtube.com/watch?v=iAK4n0kl0pM

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button