Κύκλωμα συγκάλυψης στη Κέρκυρα..Η Τροχαία αρνήθηκε να ελέγξει τις παρανομίες στα Κόκκινα Λεωφορεία. ( Video)

Mετα το Λιμεναρχείο και τον Λιμενάρχη κ.Ι.Σταθούρο η Τροχαία Κέρκυρας σε κλήση που δεχθηκε απο τον Δημοσιογράφο μας Χρόνη Προσαλέντη ΑΡΝΗΘΗΚΕ τον ελεγχο στα Κόκκινα Λεωφορεία αν και ειναι σε γνώση της τι παρανομίες τελούνται καθημερινά απο την Καταγγελία του Σωματείου Τουριστικών Λεωφορείων και διαπίστωσε οτι δεν λειτουργεί ΤΙΠΟΤΑ!!

Η κυριότερη ολων είναι η παράνομη αλλαγή εκτος της αδείας τους να κινούνται απο το Γυμναστήριο προς Ταχυδρομείο Λεωφόρο Αλεξάνδρας …Επισης σταματούν σε στασεις που δεν έχουν χωροθετηθεί ..Εχουν στήσει παραμάγαζα πάνω σε πεζοδρόμια και Οδικο δίκτυο κάνουν Αγρα Πελατών  και ολα αυτα καλύπτονται απο Τροχαία Αστυνομία Λιμεναρχείο και ΟΛΚΕ..

Οταν το 100 δέχθηκε την κλήση χθες 13/09/22 εστειλε δυο Αστυνομικούς με ποδήλατα στην εισοδο του Παλαιού Φρουρίου..Εκει διεπίστωσαν τις παραβάσεις αλλα για τον ελεγχο περίμεναν το περιπολικό της Τροχαίας ..Οταν μετα απο μισή ωρα έφθασε το πλήρωμα αρνήθηκε τον ελεγχο στα Κοκκινα Λεωφορεία  για σταση σε σημασμένο χώρο απαγόρευσης για ελεγχο της διαδρομής οταν στρίβει παράνομα  προς Ταχυδρομείο για να μην ξηλώσει Πινακίδες αδειες κυκλοφορίας και διπλώματα .Για  τα Παραμάγαζα που εχουν στήσει πάνω στο δρόμο η σε πεζοδρόμια σε καθε δικη τους παράνομη στάση δεν εχει επέμβει η Αστυνομία Κέρκυρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO της εκπομπής που ολα αυτα έχουν καταγραφεί.Η Τροχαία άτυπα αναφέρει οτι δεν μπορεί να γράψει τα Κόκκινα γιατι πρέπει να γράψει ολους…Με τη “δικαιολογία” αυτη συνεχίζονται οι παράνομες πράξεις  η Πολη ζημιώνει και τελματώνει το κυκλοφοριακό  απο τη σωρεία των Κόκκινων Λεωφορείων που κινούνται ακόμη και ανα 5λεπτο 10λεπτο κλπ ολη μερα..

Η Δήμαρχος κ.Υδραίου και οι Τεχνικές της Υπηρεσίες δεν λειτούργησαν οπως ο Δημος Ρόδου που δεν επέτρεψε πάνω απο 2 Κόκκινα Λεωφορεία Αστικής Περιήγησης…Αντι να κλείσει το Ιστορικό Κέντρο να φτιαξει Περιφερειακά πάρκινκ η Υπόγεια αφήνει την κατάσταση να εξελίσσεται σε βάρος των Δημοτών και των επιχειρήσεων…

Ο Λιμενάρχης κ.Σταθούρος και η Λιμενική Αστυνομία δεν ξήλωσε πινακίδες για την παρεμπόδιση της φόρτωσης των Φέρρυ και την παρακώλυση κυκλοφορίας στο Λιμάνι ουτε για την Αγρα Πελατών..ενω τα βλέπουν ολο το Καλοκαίρι.

Ο ΟΛΚΕ παραχώρησε προνομιακή αφετηρία στα Κόκκινα και 4 Γραφεία πετώντας εξω και το Γραφείο Πληροφοριών του Δημου Κέρκυρας..

Ολα αυτα δειχνουν συγκοινωνούντα δοχεια και ΚΥΚΛΩΜΑ συγκάλυψης..Κατάλυση της Δημοκρατίας και μη εφαρμογή των Νομων …

Η Υπόθεση θα ανατεθεί στις Εσωτερικές Υποθέσεις της Αστυνομίας Εισαγγελία σύμφωνα με πληροφορίες και οπου χρειαστεί..απο τους θιγομένους και ζημιωθέντες . Αν δεν μπει ταξη στη πόλη το κυκλοφοριακό επιβαρύνεται οι ολίγοι κερδίζουν σε βαρος των επιχειρήσεων και σε βαρος των Τουριστικών Λεωφορείων των Ταξιτζήδων και του Αστικού Κτελ..

Στην Ροδο ο Δημος κατάφερε να υπάρχουν δυο Λεωφορεία τετοιου τυπου ..Στο Δημο Κέρκυρας η Μερόπη Υδραίου συνεχίζει να ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ και να επιβαρύνει το Κυκλοφοριακό της Κερκυρας για το συμφέρον των Ολίγων…

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Συγκάλυψη παρανομιών απο τα Κόκκινα Λεωφορεία απο Λιμενάρχη Κέρκυρας κατα την φόρτωση Φερρυ..Εικόνα παλιατζίδικου το Λιμεναρχείο Κέρκυρας (Video)

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button