Αυτοί που σας κατηγορούν για συνωμοσιολόγους είναι οι Συνομώτες

Η Εξουσία Βρήκε Αυτό Που Πάντα Ήθελε ...Την Υποταγή Των Λαων

Δεν πρόκειται να σταματήσουν.. Ρίξτε μια ματιά στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Το πρόσωπο που το διευθύνει είναι ένας άνθρωπος που ονομάζεται Klaus Schwab. Κυκλοφόρησε ένα βιβλίο το 2020 μιλώντας για το πώς η πανδημία covid αποτελεί μια ευκαιρία για αυτούς να μεταμορφώσουν τον κόσμο για να καταργήσουν την ιδιωτική ιδιοκτησία και να τελειώνουν με τα δικαιώματα του πολίτη. Θέλουν να εντάξουν τον άνθρωπο στο δίκτυό τους.

Σκόπος τους να διαλύσουν την οικονομία με διάφορα προσχήματα και συγχρόνως επιδοτούν την κάθε είδους ανωμαλία, βλέπε λαθρομετανάστευση, ανοικτά σύνορα κλπ. Δεν χρειάζεσαι να είσαι μάντης για να δεις λίγο πιό κάτω τι έρχεται ολοταχώς. Ετοιμάζουν τον άνθρωπο έκδοση 2.0 και θα ακολουθήσουν πολλές άλλες εκδόσεις – αναβαθμίσεις σύμφωνα με τα σχεδιά τους και εμείς για να διατηρήσουμε την καθημερινοτητά μας εμβολιαζόμαστε, παίρνουμε το πάσο, επιβεβαιώνουμε τη δουλικοτητά μας και τελικά επιταχύνουμε τα σχεδιά τους.

Αυτοί που σας κατηγορούν για συνωμοσιολόγους, είναι οι συνομώτες. Αυτοί που χρησιμοποιούν την επιστήμη για να στηρίξουν τις εγκληματικές τους ενέργειες, κρύβουν έρευνες, παραποιούν τα στοιχεία, τα δεδομένα και θάβουν την πραγματική επιστήμη. Και βέβαια όλοι οι προεπιλεγμένοι συστημικοί επιστήμονες συμφωνούν, ειδικά, όταν έχεις φιμώσει όλους όσους έχουν αντίθετη άποψη.

ksipnistere.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

 1. Ο Fauci χρησιμοποιεί τώρα CULT γλώσσα για να περιγράψει τους «πιστούς» του

  https://thecovidworld.com/tony-fauci-is-now-using-cult-language-to-describe-his-believers/

  Μερικοί άνθρωποι που ήταν στο φράχτη για τον Fauci αναγνωρίζουν τώρα ότι είναι εντελώς κακός, με βάση τις τελευταίες δηλώσεις του στο WEF. Ας ελπίσουμε ότι οι μέρες του στο προσκήνιο και ως ελεύθερος άνθρωπος είναι μετρημένες.

  Και τώρα που έχουμε οριστική απόδειξη ότι ο Fauci λέει ψέματα για παράνομη έρευνα για τον κορονοϊό, μεταξύ πολλών άλλων ψεμάτων που έχει πει, απλά δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία για το γιατί ο Fauci δεν έχει συλληφθεί και δικαστεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

 2. Robert MALONE: AΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ – ΜΗΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΣΤΕ – Ακεραιότητα | Αξιοπρέπεια | Κοινωνία.

  https://rumble.com/vt7wai-robert-malone-a-..html

  Η ζωή μου δεν ήταν εύκολη και έχω ζήσει δύσκολες στιγμές, όπως και πολλοί από εσάς. Βαδίζοντας στο διάβα μου, διέσχισα την αλαζονεία και την ύβρη της νιότης και έφτασα να συνειδητοποιήσω ότι η ειρήνη και η ευτυχία ρέουν σαν πηγή από τη δέσμευση στην ευγένεια, τα καλά έργα και την προσπάθεια να βοηθήσω τους άλλους.
  Έρχομαι σε σας με ανοιχτή καρδιά, ως γιατρός αφοσιωμένος στη θεραπεία, φέρνοντας τρεις απλές λέξεις. Καθεμία από τις οποίες ηχεί σαν καμπάνα στην ψυχή των τίμιων ανθρώπων.

  Ακεραιότητα.
  Αξιοπρέπεια.
  Κοινωνία.

  Η ακεραιότητα είναι η δέσμευση στην αλήθεια, σε αυτά που λέτε, στον τρόπο που ζείτε και στον τρόπο που συμπεριφέρεστε στους άλλους.
  Η αξιοπρέπεια απορρέει από τον σεβασμό, για τον εαυτό μας, το ένα με τον άλλον και για τον κόσμο στον οποίο ζούμε.
  Η κοινωνία είναι αυτό που μας συνδέει μεταξύ μας, το ένα με τον άλλον, και δίνει στη ζωή μας σκοπό και νόημα.

 3. Γενετικός πόλεμος ενάντια στην ανθρωπότητα, μόνο οι καθαρόαιμοι θα επιβιώσουν.

  Το μέλλον της ανθρώπινης φυλής ανήκει στους καθαρόαιμους, το αίμα των εμβολιασμένων μολύνεται, το σώμα αρχίζει να παράγει πρωτεΐνες ακίδα και το 90% της επιδιόρθωσης του DNA καταστέλλεται.

  Αλκυόν Πλειάδες
  https://www.bitchute.com/video/dtkVQiY9fi4j/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button